Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΦΡΙΚΗ-ΦΡΙΚΗ ΑΝΕΙΠΩΤΗ! ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΗΝ 6ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ! ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Στέλλα Εικοσπεντάκη - όλες οι ειδήσεις: Τραγική κατάληξη είχε η....

υπόθεση της εξαφάνισης της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη στην Αγία Βαρβάρα. Αστυνομικοί, λίγο πριν τα μεσάνυχτα (Πέμπτη 27/8) βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας.
Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου
Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης
To άψυχο σώμα του άτυχου κοριτσιού ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλα σκουπιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το παιδί στραγγαλίστηκε, ωστόσο για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής, ο οποίος βρέθηκε αμέσως στο σημείο.
Δράστης ο πα-τέρας - Οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα
Την ίδια ώρα, ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί την Παρασκευή (28/04/2017) ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε χτες το βράδυ ότι σκότωσε το εξάχρονο κοριτσάκι του, για το οποίο είχε δηλώσει εξαφάνιση από το πρωί της Πέμπτης, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.
Η αυλαία της τραγωδίας έπεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο πατέρας του παιδιού υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας έναν κάδο απορριμάτων, περίπου 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπου είχε πετάξει τη σορό της μιάς από τις δίδυμες κόρες του, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, για να την εξαφανίσει.
Σήμερα θα γίνει η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου, αλλά σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής κατάθεση του 61χρονου, φαίνεται πως την στραγγάλισε ο ίδιος και ύστερα πέταξε τη σορό στον κάδο απορριμάτων.
Ομολόγησε το φρικτό έγκλημα στους αστυνομικούς
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας του άτυχου κοριτσιού, απόστρατος αστυνομικός, μετά από πολύωρες ανακρίσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι έπνιξε το ίδιο του το παιδί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του.
Ο άνδρας, λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή».
Μάλιστα πρόβαλλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.
Ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.
1dsds 2
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 6χρονης (Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ)
Άλλωστε, έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν εδώ και πολλές ώρες εντοπίσει τις αντιφάσεις του για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.


Read more: http://www.newsbomb.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου