Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ, ΣΤΕΙΛΕ "ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: "ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..."! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΗ!

Δημότης-αναγνώστης της εφημερίδας μας...


δίνει "πληρωμένη απάντηση" στην πρωτοβουλία  δημοτών (προερχόμενοι όλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ)  htκαι στο αίτημά τους προς τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία μεταναστών σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, προβάλλοντας μάλιστα το επιχείρημα ότι ανήκει στις υποχρεώσεις του δήμου να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, στο θέμα των μεταναστών!!!!

Δήμαρχε Αποστολόπουλε διάβασε τα όσα λέει ο αναγνώστης μας-δημότης για να ξέρεις τι θα απαντήσεις:
"Κατόπιν αυτών η Πρωτοβουλία καλεί το Δήμο Χολαργού-Παπάγου, στα πλαίσια ανάληψης του μέρους της ευθύνης που του αναλογεί".
Μάλιστα.
Ερώτηση 1η: από πού προκύπτει ότι "αναλογεί" στον Δήμο Χολαργού-Παπάγου "μέρος της ευθύνης"; Μια παρατήρηση προς τους απανταχού αλληλέγγυους.

Η λέξη "ευθύνη" προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "εύθυνα" δηλαδή τον οικονομικό έλεγχο που υφίστατο ο κάθε υπάλληλος του κράτους που διαχειριζόταν δημόσιο χρήμα.

Κατά συνέπεια, ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ φέρει η Ελλάδα, ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου, η Σάμος, η Λέσβος, ο Πειραιάς, εγώ, η μάνα μου ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ψευτο-ανθρωπιστές πακιστανο-αλληλέγγυοι.

Αλλά, ποιος από όλους αυτούς τους δήθεν ανθρωπιστές ξέρει ή θέλει να ξέρει ότι υπήρχε ΕΛΛΑΔΑ και πριν τον Φίλη και την Τασία!

Ερώτηση 2η: από πού προκύπτει ότι "αναλογεί" στην Ελλάδα "μέρος της ευθύνης";

Ερώτηση 3η: πώς ζούνε όλοι αυτοί οι αλληλέγγυοι; τι τρώνε; με τι πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους; όταν βρίσκονται ολημερίς και ολονυχτίς μαζί με τους δήθεν κατατρεγμένους, πού βρίσκουν χρόνο να πάνε για δουλειά; ή μήπως δεν δουλεύουν, αλλά τρώνε αλληλεγγύη; διότι η δική μου κοιλιά και η δική μου Εφορία δεν θέλει αλληλεγγύη. Θέλει φαγητό και ζεστό χρήμα, αντίστοιχα.

Ερώτηση 4η: "ηθική υποχρέωση"; από πού προκύπτει αυτό; για ποιον έχουμε ηθική υποχρέωση; για αυτόν που πρώτα τρώει και πίνει, και αφού χορτάσει αρχίσει να ρημάζει και να κλέβει; ρωτήσατε τους κατοίκους στην Ειδομένη; ρωτήσατε τους κατοίκους στον Πειραιά; ρωτήσατε τους κατοίκους στην Λέσβο; ή μήπως δεν βλέπετε, κύριοι αλληλέγγυοι, ούτε αυτά τα λίγα (διότι στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερα) ρεπορτάζ που δείχνουν τα "ανεξάρτητα" κανάλια;

Ερώτηση 5η: μια και μιλάτε για ηθική υποχρέωση, μήπως να σκεφτείτε λίγο και την ηθική υποχρέωση που έχετε απέναντι στους Έλληνες που πεινάνε; ή μήπως το ήθος έχει να κάνει μόνο με το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν;

Και μια τελευταία παρατήρηση.
Εγώ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ έχω μόνο ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.
Εσείς, που έχετε βγει στη σύνταξη από τα 40 και κόβετε βόλτες γύρω γύρω παριστάνοντας τους αλληλέγγυους, δεν είδα να χτυπήσετε καμιά πόρτα ΕΛΛΗΝΩΝ για να δείτε εάν πεινάει ή εάν ζει σε συνθήκες ντροπής.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθέλληνες που το μόνο που ονειρεύονται είναι να περιμένουμε όλοι μαζί σε μια ουρά (όπως στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου) για ένα χαρτί υγείας!

Ντροπή.

Μ.Δ.

2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά!Να μην δεχτεί θύλακες μουσουλμάνων ο δήμος μας μας και σε συνεργασία με άλλους δήμους να κινητοποιηθουμε ωστε αν δεν μπορουν να τους απελασουν να φτιάξουν χωρους κράτησης εκτός Αθηνών.Η κατάσταση εχει αρχίσει να ξεφευγει και πρεπει να προστατεύσουμε τον τόπο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι ακόμη.
    Διαβάζω ότι στο Κιλκίς αυξήθηκαν κατά 400% οι πωλήσεις όπλων.
    Τυχαίο;
    Δεν νομίζω!

    Και μην ακούσω από κάποιον δήθεν αντιρατσιστή και αλληλέγγυο ότι "αυτά είναι δείγματα ρατσισμού", διότι όταν μπαίνει ο αφγανοπήθικος και σου βιάζει την κόρη και τη μάνα, δεν νομίζω ότι είσαι ρατσιστής άμα του τινάξεις τα μυαλά στον αέρα.

    Άμα θέλει ο αφγανοπήθικος, ας κάτσει στο Αφγανιστάν.
    Ή, ας πάει ας πούμε στην Αυστραλία. Εκεί που το κράτος ΥΠΑΡΧΕΙ και υπάρχουν και νόμοι. Και οι νόμοι λένε ότι όποιος εισέρχεται οφείλει να συμμορφώνεται με τους νόμους της Αυστραλίας. Όποιος δεν θέλει να συμμορφώνεται, απλά εξέρχεται με τον ίδιο τρόπο που εισήλθε.

    Αλλά, είπαμε. Εδώ δεν υπάρχει κράτος.
    Υπάρχουν μόνο αλληλέγγυοι αφγανοπηθίκων και μπαγκλαντεσιανών.
    Για τους Έλληνες, ΟΥΔΕΙΣ.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή