Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ! ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ!

Επιστολή
Προς τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας                    
Αγ. Παρασκευής
Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Χαλκιά Κων/νο

Ηχορύπανση χωρίς Τελειωμό
Ανυπόφορος ο Θόρυβος από μοτοσυκλετιστές
Αναστάσεως και Χατζηκωνσταντή
Αξιότιμε Κύριε Διοικητά,
        Είμαι βέβαιος ότι εάν πριν από μερικά χρόνια ρωτούσε κάποιος έναν οποιοδήποτε κάτοικο Παπάγου που μένει στην περιοχή Αναστάσεως και Χατζηκωνσταντή, δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποια μέρα οι περιβαλλοντικές ενοχλήσεις και πιο συγκεκριμένα ο νυκτερινός θόρυβος θα έφθανε σε αυτά τα επίπεδα.
Εδώ και αρκετά χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής που περικλείεται από τις...

οδούς Μακεδονίας, Ανατολής, Χατζηκωνσταντή και Αναστάσεως βιώνουν μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση γιατί σχεδόν σε καθημερινή βάση και πιο συγκεκριμένα από 23:00 έως 02:00 οι αγώνες των μοτοσικλετιστών προκαλούν αφόρητη ενόχληση στους κατοίκους.
Κύριε Διοικητά, επικοινωνώντας μαζί σας σήμερα 8 Σεπ.2015, χάρηκα ιδιαίτερα γιατί άκουσα ένα Διοικητή αποφασισμένο να κάνει τα πάντα όσα ο νόμος προβλέπει για την προστασία των πολιτών και σας ευχαριστώ θερμά για την αποφασιστικότητά σας να λύσετε ένα θέμα που υπάρχει εδώ και χρόνια.
Αναμένοντας την ευόδωση των προσπαθειών σας, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή μου, τόσο εκ μέρους των κάτοικων της περιοχής όσο και εμού να δεχθείτε τις θερμές μας ευχαριστίες.
                                   Με ιδιαίτερη Εκτίμηση

                                             Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
                                                  Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας




8 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΗ 69. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΣΤΙΚΩΣΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΓΙΑΡΑΜΠΗΣ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΟΥ. Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε μετά να σε πάρει κανείς στα σοβαρά ρε Πολυχρόνη. Όλα τα λύσαμε ο θόρυβος μας μάρανε. Όσο περνάει ο καιρός το χάνεις....Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρα από τις πλάκες που διαβάζω πιο πάνω σε πληροφορώ κύριε Πολυχρόνη ότι οι περιβόητοι αγώνες έχουν σταματήσει εδώ και τρία χρόνια περίπου μετά το δυστύχημα ενός μοτοσυκλετιστή.Ψάξε κάτι άλλο για να βρίσκεσαι στην επικαιρότητα και όχι ότι σου κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ζουσες και εσυ εκει και σου ζαλιζαν τα..... τοτε θα καταλάβαινες από σπασιμο νευρων.Οσο για τον κουμπαρο σου αυτος επισκέπτεται την γυναικα σου από το προηγουμενο σπιτι σου αλλα ευτυχως κατι αρχισες να ψιλιαζεσαι και αυτό είναι καλο γιατι ολο σκουντούφλαγες στις πορτες αλλα εσυ τοσα χρονια νομιζες ότι εισαι ψιλος αλλα όχι κερατας εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή μένω Χατζηκωνσταντή και Αναστάσεως και επειδή πέρα από την πλάκα και την παραπληροφόρηση που επιχειρείς 10:12 π.μ. σε πληροφορώ ότι χθες βράδυ
    ήρθε η Τροχαία, έκανε συλλήψεις και ήταν η πρώτη μέρα μετά από 2 μήνες
    που ησυχάσαμε. Αυτά και μην προσπαθείς με παραμυθάκια να παραπλανήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον τα είχες τσούξει χθες βράδυ και δεν καταλάβαινες τι σου γινόταν. Πέντε μοτοσυκλέτες της ΕΛΑΣ ήταν στην Αμύνης και Αναστάσεως και έκαναν έλεγχο στα μηχανάκια μέχρι τις πέντε το πρωί. Και πρίσεχε τον κουμπάρο γιατί συνέχεια λείπεις απλο το σπίτι και δεν κάνεις καλό στο κεφάλι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O κουμπαρος του 8.31πμ είμαι. Ρε ''ρουφιάνοι'' σταματήστε να βάζετε λόγια στον κουμπάρο μου,ναι πηγαίνω συχνα στο σπιτι της κουμπάρας, αλλά δεν κάνουμε τίποτα το ύποπτο...μου δείχνει τι έκανε το προηγούμενο βράδυ με τον άντρα της στο κρεββάτι και μετά με ''εξετάζει'' στη ''πρακτική''. Πάντως πάντα μου βάζει καλό βαθμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή