Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΑΚΗ (ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ)!

 Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο μέλους του ΚΑΠΗ Χολαργού-Παπάγου, ενώ έκανε μπάνιο σε εκδρομή του ΚΑΠΗ, η εφημερίδα "Αντίλογος Χολαργού" και ο εκδότης της Κώστας Δεληγιάννης, την επικρίνει με σφοδρότητα στο τελευταίο τεύχος, για την αδιάφορη στάση της. Ως γνωστόν η κ. Νικάκη είναι η αρμόδια Αντιδήμαρχος για το ΚΑΠΗ. 
Ιδού τι αναφέρει η εφημερίδα:



"...αξίζει ν΄αναφέρουμε τη στάση της κ. Νικάκη, αντιδημάρχου εφόρου του ΔΟΚΜΠΕΠΑ η οποία δεν μπήκε καν στον κόπο να στείλει ούτε ένα συλλυπητήριο τηλεγράφημα στη γυναίκα και τους συγγενείς του νεκρού, μάλιστα την ημέρα της κηδείας ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες της στο facebook και μιλούσε για το πόσο καλά περνούσε στις διακοπές της. Ωραία, δεν είπαμε να διακόψει τις διακοπές της αλλά λίγη σεμνότητα και ταπεινότητα σε αυτές τις ώρες, δεν βλάπτει. Το έχουμε ξαναπεί: τα δημόσια πρόσωπα θα πρέπει να είναι φειδωλά ως προς την προβολή και την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω. Φαίνεται ότι η κ. Νικάκη έχει προσβληθεί από τον ιό του facebook για τα καλά, γιατί δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί τόση μανία να ανεβάζει τις προσωπικές της στιγμές με φωτογραφίες. Ίσως για να εισπράξει πολλά like". 

3 σχόλια:

  1. ΚΕΝΗ!!!!! ΑΔΕΙΑ !!!!!!ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!!!!ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ!!!!!ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΘΕΣΕ Ο { ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟς } .....ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΠΡΟΝΟΙΑ .......ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙς ΜΕΣΑ ΣΟΥ ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΛΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΒΙΚΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΣ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ. ΚΑΙ Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Aποστολόπουλος την έκανε αντιδήμαρχο--αμοιβόμενη βεβαίως--στο πλαίσιο προεκλογικής συμφωνίας,γνωρίζοντας οτι δεν έχει δυνατότητες.Την έβαλε στο ΚΑΠΗ γιατί η θέση φέρνει σταυρούς χωρίς προσπάθεια.Τελικά η αυτοδιοίκηση είναι ένα είδος επαγγέλματος.Καλά να πάθουν όσοι ψήφισαν Ξύδη--Αποστολόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή