Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Είναι φανερό, πως όταν φτάσει η αποφράδα ώρα της ανεξέλεγκτης έκρηξης, δε θα υπάρχουν αφελείς που δεν κατάλαβαν, ούτε λογιστάδες που νοιάζονταν μόνο για τα κοινοτικά κονδύλια, ούτε ανόητοι λεξιπλάστες και δικαστές που ενοχλούνταν τα τρυφερά τους αυτάκια στο άκουσμα της λέξης «λαθρομετανάστες»…


Αυτή την αποφράδα ώρα, θα υπάρχουν μόνο συνένοχοι σε μια κορυφαία εθνική τραγωδία, και οι πρωταγωνιστές αυτής της συνενοχής, μόνο με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας θα πρέπει να δικαστούν. Τελεία και παύλα.

Το λαθρομεταναστευτικό μπαίνει στην τελική και όπως όλα δείχνουν στην πιο επικίνδυνη φάση του. Ωστόσο, το ελληνικό πολιτικό σύστημα, όχι μονάχα δεν ...

συναισθάνεται την πραγματική διάσταση του προβλήματος, αλλά δείχνει αποφασισμένο να λειτουργήσει ως καταλύτης που θα διευκολύνει επερχόμενες κορυφαίες εθνικές τραγωδίες…

Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, έχουν καταστεί θέατρο εκτεταμένου και ενορχηστρωμένου εποικισμού από φανατικούς ισλαμιστές, των οποίων ο αριθμός έχει ξεπεράσει μέχρι και δέκα φορές την κρίσιμη μάζα που θα μπορούσε να αντέξει η εθνικά ευαίσθητη νησιωτική μεθόριος.

Πρόσφατα ανησυχητικά δημοσιεύματα ανεβάζουν τον αριθμό των παρκαρισμένων ισλαμιστών στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας, σε περίπου τέσσερα εκατομμύρια, που προετοιμάζουν την οργανωμένη μαζική τους εισβολή στη χώρα, σε μια πρωτοφανή επιχείρηση κατάλυσης των εθνικών μας συνόρων.

Οι περιορισμοί που υψώνουν οι εθνικές κυβερνήσεις της Ευρώπης, αναμένεται να κλιμακώσουν εκδηλώσεις αντίδρασης στους κύκλους των φανατικών ισλαμιστών, και το πώς θα αντιδράσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες εγκλωβισμένοι στις Ελληνικές πόλεις και...


στα νησιά, με την έλευση του χειμώνα, παραμένει ο αστάθμητος παράγοντας, ικανός να τροφοδοτήσει ντόμινο ακραίων και απρόβλεπτων εξελίξεων.



Μπροστά σ αυτή την πραγματικά επικίνδυνη εξέλιξη, το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα δείχνει απρόθυμο όσο και ανίκανο να διαχειριστεί με υπευθυνότητα και εθνική ανησυχία την εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται.

Για την πολιτική ηγεσία του τόπου, το όλο ζήτημα εξαντλείται στη λογιστική του διάσταση, αφού η εξασφάλιση κάποιων κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρείται επαρκές αντιστάθμισμα, μέσα από το οποίο εξαργυρώνεται η σιωπή και η ανοχή στον ισλαμικό εφιάλτη…

Ενώ οι «προοδευτικές και αριστερές» δυνάμεις, περιορίζονται στο να καταγγέλλουν τις δολοφονικές ιμπεριαλιστικές επιδρομές, και να αναδεικνύουν την «ανθρωπιστική» διάσταση της «προσφυγιάς».

Πρόκειται για δύο διαφορετικές λογικές που υποβαθμίζουν το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα σε πρόβλημα διαχείρισης πληθυσμών, ενώ η τραγική ομοιότητα και των δυο αντιλήψεων, είναι:
  • Η συστηματική υποβάθμιση της εθνικής διάστασης του προβλήματος,
  • Η συστηματική αποσιώπηση του γεγονότος πως οι δρομολογούμενες εξελίξεις το αναδεικνύουν σε υπ αριθμόν ένα πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, και…
  • Η επικίνδυνη πρακτική σύμφωνα με την οποία - και με άλλοθι τις κατασκευασμένες αντιρατσιστικές κορώνες - συντηρείται και διαχέεται μια επικίνδυνη λογική εθνομηδενισμού, της οποίας το τίμημα σύντομα θα αποδειχτεί πως ισοδυναμεί με εφιάλτη.
Η Ουγγαρία μέσω της αυστηροποίησης των κανόνων υποδοχής, και με την ποινικοποίηση της παραβίασης των εθνικών της συνόρων, έδειξε το δρόμο που όφειλε πρώτη απ όλους ν ακολουθήσει η Ελλάδαγια την αποτελεσματικότερη διαχείριση του προβλήματος. Και όμως…

Το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικό, προτιμά να αναμασά την «ακροδεξιά» ταυτότητα της Ουγγρικής κυβέρνησης, παρά να συναισθανθεί πως απέναντι σε ζητήματα εθνικής ασφάλειας και οργανωμένης εισβολής, δεν υπάρχουν ταυτότητες στους διαχειριστές αλλά αυτονόητες εθνικές και συνταγματικές υποχρεώσεις, που η τήρησή τους συνιστά στάση εθνική, ενώ η παραβίαση και η ολιγωρία απέναντι σ αυτές, συνιστά στάση που αγγίζει τα όρια και ενίοτε ταυτίζεται με την εθνική προδοσία.

Η θλιβερή γιαγιά που καυχιέται για την υλοποίηση των ευρωπαϊκών προβλέψεων μέσα στο "ουμανιστικό" της παραλήρημα,  θα έπρεπε κανονικά να ελέγχεται σήμερα για τον εθνικά επικίνδυνο ρόλο που διαδραμάτισε κατά τη διάρκεια της προκλητικής της θητείας.

Από την άλλη, οι αθλιότητες περί δήθεν «προοδευτικού ουμανισμού» πρέπει να σταματήσουν άμεσα, διότι είναι ψεύτικες και υποκριτικές. Αρκεί να θυμίσουμε πως οι ίδιες αυτές αθλιότητες που ακούγονται σήμερα με πρόσχημα το δράμα της Συρίας, είναι αυτές που ακούγονταν ήδη από τη δεκαετία του ’90, όταν οι λαθρομετανάστες εκείνης της περιόδου, δεν ήταν «πρόσφυγες» από εμπόλεμες χώρες, αλλά πλιατσικολόγοι και πουτανίτσες από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες που κατέρρεαν βελούδινα, στα ερείπια του ίδιου τους του εαυτού.

Τώρα ανθρωπισμός λοιπόν… Αλλά και τότε ανθρωπισμός βρε αγύρτες της πολιτικής υποκρισίας???

Δεκάρα τσακιστή δε δίνετε για τη Συρία, γι αυτό και δεν αναδεικνύετε τις ηρωικές φιγούρες της που δίνουν τη μάχη της εθνικής αξιοπρέπειας με τ όπλο στο χέρι. Αναδεικνύετε με χολυγουντιανό ρετούς, το "ανθρώπινο δράμα" λιποτακτών, φυγόστρατων και λακέδων που συμμάχησαν σαν γερο-λαδάδες με τους εχθρούς της πατρίδας τους, και σήμερα ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Λυπάμαι αλλά πρέπει να το πούμε καθαρά. Το φυτίλι της λαθρομεταναστευτικής έκρηξης με πρωταγωνιστές τους φανατικούς ισλαμιστές, έχει ήδη ανάψει, και η έκρηξή του  θα βάλει τον τόπο σε απρόβλεπτες εθνικές περιπέτειες αν δεν παρθούν μέτρα τώρα… άμεσα… και μακριά από ψευτοουμανιστικά και ψευτοδιεθνιστικά ιδεολογήματα.

Είναι φανερό πως όταν φτάσει η αποφράδα ώρα της ανεξέλεγκτης έκρηξης, δε θα υπάρχουν αφελείς που δεν κατάλαβαν, ούτε λογιστάδες που νοιάζονταν μόνο για τα κοινοτικά κονδύλια, ούτε ανόητοι λεξιπλάστες και δικαστές που ενοχλούνταν τα τρυφερά τους αυτάκια στο άκουσμα της λέξης «λαθρομετανάστες»…

Ούτε βεβαίως «προοδευτικοί και δημοκράτες» που – τι να έκαναν οι άνθρωποι??? Δεν απεμπόλησαν την «ευαισθησία και τον ουμανισμό» τους.

Αυτή την αποφράδα ώρα, θα υπάρχουν μόνο συνένοχοι σε μια κορυφαία εθνική τραγωδία, και οι πρωταγωνιστές αυτής της συνενοχής, μόνο με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας θα πρέπει να δικαστούν. Τελεία και παύλα.


7 σχόλια:



  1. 15 Σεπτεμβρίου 2015
    Το Έθνος σε κίνδυνο ! Οριστική απόφαση – Έξι εκατομμύρια «πρόσφυγες» θα εγκατασταθούν «ημιμόνιμα» στην Ελλάδα




    - Το αποδέχθηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση





    ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΦΥΛΗ, ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ
    του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
    Είναι οριστικό: Η Ελλάδα θα δεχθεί έξι εκατομμύρια «πρόσφυγες» (αληθινούς και μη) καθώς το αποδέχθηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση κατά τη χθεσινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Έτερο «θύμα» θα είναι και η Ιταλία η οποία δέχτηκε και αυτή να δημιουργήσει πρόβλημα στον εθνικό και κοινωνικό της ιστό αποδεχόμενη ακριβώς τους ίδιους όρους προς ευχαρίστηη των Γερμανών και των υπόλοιπων Ευρωπάιων.

    Η Ελλάδα και η Ιταλία συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ή περισσότερων κέντρων πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στο έδαφός τους κατά τη χθεσινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Όπως ανακοίνωσε χθες Δευτέρα (15/09/2015) ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τομας ντε Μεζιέρ, λίγο πριν από την επίσημη ολοκλήρωση της συνόδου, εκτός από την παροχή οικονομικής βοήθειας στις χώρες που βρίσκονται κοντά στην περιοχή όπου συνεχίζεται η κρίση και την Τουρκία, οι ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών συμφώνησαν στη δημιουργία κέντρων υποδοχής προσφύγων (hot spots) στην Ελλάδα και την Ιταλία.

    «Σήμερα η Ελλάδα ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είναι έτοιμη να δημιουργήσει έναν ή περισσότερους καταυλισμούς υποδοχής προσφύγων. Η Ελλάδα ξεκαθάρισε επίσης ότι θα συνεργαστεί με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ (UNHCR), κάτι το οποίο ζητούσαμε εδώ και καιρό. Η Ελλάδα ζήτησε να λάβει οικονομική βοήθεια για τη δημιουργία τoυ hot spot, κάτι που περιλαμβάνεται στην απόφασή μας», εξήγησε ο ντε Μεζιέρ.

    Ταυτόχρονα, οι υπουργοί Εσωτερικών αποφάσισαν την οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται «ασφαλείς» και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές δεν δικαιούνται ασύλου!.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή θα μένουν σε εμάς για πάντα. Αφού δεν κινδυνεύουν, ποιος ο λόγος να συνεχίσουν να κατευθύνονται στην Γερμανία; Και εμείς θυσιάσαμε το εθνικό μας συμφέρον προς χάρην του εθνικού συμφέροντος της Γερμανίας και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έχει όμως και συνέχεια:

    Η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, στον κατάλογο αυτόν, γεγονός που καθιστά αδύνατη την επαναπροώθηση ατόμων που έχουν φθάσει στο έδαφος της ΕΕ προερχόμενα από την Τουρκία.

    Δηλαδή η Τουρκία μπορεί βάσει σχεδιασμού να μας στέλνει χιλιάδες προσφύγων και λαθρομεταναστών, για να προκαλέσει οικονομική,κοινωνική κατάρρευση και εθνική,φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση, και να το κάνει αυτό ανενόχλητα χωρίς την παραμικρή πίεση από την ΕΕ.

    Ωραία «αλληλεγγύη» από τους υποτιθέμενους συμμάχους Ευρωπαίους.

    Όσο περισσότερο χρόνο καθυστερήσουν οι πολιτικές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, «τόσο περισσότερο χάος θα προκληθεί, τόσο μεγαλύτερο βάρος θα δημιουργηθεί για την Ελλάδα και τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να διαφύγουν από τη Συρία», προειδοποιεί από την πλευρά του ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM).

    «Φοβόμαστε ότι η αναποφασιστικότητα στην Ευρώπη θα οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους στο Αιγαίο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του IOM Λέοναρντ Λόιντ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Γενεύη προσθέτοντας ότι η απόφαση ευρωπαϊκών χωρών για την επιβολή συνοριακών ελέγχων θα έχει πολύ αρνητικές συνέπειες.

    Παράλληλα, ο Υπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εκφράζει «βαθιά απογοήτευση» από την αποτυχία των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης να φθάσουν σε οριστική συμβιβαστική λύση για το σχέδιο κατανομής των 120.000 προσφύγων.

    «Χρειάζεται αποφασιστική συμφωνία χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις για την αντιμετώπιση των αναγκών, καθώς και αποφασιστικές ενέργειες με βάση την αλληλεγγύη από όλες τις χώρες μέλη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αντόνιο Γκουτέρες που εκδόθηκε στη Γενεύη.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του IOM, 464.876 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν διασχίσει από τις αρχές του έτους τη Μεσόγειο, από 432.000 που έδειχναν τα στοιχεία μόλις της περασμένης Παρασκευής, αριθμός διπλάσιος ήδη του συνολικού αριθμού προσφύγων και μεταναστών που έκαναν το 2014 την ίδια θαλάσσια διαδρομή.

    Σύμφωνα με τον IOM, 72 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις προηγούμενες ημέρες προσπαθώντας να διασχίσουν τη θαλάσσια ζώνη ανάμεσα στα τουρκικά παράλια και τα ελληνικά νησιά.

    Τα πράγματα είναι απλά: Τέσσερα εκατομμύρια πρόσφυγες περιμένουν να περάσουν από την Συρία στην Ελλάδα ανακατεμενοι με χιλιάδες λάθρο. Άλλα δυο θα λάβουν το «πράσινο φως» ότι μπορούν να έρθουν και αυτοί. Εάν αυτά τα πλήθη φτάσουν στην χώρα μας δεν θα χωράμε ούτε εμείς οι γηγενείς.

    Αναμένονται λαθρομεταναστευτικές και προσφυγικές ροές στην Ελλάδα των 100-200.000 το μήνα για τα επόμενα δύο χρόνια!

    Υπάρχουν σκέψεις για κατοίκηση των ακατοίκητων νησιων και για μεταφορά ανθρώπων στην Θράκη και στην Ήπειρο σε ακατοίκητα πλέον χωριά. Κάποιοι εκ των προσφύγων είναι σαφώς αφομοιώσιμοι με πρώτους απόλους τους Σύρους Ελληνορθόδοξους οι οποίοι κατάγονται από τους Βυζαντινούς και επί της ουσίας θα επέστρεφαν σε πάτριο έδαφος,αλλά και οι Αλαουϊτες που θεωρούνται κρυπτοχριστιανοί και εν πάσει περιπτώσει είναι φίλα προσκείμενοι στον Χριστιανισμό και ιδιαίτερα στον Ορθόδξο.

    Με τους υπόλοιπους που είναι Σουνίτες μουσουλμάνοι τι θα γίνει; Το Έθνος κινδυνεύει και τίθεται υπό αμφισβήτηση η ύπαρξή του, για να υπερασπιστεί το συμφέρον των Γερμανών και των υπολοίπων Ευρωπαίων.

    Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To Σύνταγμα δεν καταργείται,οσο και αν το θέλουν οι Νεοταξίτες.Τα κόλπα τους ειναι και θα ειναι παρανομα με ολο τον λαο εναντιον τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΟΣ . ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν γίνετε καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενσντίον των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ αφού οι περισσότεροι Έλληνες δεν τουε θέλουν στην Πατρίδα μας ; Μόνο μια ανθελληνική μειοψηφία καθαρμάτων της αριστερής ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΙΑΣ τους θέλει για να κάψουν την Ελλάδα και να την κάνουν Ισλαμικό Χαλιφάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΟΦΟ ΣΤΗΝ ΑΝΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΥΩΝ . ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΣΙΠΡΑ ΓΚΙΑΟΥΡ ΠΑΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή