Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΛΙΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ...ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ....ΔΑΓΚΩΣΕ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Η εφημερίδα μας επί 45 χρόνια, ως έντυπη και 6 χρόνια ως διαδικτυακή, έχει καταχωρηθεί στη συνείδηση των πολιτών ως εφημερίδα του Χολαργού-Παπάγου-Αγίας Παρασκευής. Όμως, δυστυχώς έχει κυνηγηθεί από παράγοντες-μέλη της τοπικής κοινωνίας όσο ελάχιστες περιφερειακές εφημερίδες! Πρώην Δήμαρχοι ή και τοπικοί παράγοντες μάς έστελναν συνεχώς στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ πριν από 4 χρόνια ένας πολίτης έστειλε την Αστυνομία να φορέσει χειροπέδες στον...

Μάκη Βραχιολίδη για ένα σχόλιο ανώνυμο που θεώρησε συκοφαντικό για τον εαυτό του και επειδή θεώρησε ότι δεν κατέβηκε έγκαιρα από τον διαχειριστή του blog, έστειλε τον Βραχιολίδη στο αυτόφωρο!!! 
Τρελά και παλαβά πράγματα! Η εφημερίδα μας πού έχει δώσει αγώνες επί αγώνων για την τοπική κοινωνία και ειδικά για τον Υμηττό, όχι μόνο το έργο της δεν αναγνώρισε καμία δημοτική Αρχή, αλλά κυνηγήθηκε ανηλεώς και από Δημάρχους και από κάποιους πολίτες! 

Με αφορμή τα προχθεσινά γεγονότα, όπου ανώνυμοι σχολιαστές, όχι μόνο έβρισαν συντοπίτη μας, εμάς μας χαρακτήρισαν "γιαλαντζί πατριώτες", αλλά απείλησαν και τον συμπολίτη μας, ενώ εμείς θα στηνόμασταν πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αποφασίσαμε:
α) να βάλουμε φραγή στα σχόλια και 
β) να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις αναρτήσεις που αφορούν σε τοπικά γεγονότα!
ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Φτάνει πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου