Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗ! "ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΓΥΜΝΕΣ, ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ"!

Μετά από αυτό το πρωτοσέλιδο, όχι μόνον ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά και οι ΑΝΕΛ θα ψάχνουν να βρουν την ψήφο τους! Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σήμερα ουσιαστικά βάζει πολιτική ταφόπλακα στους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου οι οποίοι είναι και με τη...βούλα εκτός Βουλής! 

Ιδού ορισμένα από τα συγκλονιστικά του σημερινού ρεπορτάζ από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ:
….Είναι τα λόγια γυναίκας κοταγγέλλουσας που όπως ισχυρίζεται είναι....

πεπει­σμένη ότι «ο Παύλος Χαϊκάλης, ο διαπλεκόμενος κολλητός του Κομμένου, είναι ικανός να κάνει τα πάντα». Πάμε λοιπόν να ξετυλίξουμε το κουβάρι των καταγγε­λιών. Δύο εκ των αρκετών που διαθέτου­με.
«ΕΤΑΖΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΒΙΑΖΕ»
«…Τις φλέρταρε και τους έλεγε ότι μπορεί να προκύψει μέχρι και γάμος ανάμεσά τους γιατί τον ενδιέφερε, όπως έλεγε, να παντρευτεί. Τα ίδια έλεγε σε όλες τις κοπέλες που πλησίαζε. Εγώ γνωρίζω ότι μπορεί να ήταν πέντε έξι, αλλά μπορεί να ήταν και παραπάνω.
Στη συνέχεια… τους ζητούσε να πάνε στη γκαρσονιέρα που διέθετε, σε υπόγειο στα Πατήσια και τους έλεγε ότι θα τις έβγαζε ωραίες φωτογραφίες για τον διαγωνισμό.  Σε κάποιες κοπέλες είχε πει να έχουν μαζί τους το μπικίνι τους και αφού τις φωτογράφιζε με το μαγιό, στη συνέχεια τους ζητούσε να φωτογραφηθούν και πιο αισθησιακά…

Η συνέχεια στο σημερινό φύλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου