Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΣ "ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ" ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΤΕΓΗ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΑΝΑΡΩΤΙΈΤΑΙ!!! ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ....

φωτό αρχείου
Την ώρα που εδώ και μερικές μέρες η εφημερίδα μας (καλώντας τον Δήμο, την Εκκλησία και όσες ή όσους μπορούν να βοηθήσουν) πασχίζει να βρει λύση στο πρόβλημα της οικογένειας που έμεινε άστεγη από τη μια μέρα στην άλλη, υπάρχουν κάποιοι που μας "πυροβολούν" και μας χλευάζουν! Ακόμη και το "Δίκτυο Πολιτών" το οποίο στέλνοντας κάποια ...


mail γράφει <diktiopoliton-xol-pap@googlegroups.com>:"ρε παιδιά είναι αλήθεια αυτό το άρθρο ή είναι εντελώς ψέμα? ξέρει κανένας τίποτα?". 

Εμείς ως εφημερίδα έχουμε προχωρήσει τις διαδικασίες, με τον Δήμαρχο να δέχεται την πολύτεκνη οικογένεια στο Δημαρχείο και να κοιτάζει από την πλευρά του να βρει την πιο ευδόκιμη λύση και στο blog της εφημερίδας μας υπάρχουν σχόλια που μας χλευάζουν και μας "πετροβολούν". Δείτε τι μας γράφει κάποιος Charis: Ο καθένας στήνει ένα blog και γράφει την παπάτζα του. Κανένας δικαστικός επιμελητής δεν λειτουργεί μετά τις 4.
Της έξωσης προηγούνται 3 ενημερωτικές επιστολές. 
Ένα άρθρο που δεν έχει καμία βάση. Ο συντάκτης δεν μας αναφέρει τι χρωστάνε, που, πόσα,αν υπάρχει άλλη δηλωμένη κατοικία κτλ.
Δεν στηρίζω την κυβέρνηση Τσίπρα αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μπούρδες που προσβάλουν την νοημοσύνη μου". 
Η απάντηση που δώσαμε στο "Charis" ήτανε η εξής:
Ο Charis20 Φεβρουαρίου 2017 - 5:46 μ.μ. ας μην το παίζει εξυπνάκιας ο οποίος ζητά να αναφέρουμε "τι χρωστάνε, που, πόσα,αν υπάρχει άλλη δηλωμένη κατοικία κτλ." για να πειστεί για την αλήθεια των όσων γράφουμε! Μάλιστα, τόσο απλά αποφαίνεται ότι "ο κάθένας στήνει ένα blog και γράφει την παπάτζα του"! Δεν νογάς ρε την ουσία του άρθρου; Ότι δεν μπορούν να ειπωθούν με λεπτομέρειες ορισμένα πράγματα, για χρέη και πόσα ακριβώς χρωστάνε γιατί είναι στη μέση ανήλικα παιδιά; Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν πρόκειται για έξωση από το σπίτι λόγω παρέμβασης του Δημοσίου και χρεών προς αυτό. Η σημασία του άρθρου την οποία δεν μπορεί να αμφισβητήσει ΟΥΔΕΙΣ "Charis" και κανείς νοήμων αναγνώστης είναι ότι η οικογένεια αυτή ξηλώθηκε από το σπίτι της. Η διαδικασία του ξηλώματος ξεκίνησε από το πρωί και συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ έφτασαν έξω από το σπίτι αστυνομικοί (όχι από το αστυνομικό τμήμα Χολαργού, αλλά από άλλο τμήμα) και γύρω στις 11.00 (ή λίγο πριν) έβγαλαν οριστικά και μονίμως την οικογένεια από το σπίτι; Πού βρίσκεις τις μπούρδες ρε εξυπνάκια; Στο εμφατικό "...δικαστικοί επιμελητές τους χτύπησαν την πόρτα στις 11.00 το βράδυ.."; Την ουσία δεν τη βλέπεις; Το ότι ζούμε σε έναν ποόλεμο και ότι τα πιο εξωφρενικά ζούμε και θα ζούμε εδώ στην Ελλάδα και μάλιστα με τη σφραγίδα του νόμου; Περίμενε "Charis" και θα δεις τη συνέχεια στο ρεπορτάζ.

2 σχόλια:

  1. Οργανισμός Ασφάλειας Ανθρώπων Γης - Earth Human Safety

    Εικόνα
    https://www.facebook.com/groups/669286649848036/
    http://oaagis-ehs.blogspot.gr/
    Επικοινωνία: oaagis.ehs@gmail.com
    Fax 2224041057
    Σκοπός:
    Ο οργανισμός έχει σκοπό την προστασία των ανθρώπων,των εστιών τους και της ποιότητας ζωής τους στον πλανήτη μας,από κάθε κίνδυνο, προερχόμενο
    από ανθρωπογενή ή φυσικά αίτια,όπως πόλεμοι,πυρηνικά,χημικά,μόλυνση περιβάλοντος,σεισμούς, tsunamis, ηφαίστεια, αστεροειδείς κ.ά.

    Με την συμμετοχή πολιτών,οργανώσεων, κρατών, δημιουργούνται υποδομές ασφαλείας και ευημερίας σε κάθε οικισμό-πόλη-χώρα,
    στη Γη και στη Σελήνη*, κατάλληλα οργανωμένες να αντιμετωπίζουν άμεσα τα παραπάνω,παράλληλα παιδεία,ανάπτυξη
    τεχνών,επιστημών,μη ανταγωνιστικού αθλητισμού και κάθε δραστηριότητας που συμβάλλει εις το εὖ ζῆν.

    *( Σελήνη: η δομή της,τα υλικά της και ο τρόπος που αυτά δομήθηκαν,η αφθονία νερού στο εσωτερικό της,είναι μοναδικής αξίας περιουσία για την ανθρωπότητα.
    Ο Ο.Α.Α.ΓΗΣ-E.H.S. προστατεύει την Σελήνη από στρατιωτικοποίηση ή ιδιωτικοποίηση,απο κράτη,εταιρίες ή ιδιώτες.
    Με κατάλληλες επεμβάσεις στο εσωτερικό της κυρίως,η Σελήνη γίνεται επισκέψιμη,αξιοποιήσιμη για πολλές δραστηριότητες,αλλά και ασφαλή βάση
    στην περίπτωση που η Γη απειληθεί από μεγάλο αστεροειδή ή μελλοντικά ως διαστημόπλοιο για μετοίκηση σε άλλους πλανήτες.)
    https://www.youtube.com/watch?v=B7Fn3UCviTo&t=869s

    Βραβείο:
    Ο Ο.Α.Α.ΓΗΣ-E.H.S. θέσπισε ετήσιο βραβείο υπό τον τίτλο «Άνθρωπος της Ζωής» και θα απονέμεται σε άτομα,
    ομάδες ανθρώπων, ή κράτη,που με τη δραστηριότητάτους συμβάλλουν στην ασφάλεια και βελτίωση ποιότητας της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Μάκη όλοι γνωρίζουμε ποιός είσαι και τι αγώνες δίνεις για την ενημέρωση και τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις αυτά λύθηκαν με την δική σου παρέμβαση. Οπότε μη δίνεις σημασία. Πάντα και παντού υπάρχει αντίδραση μόνο για την αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή