Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"!

Θα ψηφίσετε Τσίπρα ή Μεϊμαράκη; Μήπως θα ψηφίσετε ΑΝΕΛ ή Ποτάμι; Ό,τι και να ψηφίσετε οι δανειστές μάς έχουν γραμμένους στα παπάρια τους γιατί ξέρουν ότι την Ελλάδα την κυβερνούν αυτοί και οι αγορές! 
Ο επικεφαλής λοιπόν του EFSF και του ESM, (που κατέχουν το 45% του ελληνικού δημόσιου χρέους) Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του σε...

σλοβένικη εφημερίδα δήλωσε ορθά-κοφτά: "Δεν έχει μεγάλη σημασία ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση αφού περισσότεροι από το 80% των βουλευτών της προηγούμενης Βουλής υποστήριξαν το πρόγραμμα. Αυτό που έχει σημασία, συνεχίζει, είναι να υπάρχει λειτουργική κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να συνεχιστεί μετεκλογικά η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που είχε διακοπεί στο πρώτο μισό της χρονιάς".
Με απλά λόγια, ο τύπος αυτός είπε: Χεστήκαμε όποια κυβέρνηση και να εκλέξετε. Ακόμη και τον Λαφαζάνη ή τη Χρυσή Αυγή να εκλέξετε κυβέρνηση, εμείς θα τους ...στρώσουμε. Θα εφαρμόσουν και αυτοί Μνημόνιο!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου