Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ! ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ/ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

Ποιος θα τους σταματήσει; Οι Τσίπρας-Καμμένος είναι οι δολιότεροι όλων. Είναι εθνικοί προδότες  που μπροστά τους ωχριά ο Παπανδρέου! Ούτε στο νυχάκι τους συγκρίνονται τα εγκλήματα του ΓΑΠ με τα ...

εγκλήματα που έχουν κάνει οι Τσίπρας-Καμμένος!
Οι δυο πολιτικοί ολετήρες, αν ήθελαν να σώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία θα έκαναν άμεσα ανακεφαλαιοποίησή τους, όπως έκαναν με τις τράπεζες. Δεν το κάνουν όμως και ετοιμάζονται-εκτελώντας εντολές της Μέρκελ και του Σόιμπλε-να εξοντώσουν τους συνταξιούχους και να ισοπεδώσουν το επίπεδο ζωής στην Ελλάδα, αυξάνοντας τις εισφορές για τους επαγγελματίες και εξανεμίζοντας τις συντάξεις των ασφαλισμένων.  Στα 200-300 ευρώ θα ισοπεδωθούν οι συντάξεις, ενώ παράλληλα οι επαγγελματίες/εργοδότες θα καλούνται να πληρώνουν πολύ περισσότερα από όσα ήδη πληρώνουν. 
Στον ΟΑΕΕ οι ασφαλισμένοι καταβάλλουν σήμερα γύρω στα 850 ευρώ το δίμηνο. Ο στόχος είναι να πληρώνουν πάνω από 1.100 ευρώ, αλλά η σύνταξη που θα πάρουν θα είναι ψίχουλα! Ο στόχος συνεπώς δεν είναι μόνον η εξόντωση των συνταξιούχων, αλλά και των ήδη υφιστάμενων επαγγελματιών οι οποίοι μέσα σε συνθήκες ολέθρου της αγοράς, θα κληθούν να καταβάλουν περισσότερο αυξημένες ασφαλιστικές ή εργοδοτικές εισφορές. Άρα θα οδηγηθούν οι επιχειρήσεις τους σύντομα σε λουκέτο! 
Μιλάμε για απίστευτο-πρωτοφανές εθνικό έγκλημα! 
Οι Τσίπρας-Καμμένος δεν πάνε ούτε στις μεγάλες εταιρίες ή τους εφοπλιστές να απαιτήσουν τα 20 δις ευρώ που τους οφείλουν αυτοί από ασφαλιστικές εισφορές. Κάνουν απλά αυτό που τους λένε οι Μέρκελ-Σόιμπλε (με απλά λόγια): θέλουμε τους Έλληνες να φτάσουν σε επίπεδο πολύ χαμηλότερο από της Βουλγαρίας. Χρειαζόμαστε εργατικά χέρια για 1-2 ευρώ την ημέρα. 
Κι έτσι θα το πετύχουν. Αν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος... 

2 σχόλια:

  1. Αν ο Τσίπρας αποτελεί παράδειγμα για τους τους νέους πρωθυπουργούς καλύτερα ο επόμενος να είναι πάνω απο 90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσιπραήμ και ο Καμμενεΐ πάλιωσαν-σάπισαν. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με δαύτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή