Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ ΣΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ MEGA. ΒΙΝΤΕΟ!

Συγκινημένη η Όλγα Τρέμη αποχαιρέτησε το κοινό της! Δείτε την στο τελευταίο της δελτίο στο Mega

Ο Meg- άλος κύκλος της Όλγας Τρέμη μόλις έκλεισε με το τελευταίο της δελτίο στον σταθμό με τον οποίο συνεργάστηκε για εννέα χρόνια, κρατώντας το τιμόνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο Μega η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να υποβάλει την παραίτησή της για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Απόψε η Όλγα Τρέμη μετέδωσε το τελευταίο της δελτίο και κατά την αποφώνηση της εμφανώς συγκινημένη είπε: «Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια. Η σημερινή μέρα είναι για μένα μια μεγάλη μερά γιατί κλείνει για μένα ένας μεγάλος κύκλος. Εννιά χρόνια δεν είναι παίξε γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega. Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε, χάρη στο γεγονός ότι μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας, το Mega βρέθηκε για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όχι για την τηλεθέαση αλλά για αυτό το ουσιαστικό που υπάρχει απ πίσω, δηλαδή για την αναγνώριση της δουλειάς μας και των κόπων μας. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω το Mega γιατί μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία όταν μου πρότεινε να αναλάβω την παρουσίαση τον Ιούνιο του 2005», είπε και διέκοψε λέγοντας στους συνεργάτες της να μην κλαίνε. Δείτε το βίντεο

gossip-tv.gr

2 σχόλια:

  1. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.......ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ MEGA Η ΚΥΡΙΑ.
    ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΟΣΟ ΟΔΥΝΗΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ, ΚΟΙΜΙΖΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ,ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ MEGALO ΚΑΝΑΛΙ.
    ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Η ΚΥΡΙΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.
    ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ CAMERAMEN .....ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ
    "ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" .
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ .ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΏΣ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή