Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Οι Έλληνες εκείνοι που υποστήριζαν τη Γερμανία στο μουντιάλ. Και όχι μόνο, αλλά μέσω της κατάκτησης του τίτλου από τη Γερμανία βρήκαν την ευκαιρία να ειρωνευτούν τόσο την ποδοσφαιρική Ελλάδα και την κατάκτηση του Euro 2004 όσο και τους...Ελληναράδες.
Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Πετρογιάννη και δυο απαντήσεις στο δικό του σχόλιο:
"Λοιπόν Ελληναράδες... φαντάζομαι να πήρατε μια γεύση πως παίζεται το ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ ποδόσφαιρο και πως κερδίζουν οι πραγματικά καλύτερες ομάδες. 
Όχι σαν το Euro του 2004 που είμασταν απο τις χειρότερες και πιο τυχερές ομάδες παίζοντας κατενάτσο, πονηρό, και καταστροφικό ποδόσφαιρο, και το πήραμε με κάτι στραβοκεφαλιές και ψέματα χωρίς να το αξίζουμε".


Διπλωματικός Παρατηρητής Σιγά που θα βγάλεις και παλληκαράδες-ήρωες του Γερμανούς! Εμείς το 2004 παίξαμε με τις δυνάμεις που είχαμε και αποδείξαμε ότι παίζοντας με καρδιά και πάθος μπορείς να κερδίσεις ακόμη και ποδοσφαιρικά -λεγόμενα- θηρία και μέσα στο σπίτι τους. Οι Ελληναράδες του 2004 απέδειξαν αυτό που αποδεικνύουν οι Έλληνες ήρωες διαχρονικά: που τα βάζουν με πολύ ισχυρότερους και ενωμένοι επικρατούν Όταν οι λιγότεροι Έλληνες τα έβαζαν απέναντι στους Πέρσες, ανέτρεψαν το ρουν της ίδιας της ιστορίας. Το ίδιο έκαναν και απέναντι στους Οθωμανούς και απέναντι στους Γερμανούς. Οι θεωρητικά αδύναμοι υπερίσχυσαν των...γιγάντων. Το ίδιο έπραξαν και απέναντι στους Ισπανούς, τους Πορτογάλλους μέσα στο σπίτι τους και τους Γάλλους, Τσέχους. Δεν το έκαναν μόνον μία φορά αλλά κατ' επανάληψη στο Euro του 2004 Επομένως η τύχη και το καταστροφικό ποδόοσφαιρο που επικαλείσαι ως επιχειρήματα είναι προσπάθεια να μειώσεις και να υποποτιμήσεις άναν άθλο πραγματικό! Η Γερμανία λοιπόν που επικαλείσαι και προφανώς θαυμάζεις, είναι μια ...γιαλαντζί ομάδα μισθοφόρων τους οποίους επεστράτευσε η χώρα για να μπορέσει να κερδίσει το τρόπαιο. Αυτές είναι οι διαφορές ανάμεσα στον άθλο του 2004 της εθνικής Ελλάδος και της χθεσινής Γερμανίας. Και είναι τεράστιες υπέρ των Ελλήνων. Αλλά δεν θέλεις να τις δεις προφανώς γιατί έχεις κόλλημα με τους Γερμανούς!

  • Κωνσταντινος Κοσκορελλος Η οικονομία κ πολιτική πάντα θα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά όχι τόσο που να μην με κάνει να χαρώ για την μεγαλύτερη επιτυχία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.. Θεώρησε με κ μένα τότε ελληναρα... Γιατί έχω την ικανότητα της σκέψης να καταλάβω κ να πω...Δείτε περισσότερα
  • Κωνσταντινος Κοσκορελλος Κ για αυτό η χώρα είναι έτσι εμείς φταίμε.. Κ οποίος δεν γουστάρει μπορεί να πάει στην φιλόξενη Γερμανία.. Που έσφαξε κ έκλεψε την Ελλάδα κ άλλους... Να ζει με ευτυχία.. Κ άμα θες κιόλας ζητά κ τους νεκρούς κ τα λεφτά που έκλεψε.. Κ που ξέρεις μπορει άμα τα είχαμε.. Να είχαμε κ μια ομάδα να σε κάνει υπερήφανο..

2 σχόλια:

  1. ΜΑΚΗ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, @@ .

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ", ΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη καλά κάνεις και του την λες του τύπου αυτού.

    Η Γερμανία πήρε τσίγκινο κύπελλο και δεν το άξιζε. Όλοι οι Έλληνες υποστηρίξαμε Αργεντινή και στο μέλλον θα υποστηρίξου Αργεντινή και τον εχθρό Γερμανία δεν υπάρχει, δεν την υπολογίζουμε. Η Γερμανία με τα σημερινά δεδομένα είναι η διασυλλογική ομάδα των συστημικών μνηνονιακών κατοχικών νεοταξικών κατωτέρων υποδούλων ατόμων.

    Η εθνική στο Euro 2004 στην Πορτογαλία το πήρε δίκαια. Όμως πρέπει εκεί στην ΕΠΟ να καταλάβουν ότι αυτό το νεοταξικό ψευτοεθνόσημο να αποσυρθεί οριστικά από τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας και να μπει αυτό το γνήσιο εθνόσημο που υπάρχει στον Παρατηρητή γιατί είναι η ελληνική σημαία. Επίσης να ξέρετε ότι αυτό το ψευτοεθνόσημο σημαίνει σκλαβιά, θάνατος, club που σημαίνει υποταγή και προσκύνημα στην νέα τάξη πραγμάτων. Αυτά προς υπενθύμιση όσο αφορά για το συστημικό μνημονιακό κατοχικό ψευτοεθνόσημο της ΕΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή