Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕΞ, 38ΧΡΟΝΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΟΪ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ

Βαρύ το τίμημα του έρωτα για έναν Ρώσο επιχειρηματία ο οποίος είναι (και θα είναι για αρκετές ημέρες ακόμη)κλινήρης. Ο 45χρονος Μπακτιγιάρ Σαλιμόφ τραυματίστηκε στην πλάτη λόγω… 
σεξ με την πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι Αναστασία Βολόκοβα η οποία απολύθηκε πέρυσι γιατί ήταν… υπέρβαρη.
μπαλαρίνα 2
Σύμφωνα με τη Ρωσική εφημερίδα Life News, η 38χρονη μπαλαρίνα δήλωση ότι ο σύντροφός της τραυματίστηκε επειδή είχαν έρθει σε ερωτική επαφή. Οι πόνοι στην πλάτη του, αμέσως μετά, ήταν τόσο ανυπόφοροι που χρειάστηκε να καλέσουν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Η Βολόκοβα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο το 2003 μετά την απόλυσή της από το μπαλέτο Μπολσόι γιατί ήταν… χοντρή και πολύ ψηλή. Οι εκπρόσωποι του μπαλέτου, υποστήριζαν, μάλιστα, τότε ότι η Αναστασία ήταν τόσο βαριά που κανένας από τους παρτενέρ της στο χορό δεν ήθελε να την σηκώνει στον αέρα.
μπαλαρίνα 3
Η ίδια από την πλευρά της υποστήριζε ότι αγαπά τόσο πολύ τα παγωτά που δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της  χωρίς αυτά και οδήγησε τα διάσημα μπαλέτα στο δικαστήριο το οποίο, μάλιστα, τη δικαίωσε, υποχρεώνοντας ταΜπολσόι να της καταβάλλουν αποζημίωση χιλιάδων ευρώ και να την πάρουν πάλι πίσω στην ομάδα τους. Ωστόσο τα διάσημα ρωσικά μπαλέτα δεν της έχουν δώσει κανένα ρόλο από το 2004 και μετά. 
Σύμφωνα με την Life News ο Σαλίμοφ μόλις είχε αναρρώσει από μια σοβαρή ασθένεια και το ζευγάρι θέλησε να το γιορτάσει με τον δικό του τρόπο. Ωστόσο, ο Ρώσος επιχειρηματίας κατέληξε στο νοσοκομείο με ανυπόφορους πόνους στην πλάτη.
μπαλαρίνα 4
«Ο Μπακτιγιάρ απλά δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Είχαμε πάει για φαγητό μαζί για να γιορτάσουμε την επιστροφή του στο σπίτι και στη συνέχεια ξαπλώσαμε στον καναπέ. Δεν είχε κάνει καμιά άλλη άσκηση εκείνη την ημέρα, εκτός από δυο φορές σεξ μαζί μου.
Ο πόνος στην πλάτη του ήταν τόσο ανυπόφορος που καλέσαμε το ασθενοφόρο. Τα φάρμακα που του έδωσα δεν τον βοήθησαν. Ακόμη δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι. Παραμένει κλινήρης», είπε χαρακτηριστικά η 
πρώην πρίμα μπαλαρίνα.
exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου