Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Παρεμβάσεις – Προτάσεις
Δελτίο Τύπου 44
                                               20 Οκτ. 2017
Καταγγελία και  Κατάργηση του Μαθήματος για τις Έμφυλες Ταυτότητες!

Στις 16 Οκτ. 2017 ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας απέστειλε την...

ακόλουθη επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προτείνοντας την Κατάργηση του Μαθήματος για τις  «Έμφυλες Ταυτότητες»!
Το κείμενο έχει ως εξής:

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε 
του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας,

Όλοι γνωρίζουμε ότι η μόρφωση είναι δύναμη και αναγκαία προϋπόθεση για την πρόοδο και τις σπουδές που ο καθένας οραματίζεται. Επομένως υπάρχει πολύ μεγάλη ευαισθησία από τους γονείς αλλά και την κοινωνία γενικότερα για τις παρεχόμενες στα σχολεία μας γνώσεις.
Με βάση αυτή ακριβώς την ευαισθησία μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας για  το περιεχόμενο της υπ’ αριθμ. Πρωτ.Φ20.1/220482/Δ2/23.12.2016 Εγκυκλίου με θέμα: «Υλοποίηση στο Γυμνάσιο Θεματικής Εβδομάδας και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού-Εξαρτήσεων και Εμφύλων Ταυτοτήτων». 
Στην ενότητα «Έμφυλες Ταυτότητες» οι επιμέρους θεματικές ενότητες αναφέρονται: «1. Σωματικές αλλαγές στην Εφηβεία, 2. Βιολογικό και Κοινωνικό φύλο, 3. Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα και 4. Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα των γυναικών». Στις θεματικές που αφορούν γονείς και εκπαιδευτικούς, αναφέρονται εκτός  των άλλων και οι θεματικές: «σεξουαλικός προσανατολισμός και ανθρώπινα δικαιώματα», «η ομοφοβία και η τρανσφοβία στην κοινωνία και το σχολείο».
Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους, άρα και εκείνους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Ωστόσο αντιτιθέμεθα στην διαφήμιση της πρόωρης έναρξης σεξουαλικών σχέσεων καθώς και των διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων που μπορεί να μπερδέψει ή να αποπροσανατολίσει τα παιδιά.
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Η θέση του Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα και των στελεχών της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης είναι ξεκάθαρη και είναι αρνητική απέναντι στην Εγκύκλιο του Υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κων/νου Γαβρόγλου. 

Προτείνουμε το θέμα να συζητηθεί προ Ημερησίας Διατάξεως και να αποφασίσουμε τα παρακάτω:

Να ζητήσουμε την κατάργηση της εγκυκλίου υπ΄αρ.      Φ 20.1/ 220482/ Δ2/ 23.12.2016 , που απευθύνεται στα Γυμνάσια όλης της χώρας και επιβάλει τη διδασκαλία της «Θεματικής Εβδομάδας» με τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα» και να εκφράσουμε την κάθετη και απόλυτη αντίθεσή μας όσον αφορά στον τρίτο θεματικό άξονα με τίτλο «Έμφυλες Ταυτότητες» για ουσιαστικούς, ηθικούς  και νομικούς λόγους.
Αναμένουμε.

12 σχόλια:

  1. Πολύ καλή κίνηση που θα πρέπει να βρει ανταπόκριση σε όλους τους κατοίκους . Εγώ δεν ψηφίζω Τίγκα και στηρίζω την πρόταση αυτή . Ρωτάω τον Δήμαρχο τι θα κάνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Τίγκα, αγαπητέ Κώστα

    Στην ενότητα "Έμφυλες ταυτότητες" και στην θεματική υπό ενότητα που αναφέρεται στο "Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα", προσέξτε ποιο ρήμα χρησιμοποιήσαν και ποιο το νόημα και "ερμηνεία" του..."αποδομώ"
    1. Διαλύω
    2. Καταστρέφω
    3. Αποσυναρμολογώ
    Αυτό ακριβώς θέλουν, αυτό επιδιώκουν, να διαλύσουν να καταστρέψουν και να..."αποσυναρμολογήσουν" την ψυχοσύνθεση των παιδιών, διότι για παιδιά μιλάμε, όταν αναφερόμαστε σε αυτές τις ηλικίες!
    "Ομοφοβία", "τρανσοφοβία" κλπ, λέξεις "κατασκευάσματα" από την μαφία της ΝΤΠ και Παγκοσμιοποίησης, που δεν αναγνωρίζονται ως επιστημονικοί όροι ούτε από την ιατρική, αλλά ούτε γενικώς από την Επιστημονική κοινότητα.
    Η προώθηση των σκοπών της "Πολιτικής Ορθότητας" με τους ντόπιους υπηρέτες-εντολοδόχους αυτά τα σχέδια υλοποιεί, δλδ την εξάλειψη και καταστροφή κάθε έννοιας πολιτισμού και ευπρέπειας και
    τον εκμαυλισμό της..."αποπροσανατολισμένης" νεολαίας, που ως παιδιά θα υποστούν τον "βιασμό της ψυχής τους"
    και ως ενήλικες, πολλά από αυτά τα "παιδιά" θα καταλάβουν "θέσεις επιρροής" και θα διαιωνίζουν την διαφθορά, αφού και τα ίδια θα έχουν διαφθαρεί από την νεαρή ακόμη ηλικία!
    Έτσι, θα εξασφαλίσει η "Πολιτική Ορθότητα" και την δική της...επιβίωση ως "σύστημα ελέγχου" και παράλληλα, το ζοφερό μέλλον που επιφυλάσσει στην Ανθρωπότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Τίγκα, δεν σάς ψήφισα στις εκλογές.Ψήφισα τον κύριο Αποστολόπουλο.Όμως μετά από αυτήν σας την κίνηση, σας διαβεβαιώ ότι και τα πέντε μέλη της οικογενείας μου θα σας ψηφίσουμε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ δεν ψήφισα Τίγκα στις εκλογές και έκανα το λάθος να ψηφίσω για Δήμαρχο τον Αποστολόπουλο. Δεν θα τον επανεκλέξω όμως, γιατί δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Απών από τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις του, χωρίς κανένα έργο ουσίας και αδιάφορος.
    Δεν ξέρω ποιον θα ψηφίσω, δεν έχω αποφασίσει, αλλά Αποστολόπουλο ποτέ ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα δεχθεί ο δήμαρχος να συζητήσει το θέμα...και πάπαλα!
    Δεν θα χαλάσει ισορροπίες και...συμμαχίες.
    Υπομονή έως το 2019...εκεί περιμένει ο δημότης στην "γωνία"
    για να "εξηγήσει το όνειρο"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεχθεί ο δήμαρχος να συζητήσει το θέμα,θα το κάνει για να τηρήσει ισορροπίες μεταξύ των γονέων και των κατοίκων οι οποίοι αντιτίθενται σε αυτό που αποκαλείται "διεμφυλικότητα" και μεταξύ κάποιων "προοδευτικών",της αριστεράς κλπ,από τους οποίους περιμένει στήριξη στις επόμενες εκλογές.Θα οχυρωθεί πίσω από την υπουργική εγκύκλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην ενότητα "έμφυλες ταυτότητες" και στις υπό ενότητες, πέρα από την ρήμα "αποδομώ" που αναφέρθηκα και πιο πάνω εκτενώς, έχει και άλλα "μαργαριτάρια..." που διέλαθαν την προσοχή μου και που βγάζουν μάτι, ως προς το "σκεπτικό" του συγγραφέα αυτού του λιβελλογραφήματος...!
    Είναι αυτό το "Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα των γυναικών"
    Δηλαδή, τι θέλει να μας πει ο..."ποιητής" εδώ;;;
    Ότι οι "γυναίκες" δεν είναι..."άνθρωποι(;)" για να συμπεριλαμβάνονται και αυτές ως οντότητες στα "ανθρώπινα δικαιώματα" γενικώς
    και ο...."συγγραφεύς" θεώρησε σωστότερο να τις συμπεριλάβει με ξεχωριστεί μνεία στο "...και δικαιώματα γυναικών(!)";;;

    Έγραψα αυτό το σχόλιο, για να καταδείξω "ποιοι" κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, φυσικά με δική μας ευθύνη...
    Άνθρωποι αμόρφωτοι, απαίδευτοι, που με τις ανοησίες που συγγράφουν στα σχολικά βιβλία και όχι μόνο, θέλουν να "εκπαιδεύσουν(;)" την νέα γενιά Ελλήνων!!!
    Γαβρόγλου...παραιτήσου, είσαι ΑΝΑΞΙΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ!!!

    (καλύτερα θα ήταν να παραιτηθείτε όλοι στην κυβέρνηση,
    αλλά ο Τσίπρας δεν έχει σκοπό να ξεκουμπιστεί πριν το 2019.
    Δυστυχώς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βιβλίο είναι ρατσιστικό...
    Να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη με τον αντιρατσιστικό νόμο,
    ο συγγραφέας και υπεύθυνος εκδόσεως ρατσιστικού συγγράμματος,
    οι υπεύθυνοι που το ενέκριναν ως "διδακτικό βιβλίο" και
    το βιβλίο να αποσυρθεί από τις σχολικές αίθουσες και την εκπαίδευση ως ακατάλληλο, που εμπεριέχει ακραία ρατσιστικά μηνύματα!!!

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ κάλεσε την άθεη και ανθελληνίστρια Αρβελέρ και μίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί της ο βλαχοδήμαρχος στις λούγκρες θα κολλήσει. Αυτός για να μη χαλάσει τη σούπα των Συριζαίων είναι ικανός να κάνει αντιδήμαρχο καμμιά τρελλή λουλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι μου θύμησες τώρα ρε φίλε Μένιππε.
    Τον συριζαίο "ποιητή" Κουράκη, με εκείνα τα απροσάρμοστα που έγραφε και υποπτεύομαι εξακολουθεί να γράφει, αφού δεν τον στείλαμε πύξ-λάξ από εκεί που μας ήρθε και που ο ίδιος τα "βάφτισε ποιήματα"!
    Και επειδή πιστεύει, μόνο αυτός πάντα, ότι τα "ποιήματά του" προάγουν το πνεύμα, είναι ικανός να παρακαλάει και τον Γαβρόγλου να τα βάλει και αυτά στην..."διδακτέα ύλη" των σχολείων, από β' γυμνασίου και πάνω γιατί στο δημοτικό δεν θα καταλάβουν και πολλά.
    Α ρε σφαλιάρες και καρπαζιές που θέλουν μερικοί...τις τραβάει η όρεξή τους!!
    Κύριε Τίγκα προχώρα άφοβα και μην διστάζεις καθόλου,
    οι γονείς που ανησυχούν για τα παιδιά τους είναι μαζί σου.
    ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 50 σχόλια κατά της εμφάνισης και ομιλίας της άθεης Αρβελέρ και ο δήμαρχος μας έγραψε στα τέτοια του. Δεν μπορεί να καταλάβει λόγω μειωμένης αντίληψης ότι αυτοί οι 50 δημότες έχουν άλλους 200 από πίσω τους και ούτω καθ εξής. Δεν πειράζει , τώρα είναι στην εξουσία και μας γράφει. Στις εκλογές να δεις γράψιμο που θα φάει. Οι Χολαργιώτες δεν ξεχνούν κύριε Αποστολόπουλε. Αλήθεια το πέμπτο μεταπτυχιακό πότε θα το πάρεις ; η μήπως το πήρες όπως τα προηγούμενα τέσσερα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο ξεφτίλα πια. Έγινε πιο Συριζαίος κι από τον Τσίπρα. Δήμαρχε ξεχνάς ότι οι δεξιοί σε βγάλαν δήμαρχο και όχι οι Συριζαίοι. Η καράκλα όμως έχει ημερομηνία λήξης. Μετά το 19 θα βλέπεις δημαρχείο μόνο από το μπαλκόνι σου. Για αυτό φάε ότι μπορείς όσο εχεις ακόμα καιρό. Αλήθεια για την ανάπλαση της Φανερωμένης γιατί δεν επενέβη ο Εισαγγελέας ακόμη ; Χρέωσες 300.000 μια αναπλαση που δεν κόστισε ούτε 50.000 τα υπόλοιπα που πήγαν ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή