Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ

Μουσουλμάνοι κατάδικοι στις ελληνικές φυλακές πανηγύριζαν για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Εντονότατες και «ενθουσιώδεις» ιαχές – κραυγές – πανηγυρισμοί, ακούγονταν μόλις προ 10ημέρου, απο τους κρατουμένους...

μουσουλμάνους (που αριθμούν προσέξτε …χιλιάδες!) στις ελληνικές φυλακές, για το θλιβερό τρομοκρατικό κτύπημα στις Βρυξέλλες!
ANAΛΥΤΙΚΑ:
Tην ημέρα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες, υπήρξαν πανηγυρισμοί από φανατικούς ισλαμιστές κρατουμένους, γεγονός που προκάλεσε σοκ στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό.
Οι κραυγές ακραίων ισλαμιστών που ακούστηκαν ως έξαλλοι πανηγυρισμοί μέσα σε τουλάχιστον τρεις φυλακές της χώρας το πρωί της Τρίτης 22 Μαρτίου, την ώρα που έγινε γνωστό ότι βρίσκονταν σε εξέλιξη οι πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, ήταν το καμπανάκι που χτύπησε κόκκινο συναγερμό στις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.
Εδώ και μήνες είχαν ήδη παρατηρηθεί περίεργες ομαδοποιήσεις μουσουλμάνων κρατουμένων, πέρα από τις συνηθισμένες ομάδες ομοϊδεατών που υπάρχουν πάντα μέσα στις φυλακές, με κύριο χαρακτηριστικό την προσπάθεια να πάρουν το πάνω χέρι ανάμεσα στους κρατουμένους.
Στις περισσότερες φυλακές μάλιστα οι μουσουλμάνοι αγγίζουν ακόμη και το 60% του συνόλου των κρατουμένων. Στην πλειονότητά τους είναι κυρίως από την Αλγερία, την Τυνησία, το Πακιστάν και τη Σομαλία.
Στις φυλακές του Βόλου ξέσπασε αναταραχή όταν μεταφέρθηκε εκεί ένας από τους τρεις Βρετανούς Κουρδικής καταγωγής που είχε συλληφθεί πρόσφατα στην προσπάθεια του να περάσει στην Τουρκία όπλα με χιλιάδες σφαίρες που είχε κρυμμένα μέσα σε ένα τροχόσπιτο.
Στη φυλακή κάποιοι ακραίοι τον αντιμετώπισαν ως Κούρδο που μάχεται το Ισλαμικό κράτος, τον είδαν ως εχθρό και του επιτέθηκαν. Έκτοτε τα μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από τη φυλακή είναι ιδιαιτέρως αυξημένα. Τις τελευταίες μέρες ανάλογα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί τουλάχιστον για άλλες τρεις φυλακές.
makeleio.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου