Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που διέπραξαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος ήταν η αρπαγή των αποταμιεύσεων των μικροομολογιούχων του Δημοσίου, για να τις δώσουν μέσω του PSI στους διεθνείς τοκογλύφους! Εκτός του ότι οι Σαμαράς-Βενιζέλος ξεπάστρεψαν με το PSI τα ασφαλιστικά ταμεία, κατέκλεψαν εν ψυχρώ τις οικονομίες μιας ζωής των μικροομολογιούχων, αποταμιεύσεις οι οποίες είχαν την εγγύηση του...


Δημοσίου! Είχαν δηλαδή προσκληθεί από το Δημόσιο να ενισχύσουν με τις οικονομίες τους την οικονομία του κράτους, αποταμιεύοντας σε ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου τα οποία θα ήταν εσαεί ασφαλή! Και όμως, οι πολιτικοί απατεώνες Σαμαράς-Βενιζέλος σε συνεννόηση με τον Γιούνκερ, αντί να ζητήσουν το κούρεμα των ...γερακιών-κερδοσκόπων που είχαν αγοράσει ελληνικά ομόλογα έχοντάς τα στα νησιά Κέϋμαν, προστάτεψαν τους απατεώνες, κατακλέβοντας του Έλληνες βιοπαλαιστές. 
Το χειρότερο δε είναι ότι αυτές οι 15.000 οικογένειες που καταστράφηκαν οικονομικά, υπέστησαν και δεύτερη κοροϊδία από τον Σαμαρά, όταν στις εκλογές του 2012 είχε δεσμευτεί ότι θα τούς αποκαθιστούσε! Οι Σαμαροβενιζέλοι δηλ. εξαπάτησαν εκ νέου τους μικροομολογιούχους, μιας και δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το πρόβλημά τους, οδηγώντας 17 από αυτούς στην αυτοκτονία!
Στις 25 Γενάρη, πάνω από 60.000 ψηφοφόροι θα πάρουν την εκδίκησή τους από τους Σαμαρά-Βνειζέλου, βάζοντάς του πολιτική ταφόπλακα. Η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών των ψηφοφόρων/μικροομολογιούχων θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ μιας και τα δύο αυτά κόμματα έχουν εξαγγείλει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την επιστροφή των χρημάτων τους! 
Η ζημιά που θα πάθουν οι δύο πολιτικοί ολετήρες θα είναι πολλαπλή. Δεν θα χάσουν μόνον ψήφους από τους 60.000 ψηφοφόρους/μικροομολογιούχους, οι ψήφοι τους θα πάνε στους μεγάλους αντιπάλους της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που είναι τα δυο κόμματα που αναμένεται να συγκυβερνήσουν, τουτέστιν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και είναι τα δυο κόμματα που έχουν ήδη δεσμευτεί ότι θα στήσουν Ειδικό Δικαστήριο για τους προδότες που υπέγραψαν μνημόνια και κατέστρεψαν τον λαό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου