Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ, ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΗ, ΦΑΝΗ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΗ


Φωτεινή
Φωτεινή δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να ερμηνευτεί το...
όνομά σου, είσαι λαμπερή, εκπέμπεις θετικότητα και λάμψη και φωτίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου!
Το χαμόγελό σου αφοπλίζει και ακόμα και όταν.....
υπάρχουν προβλήματα στη ζωή σου, εσύ καταφέρνεις να διατηρείς την ψυχραιμία σου και δεν χάνεις την αισιοδοξία σου.
Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία φιλόδοξη και εργατική γυναίκα, με στόχους και μεγάλη αγάπη για τη δουλειά σου.Είσαι εργασιομανής, γιατί είναι πολύ σημαντικό για σένα να μπορείς να έχεις ανάπτυξη και σταθερότητα στη ζωή σου.
Θέλεις διαρκώς να έχεις πρόοδο στη ζωή σου, και επιθυμείς να έχεις οικονομική ανεξαρτησία αλλά και άνεση.
Νιώθεις καλύτερα όταν το πορτοφόλι σου είναι γεμάτο και μπορείς να απολαύσεις χωρίς περιορισμό τις αγορές, αφού ο υλικός πλούτος είναι απαραίτητος στη ζωή σου.
Η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις αλλά και οι φιλελεύθερες ιδέες σου για τον έρωτα και τις σχέσεις σε κάνουν ιδιαίτερα περιζήτητη! 
Φώτης
Φίλε μας Φώτη, το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι ένας άνδρας λαμπερός, χαμογελαστός και ιδιαίτερα κεφάτος και γλεντζές. Ακόμα και όταν όλα γύρω σου είναι «μαύρα» εσύ προσπαθείς να τα βλέπεις φωτεινά, αφού είσαι της άποψης πως είναι στο χέρι μας να ξεφύγουμε από το σκοτάδι ! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει πως η ζωή σου είναι ένα μεγάλο πάρτι, με εσένα Dj, να δίνεις το ρυθμό και να φροντίζεις να την κάνεις όσο πιο διασκεδαστική γίνεται. Είσαι ένα άτομο με πρωτοποριακές και φιλελεύθερες ιδέες, σου αρέσει να ξεχωρίζεις αλλά και να ξεσηκώνεις και πάντα το καταφέρνεις, αφού προκαλείς τους πάντες με τα λόγια και τις αποφάσεις σου. Έχεις χιούμορ αλλά και καλλιτεχνικά ταλέντα και είσαι ένας άνδρας αρκετά εκφραστικός! Το φλερτ είναι το αγαπημένο παιχνίδι της καθημερινότητάς σου και είσαι πραγματικά πολύ καλός στην ερωτική κατάκτηση!
Ιορδάνης
Ιορδάνη, το όνομά σου έχει εβραϊκή καταγωγή και σημαίνει ερμητική εκροή! Στον Ιορδάνη ποταμό, ο Ιωάννης Πρόδρομος κήρυττε και βάπτιζε τους πιστούς, εκεί βαπτίστηκε και ο Ιησούς Χριστός. Είσαι ένας άνδρας που θα δουλέψεις πολύ σκληρά στη ζωή σου για να πετύχεις κάποια πράγματα. Έχεις καλή εμφάνιση και διαθέτεις μεγάλες ευαισθησίες. Δίνεις πολλά στους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας , με όνειρα, φαντασία αλλά και μεγάλη δημιουργικότητα! Σου αρέσει να φροντίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς και να τους δείχνεις τα συναισθήματά σου όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις σου. Έχεις μεγάλες ευαισθησίες και προσπαθείς για το καλύτερο! Πρόσεξε λίγο τη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα.
Θεοφάνης / Φάνης
Ο Θεοφάνης, ήταν κλασσικός Έλληνας ιστορικός που έζησε την περίοδο του πρώτου αιώνα π.Χ. Τα χαρακτηριστικά που σου προσδίδει λοιπόν το όνομά σου είναι μελέτη, έρευνα και διάθεση για ανάλυση! Ωστόσο οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, έχουν να πουν πως είσαι πλακατζής, η ψυχή της παρέας και το άτομο που καταφέρνει να κάνει τους πάντες να γελάνε και να περνούν καλά. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το νούμερο 4, που σημαίνει ότι η μεγαλύτερη ανάγκη σου στην ζωή , είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Είσαι ένας οργανωτικός άνθρωπος, που σου αρέσει να επικρατεί στη ζωή σου η τάξη και η ηθική. Λατρεύεις την οικογένειά σου και αφιερώνεσαι στη δουλειά προκειμένου να προσφέρεις στα άτομα που αγαπάς μία καλύτερη ζωή! Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι η σοβαρότητά σου αλλά και ο υπεύθυνος τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Περιόρισε το πείσμα σου, που κάποιες στιγμές σου δημιουργεί μπελάδες.
Θεοφανία / Φανή Φανή, είσαι το αγαπημένο παιδί της οικογένειας, το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι Θεόσταλτη και ότι τον ερχομό σου τον περίμεναν με λαχτάρα και μεγάλη προσμονή οι γονείς σου. Είσαι αρκετά καλομαθημένη και πάντα σου γίνονταν όλα τα χατίρια, αφού κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στην τσαχπινιά και στο σκέρτσο σου! Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος που αντιπροσωπεύει το όνομά σου είναι ο αριθμός 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία ευχάριστη και κοινωνική γυναίκα ! Σου αρέσει να μοιράζεσαι τα πάντα και είσαι πολύ καλή συνεργάτιδα αλλά και φίλη! Είσαι της άποψης ότι όλα τα προβλήματα στη ζωή μπορούν να λυθούν αρκεί να υπάρχει ενότητα. Δίνεις μεγάλη βαρύτητα στις σχέσεις σου, στις οποίες και αφοσιώνεσαι και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό! Το ελαττωματάκι σου είναι το πείσμα σου αλλά και η προσκόλλησή σου στις πολύ μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν πολλές φορές να χάνεις την ουσία των πραγμάτων!
ΟυρανίαΗ Ουρανία ήταν μία από τις Εννέα Μούσες, προστάτιδα της αστρονομίας και προερχόταν από τον Ουρανό.
Το όνομά σου, σου μεταδίδει δυναμισμό, μαχητικότητα αλλά και έναν απόλυτο χαρακτήρα.
Μερικές φορές νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και δεν δίνεις την ευκαιρία στους ανθρώπους γύρω σου, να σου εκφράσουν τα δικά τους πιστεύω.
Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι πίσω από το δυναμικό σου προσωπείο, κρύβεται μία ευαίσθητη καρδιά που είναι έτοιμη ν δοθεί χωρίς όρια.
Είσαι τρυφερή, ρομαντική και ονειροπόλα, συχνά θλίβεσαι με τα προβλήματα που επικρατούν γύρω σου και θα θελες πολύ να βελτιώσεις και να αλλάξεις τη ζωή γύρω σου.
Έχεις ισχυρή φαντασία, όμως δυσκολεύεσαι να κάνεις πράξη όλα όσα ονειρεύεσαι γιατί πολλές από τις σκέψεις σου δεν είναι ρεαλιστικές.
Έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα και αγορές που σε κάνουν να μένεις με άδειο πορτοφόλι.


i-diadromi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου