Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΦΡΑΠΕΣ, ΖΑ ΜΑΝ ΦΟΥ ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ!

Όσο έχει καφέ η νεολέρα της Ελλάδος ζα μαν φου!!!!!!για δουλειά ούτε συζήτηση!!!γεμάτες οι καφετέριες από το πρωϊ εως το βράδυ!!!τα περιμένουν όλα έτοιμα!!!


5 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ...
    http://www.thepressroom.gr/ellada/oi-akrodexioi-tis-aystrias-prosvalloyn-toys-ellines
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ Η ΑΓΟΡΑ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ Η ΑΓΟΡΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΦΙΛΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    Η ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
    ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΛΠ... ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ "ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΣΥΡΜΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ (ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΔΙΑΣΜΟ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ) ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΕΠΛΗΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ ΚΛΠ. ΚΛΠ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΕΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ, ΕΙΤΕ ΝΕΟΙ, ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ!!!
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ...
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέει ο αναγνώστης στο σχόλιό του.
    Μόνο μία ένσταση έχω φίλε μου, ο Κος Βραχιολίδης έχει αποδείξει κατ΄ επανάληψη και επί μακρόν ό,τι είναι έντιμος δημοσιογράφος και φλογερός πατριώτης!!!
    Χωρίς να θέλω να τον "ερμηνεύσω", πιθανολογώ ότι στηλιτεύει το γεγονός ότι, με τις τόσες "κατραπακιές" που έχουμε μαζέψει τα τελευταία χρόνια, έχουμε τρόπον τινά "αφεθεί" μοιρολατρικά στην "τύχη μας"...! Προσωπικά εκλαμβάνω την ανάρτηση ως "καμπάνα" και όχι ως "καμπανάκι", για να ξεσηκωθούμε επιτέλους και κυρίως οι νέοι, για να σαρώσουμε το ρυπαρό και σαθρό πολιτικό σύστημα που μας κυβερνάει...!
    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ, ΦΙΛΕ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ,
      ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΟΥΤΕ ΠΩΣ Ο Κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ "ΚΑΜΠΑΝΑ" 'Η "ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ "ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.
      ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ , ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ....
      ... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ..
      ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ...
      ...ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ..

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που εν τέλει συμφωνούμε στα βασικά, φίλε 1:14πμ. Τώρα, ούτε και εγώ "χαλιέμαι" με τα νέα παιδιά που είναι θαμώνες στις καφετέριες. Από την στιγμή που η αποτυχημένη κυβέρνηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει εργασία στους νέους μας, τότε καλά κάνουν. Στο κάτω-κάτω, αν είναι να "κλειστούν" στο σπίτι και στον εαυτό τους και να κινδυνεύουν να πάθουν κατάθλιψη, είναι καλύτερα να είναι έξω και με φίλους. Άλλωστε, προσωπικά "γουστάρω", που με τόσα που μας έχουν κάνει οι "μπινέδες" τοκογλύφοι και οι ντόπιοι "πρακτορίσκοι τους", εμείς ως γνήσιοι Έλληνες συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε και το ταβερνάκι μας και τον Ήλιο μας και τις θάλασσές μας και στα εξοχικά μας μαζεύουμε τις παρέες μας και πίνουμε τα ουζάκια μας... και οι μαλάκες, οι φραγκοφονιάδες τοκογλύφοι... "τρελαίνονται", γιατί κατά κάποιον τρόπο τους "περνάμε το μήνυμα" ό,τι εμείς απολαμβάνουμε την ζωή, ενώ αυτοί θα πεθάνουν και δεν θα έχουν ζήσει ούτε μία μέρα, σαν ... ΈΛΛΗΝΕΣ!!!
      Αυτή είναι η τιμωρία τους, για όσα προσπαθούν να μας επιβάλλουν, οι ανόητοι...
      ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

      Διαγραφή
  3. Πως δουλεύουν οι πράκτορες του internet

    Πρώτα "παρακινούν" ...

    …Όπερ σημαίνει ότι κουρεύονται και μισθοί και συντάξεις που θα εχουν μπει από Τρίτη .
    http://katohika.gr/stranger-voice/fimes-lene-oti/

    και μετά βρίζουν τον ελλήνικο λάο

    Νεοέλληνες είστε για κλάματα… Ρε ζώα τρέχετε νυχτιάτικα στα ΑΤΜ; Είστε καλά ρε; Παίζετε το παιχνίδι τους για άλλη μια φορά; ΝΤΡΟΠΗ!!!

    http://katohika.gr/ellada/neoellines-eiste-gia-klamata-re-zoa-trexete-nixtiatika-sta-atm-eiste-kala-re-paizete-paixnidi-tous-gia-alli-mia-fora-ntropi/

    Αξια τα λέφτα σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ


    Μαρία Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή