Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΒΕΝΝΟ!

Πρέπει να είναι και είναι μια από τις ευτυχισμένες στιγμές του ανθρώπου. Αυτές που μένουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη. Συγχαρητήρια στον ...

Ηλία Αποστολόπουλο. Από χθες είναι και επισήμως πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Και σ΄ανώτερα. Άντε και στο μεταπτυχιακό τώρα Δήμαρχε...
Υ.Γ. Η στιγμή γίνεται ακόμη πιο ευτυχής όταν έχεις στην αγκαλιά το παιδί σου! Και πάλι συγχαρητήρια. 

11 σχόλια:

  1. Καλά ρε κλαρινοδήμαρχε δεν ντρέπεσαι στα 40 σου να ποζάρεις κιόλας ??? 25 χρόνια για να πάρεις ένα πτυχίο που η βάση εισαγωγής είναι κάτω από το 10. Πόσο μυαλό έχει αυτό το κεφάλι πιά !!! Ο κάθε λογικός άνθρωπος θα πήγαινε ταπεινά χωρίς να το μάθει κανείς θα τόπαιρνε και θα έλεγε οτι εχω πτυχίο μόνο αν του το ζητούσαν !!! Αιώνιος φοιτητής και καμαρώνεις κιόλας !!! Τι να πω ρε φιλαράκι είσαι για κλάματα !!! Ακόμα και ο χαρακτηρισμός "κλαρινοδήμαρχος " πολύ σου πάει....Δηλαδή το μεταπτυχιακό που λέει ο Μάκης πότε θα το πάρεις ??? Στα 65 ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πόσο γελοίος είσαι ρε ανώνυμε - επώνυμε. Αλλά η παιδεία σου (και δεν μιλάω για τα πτυχία σου αν έχεις) δεν σου έχει μάθει τρόπους καλής συμπεριφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοιότητες από τον ανώνυμο. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν απαντήσεις επ' αυτού. "Το γηράσκω αεί διδασκόμενος" δεν έβαζε όρια του τύπου "αν πάρεις το πτυχίο σου σε 4 ή 5 χρόνια είσαι σωστός, αλλιώς δεν εξίζεις"! Αυτά είναι νεότερα σοφίσματα. Ο Ηλίας (ή και ο κάθε Ηλίας) για διάφορους προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους δεν πήρε εγκαίρως το πτυχίο του, όχι γιατί δεν διάβαζε ή αποτύγχανε στις εξετάσεις, αλλά γιατί αναγκάστηκε να αναστείλει τις σπουδές του. Το πείσμα του όμως είναι αυτό που καταξιώνει τις προσπάθειές του. Αποφάσισε να συνεχίσει και να...τερματίσει! Αξίζει λοιπόν τα συγχαρητήρια όλων μας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Οι λοιδορισμοί του ανώνυμου προς τον Δήμαρχο καταδεικνύουν την εμπάθειά του και τίποτε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίσω από την ανωνυμία πολλά λέγονται Μάκη. Ας έχει τα κότσια ο κύριος αυτός να μιλάει επώνυμα. Και ξέρουμε ποιος είναι. Και τι έχει καταφέρει αυτός στη ζωή του. Και τον έχεις και φίλο στο facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και βέβαια ξέρουμε ποιός είναι. Πολύ γνωστός στο Χολαργό. Αλλά με δύο πτυχία και ένα μεταπτυχιακό. Και στη "Βικιπαιδεια" ο κλαρινοδήμαρχος ανέφερε επλι σειρά ετων ψευδέστατα οτι "σπούδασε" διοίκηση επιχειρήσεων. Το να πάρει κανείς το πτυχίο του όταν είναι 40 δεν είναι κατακριτέο. Κατακριτέο είναι να κατέχει μια θέση 25 χρόνια που την αφαιρεί απο ένα νέο παιδί που θέλει να σπουδάσει. Ποιοί είναι οι οικογενειακοί λόγοι που ισχυρίζεσαι κύριε Βραχιολίδη ??? Δεν είχε λεφτά .. χαχαχα εδω γελάνε και τα σπασμένα πεζοδρόμια της 17 Νοέμβρη. Απλά βαριότανε το παλουκάρι και όταν στριμωχτηκε " πως είναι δυνατόν ολόκληρος Δήμαρχος να μην έχει ένα κωλοπτυχιο" τότε ζορίστηκε και το πήρε το ρημαδιασμένο. Και εγώ κύρις ανώνυμε 1.52 τα πτυχία και το μεταπτυχιακλο τα πήρα δουλεύοντας από τα 16. Άσε λοιπόν τις κρίσεις σε "ανώνυμους" και σκέψου αν υα ξαναψηφίσεις τον κλαρινοδήμαρχό σου για να βγάλει άλλες 3.457 φωτογραφίες με το πατσουροχαρέμι του και να σκορπάει τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεφτά σε κάδους σκουπιδιών που ανεβοκατεβαίνουν και σε κτήρια φαντάσματα για να γεμίζουν οι τσέπες των εργολάβων. Εγώ θα συνεχίσω να τον κράζω κάθε φορά που βλέπω τα λάθη του μέχρι να ξεκουμπιστεί για να ξαναγίνει ο Χολαργός μας όπως ήταν επί Νικολάου ο οποίος ήταν ο καλύτερος δήμαρχος που πέρασε ποτέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και βέβαια είναι γνωστό πια και το ξέρουν όλοι ότι πέφτει εικοσαρικάκι κάθε φορά που κάποιος "ανώνυμος" τυχαίος υποστηρίζει τον κλαρινοδήμαρχο. Είναι και καρμίρης τρομάρα να τούρθει !!! Άντε ρε πάλι εβγαλες το μεροκαματάκι σου "ανώνυμε" 20 και 20 κάνουν σαράντα ευρώπουλα !! Πήγαινε πιες και τη μπυρίτσα σου εκεί που ξέρεις και αύριο θα γράψω κι άλλο σχόλιο για να ξαναβρίσεις και να τσιμπήσεις και το αυριανό χαρζηλικάκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και άλλα 20 : τελικά με όσα λες επιβεβαίωσες ότι πράγματι η παιδεία σου είναι εντελώς αντίθετη με τα πτυχία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ η δική σου ε ???? Υποκλίνομαι στην παιδεία σου !!! Τι να σου κάνουν τα πτυχία μπροστά μπροστά στην παιδεία !!! Η παιδεία είναι ανώτερη από κάθε Πανεπιστήμιο !!! Συγχαρητήρια και εύγε !!! Περιμένω απάντηση για το επόμενο εικοσαρικάκι !!!

      Διαγραφή
  8. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΤΕ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΑΣ ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΨΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ;. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΚΑΛΗ,ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ 2016 ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΘΕΝ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ,ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΡΑΒΟΓΥΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και το πήρε τώρα που έγινε δήμαρχος ενω όλα τα 20 χρόνια δεν τον ενδιέφερε. Και δεν τον ενδιέφερε να το πάρει γρήγορα για να βρεί δουλειά αφού έτρωγε τα ξένα. Τον βρίσκω πολύ σωστό. Τώρα αν κάποια Ζώα τον ψήφισαν τι να πω. Εδώ ψήφισαν Τσίπρα δυο φορές στον Αποστολόπουλο θα κολλησουν ??? Αυτόν τον λαό τον ελκύουν οι άχρηστοι...μια ζωή...δεν υπάρχει σωτηρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή