Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟ... ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΩ: ΤΑ..."ΜΑΣΑΕΙ" ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΑΛΛΑ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ...ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Η τοπική εφημερίδα "Θόρυβος" η οποία έχει για έδρα της τις περιοχές Ψυχικού-Φιλοθέης αλλά έχει κάνει την εμφάνισή της και σε Χολαργό-Παπάγου-Αγ. Παρασκευή, τούς δουλεύει όλους κανονικά! Έχει εκδώσει (μέχρι σήμερα 20 τεύχη) και στην έντυπη έκδοσή της έχει δώσει γραμμή πλεύσης... Νεοδημοκρατική! 
Δείτε τις διαφημίσεις που έχει στο τελευταίο της τεύχος από υποψηφίους...


της Ν.Δ. Γύρω στους 12 υποψηφίους επισημάναμε της ΝΔ να προβάλλονται με ολοσέλιδες ή ημισέλιδες καταχωρίσεις τους στην τοπική εφημερίδα. Γιακουμάτος, Βαρβιτσιώτης, Ασημακοπούλου κ.λ.π. 
Δείτε κι εσείς μερικές από αυτές. 
Ο εκδότης της Ι. Παπαγεωργίου, δεν είναι δημοσιογράφος, έχει ομως χρόνια παρουσία στο Ν. Ψυχικό ως δημοτικός σύμβουλος, στο πρωτοσέλιδο δε άρθρο του δεν παίρνει ευθεία θέση υπέρ της ΝΔ αλλά χρωματίζεται εμμέσως υπέρ του Σαμαρά: " Ο κάθε Έλληνας, αυτές τις ώρες δεν εκδικείται. Συλλογάτε... Μην αφήσουμε την απογοήτευση των καιρών να μας πάρει από κάτω και αφήσουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς...", γράφει. 
Αυτά σε ό,τι αφορά στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας. Γιατί σε ό,τι έχει να κάνει με την ηλεκτρονική της εμφάνιση, το blog της εφημερίδας που ονομάζεται exofitsio.blogspot.gr χτυπάει την κυβέρνηση Σαμαρά και ρίχνει διακριτικά τα...τρυφερά του χάδια προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ! 
Δείτε αποκόμματα από την ηλεκτρονική εφημερίδα του Θορύβου για να καταλάβετε τι ...παίζεται με το έντυπο! Σου λέει, "κάτσε να πατάω σε δύο βάρκες. Όποια κυβέρνηση και να εκλεγεί αύριο, να τρώω ψωμί από όλους". Οπότε, κουτοπόνηρα πράττοντας, εμφανίζεται στο μεν έντυπο ως κεντροδεξιά εφημερίδα, ενώ ως ηλεκτρονική εφημερίδα είναι ...ανατρεπτική!!! 
Συνέπεια, ε; Το παραδάκι πάνω απ'όλα και οι ιδεολογίες ας πάνε στο διάολο!  
"Αυτά είναι για όσους χαύουν το παραμύθι", θα μπορούσε να πει ο εκδότης. Γι' αυτό και το παρακάτω απόσπασμα από το άρθρο του στην έντυπη εφημερίδα, είναι προφανώς για τα κορόϊδα: "...η συναισθηματική ψήφος είναι η καύτερη επιλογή. Ίσως γιατί δένει με την ιδεολογία μας, τον καιρό που οι ιδεολογίες πεθαίνουν. Εμείς τότε βαστάμε ψηλά τα όσα πιστεύουμε, θέλουμε και επιθυμούμε. Τα όσα μας έμαθαν ότι είναι σωστά και αυτά ακολουθούσαμε χρόνια τώρα, πιστοί σε αξίες με αξιοπρέπεια..."
Αέρας κοπανιστός για τον κοσμάκη. 

1 σχόλιο:

  1. Σε αυτό το έντυπο,δεν αρθρογραφούσαν ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ;;;Ο ένας,τέως πρόεδρος Ν.Π(ευτυχώς,ξεκουβάλησε), επί ξύδη...Ο έταιρος,ημιτασιόν και ημιμαθής,''διορισμένος επικεφαλής''στον Υμηττό;;;Aμφότεροι συριζαίοι και οι δύο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή