Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΤΗΣ SIEMENS ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΥΧΕΣ: "ΜΑΚΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ"! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ! ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS!!!






















Άραγε θα συναντήσει τον Μάκη της τώρα που θα πάει με τον αδελφό της....


στην Γερμανία ??? Αυτή την οικογένεια την πληρώνουμε 50 χρόνια ( και … ), έφεραν μια δικτατορία, έχουμε υποφέρει πολλά εξ αιτίας τους, κι έχουν το θράσος και μιλάνε !!!!!!

Πηγή: facebook, μέσω "thefaq", sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr (τίτλος: τροποποιημένος)

20 σχόλια:

  1. Ώπα !!! Κρυφοσυριζαίος κι ο Μάκης ? Πάει κι ο Βραχιολίδης τον χάσαμε κι αυτόν . Μπράβο σύντροφε που είσαι σταθερός στις αξίες σου. Βρίζεις αυτούς που σε ταίζανε τόσα χρόνια..λίγη τσίπα ρε φιλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς ανώνυμο "κουκουλοφόρο" σχολαιστή: Πρώτον: το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι αντιγραφή από άλλες πηγές. Δεύτερον: το γεγονός ότι "χτυπάω" πολιτικά την Μπακογιάννη και την οικογένεια Μητσοτάκη, από πού κι ως πού σημαίνει ότι είμαι κρυφοσυριζαίος; Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα; Δες το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=JStuPp8IHxc που υπάρχει αναρτημένο πάνω-πάνω στο blog και θα καταλάβεις. Και τρίτον: Ποιος σου είπε ότι ...με ταϊζανε οι Ν.Δημοκράτες; Δεν ντρέπεσαι ρε; Οι Ν.Δημοκράτες με έχουν κυνηγήσει όσο δεν με κυνήγησαν οι Πασόκοι. Γνωρίζεις πόσα χρήματα έχω πληρώσει σε δίκες που μου έκαναν Ν.Δημοκράτες τοπικοί παράγοντες, δήμαρχοι κ.λ.π.; Ποιοι με ταϊζανε λοιπόν ανώνυμε "κουκουλοφόρε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις δίκες σου τις κάνανε όλοι αυτοί που συκοφαντούσες κατά καιρούς και με το δίκιο τους. έγραφες άρθρα καλυμμένος πίσω από την δημοσιογραφική ιδιότητα θεωρώντας ότι είσαι άτρωτος και μπορούσες να γράφεις ότι θέλεις χωρίς αποδείξεις. όταν σε στρίμωξαν με δυό τρία αυτόφωρα μαζεύτηκες. Άσε λοιπόν τη σύνδεση με τη Νέα Δημοκρατία . Δεν σε έσυρε σε δίκες η Νέα Δημοκρατία . Ο κάθε πολίτης που υποβάλλεται σε συκοφαντικά άρθρα αντιδρά ανάλογα ανεξαρτήτως κόμματος. Η σχέση σου με τη δεξιά παράταξη που ανήκω κι εγώ είναι γνωστή . Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ανάρτησες το συγκεκριμένο άρθρο χωρίς καν να το φιλτράρεις. Νομίζεις ότι θα κερδίσεις περισσότερα χτυπήματα ώστε να ανέβει το ποσοστό σου ? Μάλλον λάθος κάνεις. Άλλαξε στάση και κυρίως μη γλύφεις τοσο τον Λιάκο γιατί θα φάει μαύρο το 19 και δεν θα έχεις μούτρα να δεις κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι ούφο! Μήπως είσαι βαλτός του γνωστού μηνυτή μου; Πες μου ρε ψευδολόγε, εφόσον λες ότι συκοφάντησα κάποιον, τότε γιατί δεν έχω καμία καταδίκη; Γιατί αθωώθηκα σε όλες τις δίκες, ακόμη και στον Άρειο Πάγο, όπου με έσυρε ο γνωστός μηνυτής μου (Ν.Δημοκράτης) που επιδίωκε πάση θυσία να με καταδικάσει; "΄Εγραφες καλυμμένος πίσω από τη δημοσιογραφική ιδιότητα θεωρώντας ότι είσαι άτρωτος..."! Τι παπαριές λες ρε; Από πότε ένας τοπικός εκδότης-δημοσιογράφος θεωρείται ότι κατέχοντας αυτές τις ιδιότητες έχει και... ασπίδα προστασίας; Το γεγονός ότι με έσυραν σε ατέρμονες δίκες, ακόμη και σε αυτόφωρο, δεν σημαίνει ότι ήμουν "μη καλυμμένος"; Πάντα με την υπογραφή μου τους αντιμετώπιζα και τους αντιμετωπίζω όλους. Εσύ όμως ρε κουκουλοφόρε γιατί δεν αποκαλύπτεις το ονοματάκι σου; Εγώ είμαι καλυμμένος ή εσύ πίσω από την ανωνυμία σου, όπου μπορείς να εκτοξεύεις ψεύδη και συκοφαντίες; Με οδήγησε σε αυτόφωρο ο γνωστός μηνυτής μου, ο οποίος εξελέγη με τη Ν.Δημοκρατία. Περίμενε να με δει στο κρατηρήριο, αλλά απογοητεύθηκε όταν μετά από 1-2 ώρες αφέθηκα ελεύθερος, διότι το αίτημα σύλληψής μου ήταν έωλο! Εγώ γράφω ξεκάθαρα ότι με κυνήγησαν Ν.Δημοκράτες όσο δεν με κυνήγησε κανείς πασόκος. Πού γράφω ότι με έσυρε σε δίκες η ΝΔ; Ξέρεις να διαβάζεις ρε; Έχεις τελειώσει το σχολείο ή μήπως είσαι αιώνιος φοιτητής; Όσο για την κα Μπακογιάννη, με την οποία είναι κολλητός ο γνωστός μηνυτής μου και για το κατά πόσον φιλτράρω τα άρθρα και το ότι με νοιάζει μόνον να έχω περισσότερα...χτυπήματα (λες και κερδίζω χρήματα από αυτά, ρε σάχλα), θα σου ξαναθυμίσω τα ντοκουμενταρισμένα ρεπορτάζ μου για την κυρία Μπακογιάννη. Περίμενε και θα δεις, θα τα επαναφέρω στη δημοσιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι κάθεσαι και απαντάς προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα δείχνει ενοχή καραμπινάτη. Δεν έχεις καμία καταδίκη επειδή απλούστατα κανείς από τους μηνυτές δεν εμφανίστηκε στις δίκες αφού σε απαξίωσαν όλοι. ότι και να γράψεις εναντίον της Ντόρας η της Νέας Δημοκρατίας ένα είναι σίγουρο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός . Δεν θα απαντήσω ξανά αρκετά έχασα το χρόνο μου μαζί σου, μια επισήμανση έκανα και εσύ την τρίχα την έκανες τριχιά με απευθείας επίθεση για "κουκουλοφόρους" και τρέχα γύρευε. Δηλαδή όποιος έχει αντίθετη άποψη με τη δική σου είναι "κουκουλοφόρος". Παλιά έβριζες "κουκουλοφόρους" μόνο το "πολιτικό κλισισοσκόπιο" επειδή σε είχε περάσει σε χτυπήματα . Τώρα βρίζεις τον καθένα που έχει αντίθετη άποψη. Μπράβο Μάκη δημοκράτη. Φιλιά στο δήμαρχό σου να τον χαίρεσαι και να τον υποστηρίζεις αφού είσαι μάλλον ο μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΕΠΑΙΞΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ.ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΑΝΑΙΔΕΙΣ!! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ,Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;; ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;; ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ,ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ!!ΟΥΣΤ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΑΝΑΙΔΕΙΣ!! ΒΓΗΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κούλης θα είναι πρωθυπουργός και θα σου κάνει το κώλο πηγάδι από τους φόρους που θα σου χώσει παλιοαδερφάρα. Άντε να φας καμιά μπανάνα μπας και ισιώσεις γιατί πολύ μονοπατα περπατας λούγκρα ξεσκισμένη

      Διαγραφή
  8. Πάρε ένα χαπάκι να σου πέσει η πίεση και μη ξαναφάς φασόλια με φέτα το βράδυ. Γίνεται αντίδραση και πέρα από τη διάρροια σου φέρνει και πολλές κλανιές. Βρωμίσαμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμέτρητα είναι τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και οι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ κομμουνιστών εναντίον της χώρας μας και ο Βραχιολίδης τα έχει γράψει πολλές φορές . Οι ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ του ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΑΝΤΑRCIA και ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ της μάσας είναι τα απόβλητα της Ελλάδος . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ . Με λίγα λόγια ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ ότι πάνω από όλα είμαστε όλοι ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . Αυτό είναι το συμφέρον της χώρας . Οι βρομο κομμουνιστές θέλουν να διαγράψουν την χώρα μας από τον χάρτη και να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;; ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΛΕΣΧΩΝ!! ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η Χ.Α. ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!ΚΑΙ ΑΝ Σ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΑΪΔΙ, ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ-ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΡΑΝΑ!!! ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πω πω σκίστηκε το καλσόν σου. Δυστυχώς δεν γαμάω πούστηδες φιλαράκι αλλιώς θα ερχόμουν να σου σφυρίξω ένα μανικάκι. Βάλε τώρα ένα αγγούρι στην τρύπια κωλάρα σου και βούλωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο τύπος έχει "ξεφύγει" και καλά κάνει...όλοι μας έχουμε γίνει "φευγάτοι" με αυτά που ζούμε και έχουμε υποστεί από τις ανάξιες κυβερνήσεις! Δεν έχει εντελώς άδικο που κατηγορεί όλα τα κόμματα που είναι ή δεν είναι στην βουλή. Όλοι τους έχουν την προδοσία στο αίμα τους, αλλά κάνει λάθος για τον κο Βραχιολίδη, που στηλιτεύει όλους όσους δεν στέκονται στο ύψος τους και ``ελαφρά την καρδία΄΄ ξεπουλούν τους Έλληνες και την χώρα για μία...καρέκλα και λίγη "δόξα(;)" χωρίς να αναλογίζονται τις συνέπειες των "πράξεων τους" για την επιβίωση του ΕΛΛΗΝΑ!!!

    Την ταπεινή μου γνώμη έγραψα και ελπίζω να μην "επιτεθεί" και σε εμένα λεκτικά, γιατί δεν είναι καλό για την "εικόνα του"(έστω και πίσω από την ανωνυμία)να εκτοξεύει βωμολοχίες σε άλλους συνσχολιαστές, ή στον εκδότη χωρίς ουσιαστικό λόγο...

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ "ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ" δεν βρίζω χωρίς λόγο και αιτία. Την άποψή μου είπα για τον Μάκη και αυτός άρχισε να βρίζει. Όσο για τον προηγούμενο σχολιαστή του ανταπόδωσα ότι αρμόζει στο επίπεδό του. Διαβάζω τις αναρτήσεις σου τος οποίες σέβομαι και εκτιμώ αφού είσαι από τους ελάχιστους σωστούς που σχολιάζουν στο μπλογκ του Βραχιολίδη. Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την ``καλή δύναμη΄΄ που μου εύχεσαι και την εκτίμηση σου, ως προς τις τοποθετήσεις μου ενίοτε.
      Όσο για τις απόψεις σου, έχουν την ίδια ισχύ με τις απόψεις όλων των υπόλοιπων σχολιαστών και είναι απόλυτα σεβαστές, όπως και όλων των άλλων, ακόμη και όταν για κάποιους λόγους δεν συμφωνεί κάποιος...Απλά προτείνω "αυτοσυγκράτηση" ως προς το "ξεκατίνιασμα" αναμεταξύ μας, υπάρχει και η αντιπαράθεση με επιχειρήματα και με κόσμιο τρόπο.
      Ο "εχθρός" είναι αλλού...!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  15. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΟΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσοι βρίζουν είναι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ και ΚΡΥΦΟ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . Είναι ανάξιοι να έχουν λόγο . Οι αλητο κομμουνιστές διέλυσαν την ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι μόνοι που αποτελούν εξαίρεση και είναι όντως ανάξιοι να αυτοαποκαλούνται Έλληνες, είναι οι αμετανόητοι κομμουνιστές και λογιών λογιών αριστερομπαχαλάκιδες, τύπου "ΚατρουγΚάλος","ΦίΔης","ΖουρΛάλης", τύπου Κωνσταντίνου(αλληλέγγυος μπίζνεμαν)κλπ κλπ...
    Και εκεί "φωλιάζει" ο εχθρός, ο πραγματικός και πιο επικίνδυνος εχθρός της Πατρίδος...!
    (Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στηρίζουμε την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Πατριωτικής Λαικής Δεξιάς . Στηρίζουμε τον Στρατηγό Χρήστο Κονταρίδη της ΕΛ.ΑΣ . Ο Χρήστος Κονταρίδης το 2008 2009 και 2010 κράτησε την Αθήνα ΟΡΘΙΑ τότε που οι ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΗΤΑΤΖΗΔΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡCIA λεηλατούσαν την Ελλάδα καίγοντας όλη την Επικράτεια . ΛΑΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή