Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΕΓΝΗ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ, ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΈΚΑΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΣΕΒΗ!


O ηθοποιός αυτός που έγινε γνωστός μέσα από μερικά σήριαλ της τηλεόρασης, σε συνέντευξή του, εκτός από τους γονείς των παιδιών...


καθυβρίζει τον ίδιο τον ελληνικό πολιτισμό και την Ιστορία αυτού του τόπου. Προσέξτε, λέξη-λέξη τι δήλωσε στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ: «Είναι απίστευτος ρατσισμός όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια χώρα που ισχυρίζεται πως έχει δώσει τις τέχνες και τα μαθηματικά σε όλο τον κόσμο φέρεται τόσο ρατσιστικά. Αυτός ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προφανώς και είναι για πολύ ξύλο. Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τα νέα παιδιά, τα οποία πρέπει να τα μεγαλώνουμε με μία μόνο αρχή. Το ότι η ράτσα μας είναι μία. Η ανθρώπινη. Τελεία», κατέληξε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

Προσέξτε τις λέξεις που έχουμε υπογραμμίσει. Λέει ότι η χώρα μας "ισχυρίζεται πως έχει δώσει τις τέχνες και τα μαθηματικά σε όλο τον κόσμο"! Δηλαδή και αυτό το αδιαμφισβήτητο από τους εχθρούς της χώρας γεγονός, τελεί υπό αίρεση από τον κ. Μπεγνή! Αμφισβητεί το γεγονός ότι η ΕΛΛΑΣ μεγαλούργησε ως πολιτισμός και μεταλαμπάδευσε τα φώτα της σε όλο τον κόσμο, δηλώνοντας με θράσος ότι "η χώρα μας ισχυρίζεται" κάτι τέτοιο!!! Μήπως ο ηθοποιός αυτός έχει σχέση με τους Σκοπιανούς, τους Τούρκους ή άλλους εχθρούς μας; Μήπως είναι απλά ελληνόφωνος και δεν είναι Έλληνας; 
Σε ό,τι αφορά για το ότι "η ράτσα μας είναι μία" και ότι είναι "απίστευτος ρατισμός"  από τη πλευρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η άρνησή τους να δεχθούν προσφυγόπουλα, αναγνώστης μας του δίνει σχετική απάντηση:  

Κύριε... πώς σε είπαμε, για πείτε μου σας παρακαλώ, είναι ρατσιστές στο Ωραιόκαστρο, ε; ΟΚ. Ας δεχθούμε ότι είναι. Και στη Φιλιππιάδα ρατσιστές είναι; και στην Λέρο; και στην Κω; και στην Ημαθία; διαβάζετε καθόλου ειδήσεις κύριε... πώς σας λένε; ή μόνο TV βλέπετε; και μήπως διαβάσατε πριν λίγες μέρες για τον ομαδικό βιασμό έφηβου πακιστανού από πακιστανούς; σας λέει κάτι όλο αυτό; ή όχι; μάλλον δεν σας λέει. Ή δεν έχετε παιδιά, ή αν έχετε τα πάτε σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο (τύπου Χιλλ) οπότε δεν θα έχετε την ευτυχία να καλείτε στο σπίτι σας τους συμμαθητές των παιδιών σας και να ψάχνετε να βρείτε σε τι γλώσσα θα πείτε το Happy Birthday, ή έχετε καιρό να παίξετε κανένα σίριαλ στην TV και είπατε να βγείτε να πάρετε κι εσείς το 15λεπτο δημοσιότητος που σας αναλογεί.

Πάρτε λοιπόν προσφυγόπουλα στην δική σας γειτονιά, κύριε... πώς σας είπαμε. Πάρτε και στο σχολείο των παιδιών σας, πάρτε και στο σπίτι σας. Εσείς που δεν είστε ρατσιστής. Και αφήστε όλους τους άλλους (που είναι ρατσιστές σύμφωνα με την δική σας αντίληψη) να κανονίσουν μόνοι τους τη μοίρα των παιδιών τους και της γειτονιάς τους.

Ρε, πού ήτανε κρυμμένοι όλοι αυτοί οι δημοκράτες τόσα χρόνια; Γι αυτό δεν πήγαινε η χώρα μπροστά. Λείπανε όλοι αυτοί. Τώρα το κατάλαβα!

Μ.Δ.

6 σχόλια:

  1. Μακη ντροπη σου να γραφεις τετοια πραγματα. Ο Μπεγνης τα ειπε μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...έλα ρε, τι μου λες; Βρίσκεις;
      Μήπως είσαι "κουφάλα" και την "ακούς" από πακιστανούς;

      club 21

      Διαγραφή
  2. Είχε καμμιά επίπτωση ο "τραγουδιστάκος" από την πρόσφατα ανεκδιήγητη "συνέντευξη";;; ΌΧΙ!!!
    Παλαιότερα είχαν καμμιά επίπτωση για τα "λεγόμενά τους" άλλοι "καλλιτέχνες", ο...., ο....., ο....;;; ΌΧΙ!!!
    Γιατί να μη "βγει" και ο κατέχων την τέχνη του υποκριτή, χμ...της υποκριτικής διορθώνω, να πει και αυτός την...γνώμη του;
    Τι στο καλό έγινε ρε παιδιά και "πήξαμε" από δοκησίσοφους!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι διαφημιστικούλια με μπρίκια και καφέδες που...χύνονται έχει κάνει ρε παιδιά, μην τρελαθούμε με τον ατάλαντο. Σε κάτι σειρές του πρωκτού, που "προάγουν-προωθούν" ύπουλα την διαστροφή και την ανωμαλία από την TV μέσα στα σπίτια μας!
      Για το θέατρο δεν μιλώ, εκεί πληρώνεις για να σου πουλήσει το "πνεύμα" και την "διδασκαλία", οπότε απευθύνεται σε "συγκεκριμένο κοινό" που αρέσκεται να ακούει τις μαλ.... του καθένα!!!

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

      Διαγραφή
  3. Ο ηθοποιός ποιεί ήθος! Αυτός, τι ακριβώς είπαμε ό,τι ποιεί;;;
    Μήπως την...ανηθικότητα!!!
    Λέω εγώ τώρα...

    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ !!! Ότι μαλακία θες να διαβάσεις , εδώ μέσα τη βρίσκεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή