Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΟΡΩΝ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο οι εγκληματίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Ενώ έχουνι ήδη φτωχοποιηθεί  περί τα 3,5 εκατομμύρια Έλληνες, με τα νέα φορομπηχτικά μέτρα που θα φέρουν, θα εξαθλιώσουν το...

μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Θέλουν να την καταστήσουν βορά στα σχέδια των τοκογλύφων, ώστε να δημιουργήσουν ΕΟΖ με φτηνά εργατικά χέρια εντός της Ελλάδος! Οι  Έλληνες θα εργάζονται ως σκλάβοι και θα έρθουν στο ίδιο επίπεδο με τους λαθρομετανάστες!
Το ρεπορτάζ για τους φόρους που έρχονται από τοnewsbomb.gr:
Πρόκειται για ένα «εκρηκτικό» πακέτο φόρων  το οποίο θα πλήξει καταναλωτές, νοικοκυριά και φορολογούμενους με τις νέες επιβαρύνσεις που κομίζει σε τραπεζικές επιταγές, καύσιμα, φυσικό αέριο, κινητή τηλεφωνία, ακίνητα, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ποτά και τσιγάρα.
Άλλωστε, το «χαράτσι» σε είδη της καθημερινότητας είναι η εύκολη λύση στην οποία συναίνεσε η κυβέρνηση προκειμένου να μην υλοποιηθούν τα μέτρα που επιτακτικά απαιτούσε το ΔΝΤ, δηλαδή ψαλίδι στους μισθούς του Δημοσίου και νέα αύξηση στο ΦΠΑ.
Τι θα επηρεαστεί από την επερχόμενη φοροεπιδρομή
Ειδικότερα στη «λίστα» με τα νέα μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι:
- Επιβολή ειδικού Τέλους στις τραπεζικές επιταγές.
- Αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στα καύσιμα, παρότι η Ελλάδα έχει ήδη την 5η υψηλότερη φορολογία σε επίπεδο Ε.Ε.
Η αύξηση του ΕΦΚ στην αμόλυβδη βενζίνη θεωρείται δεδομένη και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι μεν μικρότερη των 0,10 ευρώ ανά λίτρο, αλλά, αν προστεθεί ο ΦΠΑ, θα φθάνει το ποσό αυτό.
Για το πετρέλαιο κίνησης κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξει επιβάρυνση.
Στο φυσικό αέριο, πιθανότερη είναι η αύξηση του ΕΦΚ για βιομηχανική χρήση.
- Ριζικές αλλαγές στη φορολογία των Ι.Χ. αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλη ταξινόμησης, αύξηση φορολογίας μεταχειρισμένων).
- Αύξηση ειδικών φόρων σε καπνό και τσιγάρα, παρά το γεγονός ότι έχουν χτυπήσει «ταβάνι».
- Αύξηση τελών στην κινητή τηλεφωνία.
- Επιβολή τέλους στη συνδρομητική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου