Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ένα ακόμη θανατηφόρο δηλητήριο για τους Έλληνες, Οι παγκοσμιοποιητές και οι δουλέμποροι που κερδίζουν δισεκατομμύρια, εκμεταλλεύονται την αγαθότητα και ανθρωπιά των Ελλήνων στέλνοντας κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους λαθρομετανάστες στη χώρα μας. Πολλοί μέσα σε αυτούς είναι φανατικοί ισλαμιστές, πράκτορες ή και τζιχαντιστές. ..

Κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει. Πάντως οι κ.κ. Κοντζιάς-Καμμένος το γνωρίζουν ότι υπάρχουν ανάμεσά τους και τζιχαντιστές. Όλους αυτούς εξαθλιωμένους και μη τους αγκαλιάζει η Ελληνική Πολιτεία και τους δίνει φάρμα και ρούχα. 
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευή διά του Δημάρχου συγκέντρωσε πολλά τέτοια τρόφιμα και ρούχα και τα παρέδωσε στην Περιφερειάρχη κ. Δούρου για να τα δώσει με τη σειρά της στους ...πρόσφυγες. 
Διαβάστε το δελτίο τύπου που μας έστειλα ο κ. Σταθόπουλος:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρέδωσε σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής  ρούχα και τρόφιμα, που συγκέντρωσε  από τους κατοίκους της πόλης κατά τη διάρκεια δράσης αλληλεγγύης που ξεκίνησε στις 29 Απρίλη και ολοκληρώθηκε στις 15 Μάη, προκειμένου να δοθούν σε πρόσφυγες που αυτή υποστηρίζει.
Στη συνέχεια η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Πολιτικής και η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Κατ. Θανοπούλου θα επιμεληθούν τη μεταφορά και διάθεση των ειδών στους πρόσφυγες.
Η ενίσχυση των προσφύγων με τρόφιμα από το Δήμο μέσω της Περιφέρειας θα επαναληφθεί σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου