Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ!!! ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ...

Το Παρατηρητήριο Πολιτών για τις Δημόσιες Συμβάσεις θα παρουσιάσουν η Ενωση Ιδιοκτητών Εκδοτών Τοπικών Εφημερίδων Αττικής και ο Σύλλογος Εν Δράσει την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο Hilton....


στο τρίτο τραπέζι της εκδήλωσης με θέμα Περιβάλλον και Αυτοδιοίκηση «Οι Πράσινες προκλήσεις για τις πόλεις» στο πλαίσιο της διοργάνωσης MONEY SHOW στην αίθουσα Τερψιχόρη C.
Η εκδήλωση ξεκινάει στις 10 το πρωί και περιλαμβάνει κύκλους ομιλιών με θέμα την Ανακύκλωση, την Ενεργειακή αναβάθμιση των δημόσιων κτιρίων και στο τέλος την παρουσίαση του Παρατηρητηρίου Πολιτών.
Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί και να πάρει το απαραίτητο υλικό διαδικασιών, νόμων και ποιότητας έργων, αλλά και να υποβάλει τις παρατηρήσεις του για ένα συγκεκριμένο έργο, υπηρεσία ή προμήθεια και να την αξιολογήσει.
Η Ενωση Ιδιοκτητών Τοπικών Εφημερίδων Αττικής αναλαμβάνει να στήσει ένα δίκτυο ενεργών πολιτών χρηστών που θα συμμετάσχουν στην διαδικασία πρωτογενώς έτσι ώστε να συσσωρευθεί μια εμπειρία και να εξελιχθεί η πλατφόρμα.
Ο Σύλλογος Εν Δράσει έχει δημιουργήσει μια ομάδα τεχνικών νομικών και συμβούλων ποιότητας έργου για να υποστηρίξει τεχνικά το εγχείρημα.
Ετσι δημιουργείται ένα κοινωνικό εγχείρημα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης που αν πετύχει είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει τα δεδομένα στο αποτέλεσμα της δημόσιας διοίκησης.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να μιλήσουν ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτης και της Επιχείρησης Αττικής κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος, ένας εκπρόσωπος από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων και ένας εκπρόσωπος από τον Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης του Υπ. Εσωτερικών.
Από τους διοργανωτές πάντος τονίζεται ότι το εγχείρημα δεν αφορά τόσο στην νομιμότητα των συμβάσεων, αφού αυτή είναι μια δουλειά του κράτους και των ελεγκτικών μηχανισμών, αλλά στην ποιότητα των έργων, των προμηθειών και των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι πολίτες.

2 σχόλια:

  1. Για τους κλεφταράδες και τα λαμόγια του ΣΦΥΡΙΖΑ που μας έχουν τσακίσει στα χαράτσια και στους ληστρικούς φόρους κανείς από αυτούς τους αριστερούς δεν έχει το θάρρος να πει δυό λόγια . ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συριζαίοι είναι μεγάλοι απατεώνες και ψεύτες . Έλεγαν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και θα μας δώσουν 13ο μισθό
    Επίσης έλεγαν ότι δεν θα πειράξουν συντάξεις και ο βασικός μισθός θα γίνει 750 Ευρώ . Αυτά μας έλεγαν οι Παλιάνθρωποι του Συριζα . Και τώρα μας σακάτεψαν όλους στους φόρους . Τέτοια τομάρια είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή