Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ AL JAZEERA ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ! ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΕΙΤΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ!

Όσο ο κλοιός στο κατεχόμενο τμήμα του Χαλεπίου θα σφίγγει με την ολοκληρωτική απελευθέρωση της πόλης και την κατάρρευση  των ...
ισλαμιστών να πλησιάζουν, τόσο οι ενορχηστρωτές αυτού του άθλιο πολέμου θα επιστρατεύουν τη δύναμη της εικόνας.

Με δεδομένο ότι οι κάτοικοι κρατούνται ως όμηροι από τους ισλαμιστές που τους χρησιμοποιούν για ανθρώπινες ασπίδες, είναι φανερό πως άμαχοι θα χάσουν τη ζωή τους διότι αυτός δυστυχώς είναι ο πόλεμος.

Πάρα ταύτα κάθε φορά που ο πόλεμος βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αρνητική για τους "μετριοπαθείς" ισλαμιστές, τότε βλέπουμε βίντεο και φωτογραφίες από άμαχους, παιδιά, γέροντες, μητέρες κ.τ.λ.

Αντίστοιχα νεκροί, πραγματικοί όμως όλοι, υπάρχουν και όταν οι τρομοκράτες εκτοξεύουν ρουκέτες ή παγιδεύουν αυτοκίνητα έξω από σχολεία στην ελεύθερη Συρία.

Αυτή τη φορά το Al Jazeera πιάστηκε στον ύπνο με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μέσα από νοσοκομείο του Χαλεπιού, που είχε γεμίσει με  τραυματίες (;).

Το κατά τα λοιπά "έγκυρο" και "έγκριτο" Al Jazeera φαίνεται ότι πάσχει σε ζητήματα σκηνοθεσίας και κάμεραμεν αφού τα γυρίσματα ξεκίνησαν αλλά ο "βαριά τραυματίας" ηθοποιός δεν το είχε αντιληφθεί και χαζογελούσε στην ιδέα πως πιάνει κορόιδο την παγκόσμια κοινή γνώμη. Σαν αντιλήφθηκε ότι πιάστηκε αυτός κορόιδο θυμήθηκε να γύρει το κεφάλι υποφέροντας από τους πόνους.
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου