Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ή Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ;


Στην Μαλαισία η αστυνομία, όπως και σε κάθε άλλο μέρος του κόσμου, υποτίθεται πως είναι πολύ απασχολημένη με το να πιάνει εγκληματίες και..

γενικά με το να διασφαλίζει πως η τοπική κοινότητα είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται. 

Λέμε υποτίθεται γιατί η αστυνομία στην νοτιοανατολική Ασία αντιμετώπισε ένα φιάσκο εξαιτίας ενός παράξενου πλάσματος αγνώστου ταυτότητας.

Ένα πλάσμα που έμοιαζε ακριβώς έτσι:
Το πλάσμα αυτό έμοιαζε σαν τον συνδυασμό μωρού και γάτας και πιθανώς εξωγήινου. Οπότε τι είχε συμβεί στην Μαλαισία;

Η κατάσταση κορυφώθηκε στο σημείο όπου η αστυνομία αναγκάστηκε να αρνηθεί πως αυτό το παράξενο πλάσμα περιφερόταν στην γύρω περιοχή.
Πολλοί όμως φοβήθηκαν για την ζωή τους και ήρθαν σε επαφή με την αστυνομία. Πώς θα μπορούσαν να είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται για εξωγήινο;
Οι φωτογραφίες του πλάσματος κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και η αστυνομία αναγκάστηκε να αρνηθεί την ύπαρξή του. Αλλά ακόμα και τότε, και οι ίδιοι ήταν σκεπτικοί.

Το πλάσμα αυτό είναι σχεδόν άτριχο, έχει ουρά, τέσσερα πόδια, νύχια στις πατούσες του και μυτερά δόντια. Δεν μοιάζει με κάτι που έχουμε ξαναδεί και υπάρχει καλός λόγος γι’αυτό – γιατί δεν υπάρχει!
Επειδή όμως το πλάσμα μοιάζει σαν μωρό (χωρίς να ξέρουμε από ποιο είδος), μπορεί να πει κανείς πως είναι κάπως αξιολάτρευτο.

Τα δόντια του από την άλλη φαίνονται αρκετά επικίνδυνα! Φανταστείτε πόσο τρομακτικό θα γινόταν αν μεγάλωνε. Όταν οι φωτογραφίες του ανέβηκαν στο διαδίκτυο, κάποιος φαντάστηκε μία ψεύτικη ιστορία για το πλάσμα αυτό.

Υποτίθεται πως βρέθηκε στα σύνορα του Pahang και του έκαναν εξετάσεις σε μυστικό εργαστήριο.
Όπως και να έχει όμως, ο αρχηγός της αστυνομίας, Datuk Rosli Abdul Rahman, είπε πως οι εικόνες είναι ψεύτικες και πως οι άνθρωποι θα πρέπει απλά να ξεχάσουν την ύπαρξή του και να σταματήσουν.

Βέβαια, μέχρι τότε, οι φωτογραφίες είχαν κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές.
Ο Rahman προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο και είπε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη μαρτυρία ανθρώπου που να είδε το πλάσμα.

Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανησυχία γιατί το πλάσμα αυτό ποτέ δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει ποτέ. Τώρα πιστεύουν πως το πλάσμα αυτό είναι μία κούκλα που μοιάζει με μωρό λυκανθρώπου και πωλείται στο διαδίκτυο.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε εάν βλέπετε αυτό το πλάσμα στην αυλή σας;

Credit: viralthread.com, perieerga.blogspot.com, (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

1 σχόλιο:

  1. Ρε σεις!
    Αυτή είναι η γάτα της Καλλιόπης που έχει την εφημερίδα στο Ζούμπερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή