Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ “ΡΩΣΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ” ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ “ΡΩΣΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ” ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Ήταν ο κύριος ενδιάμεσος μεταξύ του Τζορτζ Παπαδόπουλου και του Βλαδιμίρ Πούτιν


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η τελευταία μου αρθρογραφία προφανώς “ερέθισε” τον μαχητικό και ...

αποκαλυπτικό δημοσιογράφο του Λος Άντζελες κ. Ιωάννη Κουντούρη, ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής σελίδας http://greeknewsondemand.com/ και μας έστειλε e-mail με ιδιαίτερες αποκαλύψεις για τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Πατρίδος μας Πάνο Καμμένο και το “ρωσικό σκάνδαλο” που δυναμίτισε τις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας!
Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο του ακτιβιστή δημοσιογράφου και σας ευχόμαστε, καλή ανάγνωση!

Καλός ρεπόρτερ ο Καρατζαφέρης


Στην εκπομπή “Ελλάδα γεια σου” με τον κ.  Γιώργο Καρατζαφέρη στις 6 Νοεμβρίου ακούσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον κ. Όθωνα Φλωράτο να κάνει αναφορά στο “Ρωσικό Σκάνδαλο” του Τράμπ λέγοντας πως το κεντρικό πρόσωπο γύρω από αυτό είναι ο νεαρός Γιώργος (Τζορτζ) Παπαδόπουλος, ο πρώην υποτιθέμενος “σύμβουλος” του Τράμπ για θέματα που αφορούν τα μεγάλα συμφέροντα των φυσικών πόρων:
«Ο Καμμένος φωτογραφιζόταν με τον σύμβουλο του Τράμπ, τον Παπαδόπουλο. Ήταν η επαφή του Καμμένου με την αμερικανική κυβέρνηση. Και τώρα βέβαια που ο Παπαδόπουλος…φαίνεται πως ήταν το κυρίως πρόσωπο που έκανε τις επαφές με τους Ρώσους, βγαίνουν δημοσιεύματα στην Αμερική που λένε ότι ρόλο έπαιζε κι ο Καμμένος για τις επαφές αυτές με τη Ρωσία. Επομένως, μάλλον, χάνει και το αμερικανικό χαρτί ο κ. Υπουργός και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Ενδιάμεσος ο Καμμένος των Ρώσων και του Τζορτζ Παπαδόπουλου

Ο αμερικανικός Τύπος χαρακτηρίζει αυτήν την στιγμήν τον κ. Πάνο Καμμένο ως τον ενδιάμεσο μεταξύ του Τζορτζ Παπαδόπουλου και της ρωσικής κυβερνήσεως. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος κ. Σεθ Αμπραμσόν (Seth Abramson) έγραψε πρόσφατα πως ακόμη κι ο κ. Πάνος Καμμένος έχει εμπλακεί στο “Ρωσικό Σκάνδαλο” του Τράμπ, που περιγράφεται επίσης ως “Παπαδόπουλος Γκέιτ” ή “Russian Gate”, που έχει να κάνει με τις επαφές που είχε ο κ. Παπαδόπουλος και που οδήγησαν στην δήθεν ανάμειξη των Ρώσων στις αμερικανικές εκλογές.

Στις 5 Νοεμβρίου, φέτος, έγραψε στο Twitter:
“Ο βοηθός του Τράμπ Τζορτζ Παπαδόπουλος είχε εκτεταμένες μυστικές επαφές με έναν σύμμαχο (Καμμένο) του Πούτιν και μπορεί να συναντήθηκε (ο Παπαδόπουλος) με τον Πούτιν το Μάιο του 2016”!
Ισχυρίζονται επιπλέον από το FBI ότι το ρόλο που έπαιξε ο κ. Παπαδόπουλος στην σύνδεση της εκλογικής εκστρατείας του Τράμπ με την κυβέρνηση του Πούτιν, μπορεί να ήταν μεγαλύτερος απ᾽ ό,τι νόμισαν όλοι, μεγαλύτερος από αυτόν του κ. Πολ Μαναφόρντ, πρώην διευθυντή της καμπάνιας του Τράμπ.
Ο Άμπραμσον περιγράφει τον κ. Πάνο Καμμένο ως τον κύριο ενδιάμεσο μεταξύ του Τζορτζ Παπαδόπουλου και της κυβέρνησης του Πούτιν.
Π.χ., όταν ο Πούτιν είχε έλθει στην Ελλάδα το Μάιο του 2016, θυμόμαστε τον Πάνο Καμμένο να υποδέχεται τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν με πολλά “σαλπίσματα” στο αεροδρόμιο. Μέχρι τότε οι σχέσεις της κυβέρνησης Τσίπρα με την κυβέρνηση Πούτιν ήταν σχετικά καλές. Όμως, η επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα θα ανοίξει το δρόμο για τις επαφές που θα είχε ο κ. Τζορτζ Παπαδόπουλος με τους Ρώσους στο δήθεν πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για την αμερικανική προεδρία του Τράμπ. Σύμφωνα με αναφορές, ο κ. Παπαδόπουλος θα έλθει στην Ελλάδα την ίδια ακριβώς  στιγμή που ήταν εκεί κι ο Πούτιν για να συναντηθεί με τον Καμμένο και άλλους Έλληνες αξιωματούχους της κυβερνήσεως Τσίπρα.
Ο ίδιος αρθρογράφος αναφέρεται στο ίδιο άρθρο του για τον Παπαδόπουλο, που είχε συναντηθεί και πάλι με τον Καμμένο κατά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τράμπ στον Λευκό Οίκο τον περασμένο Ιανουάριο φέτος. Αναφέρθηκε και στην υποτιθέμενη ιδιότητα του κ. Παπαδόπουλου επί ενεργειακών θεμάτων χωρών της Μέσης Ανατολής καθώς και στην ξαφνική και σκιώδη απομάκρυνσή του από την νέα κυβέρνηση του Τράμπ εξ αρχής.
Καταλαβαίνετε τώρα τι σημαίνει αυτό για εμάς τους Έλληνες ουχί μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο;
Ξεφτίλα μεγάλη, γιατί από ότι φαίνεται, ακόμη και ο “Υπερπατριώτης” Καμμένος έχει προκαλέσει ζημιά στην κυβέρνηση του Τραμπ προσπαθώντας να την συνδέσει με τους Ρώσους  διά μέσω του δήθεν “συμβούλου” του, που όπως θα δούμε, δεν ήταν ποτέ “σύμβουλος” ούτε “επίσημος εκπρόσωπος” της καμπάνιας του Τραμπ, αλλά έχει αποδειχθεί ως ένας μεγάλος παρείσακτος …βραχνάς για όλους!

Συνεργασία Πούτιν – Τραμπ με μαφιόζους;

Αλλά την ζημιά την έκανε πραγματικά στον ίδιο τον εαυτό του ο Τράμπ, λόγω των …μακροχρόνιων σχέσεών του όχι μόνο με Ρώσους τα τελευταία 2 χρόνια περίπου μέσω του Παπαδοπούλου, αλλά πιο συγκεκριμένα με Εβραιο – Ρώσους μαφιόζους που έφεραν τα κεφάλαιά τους εδώ στις ΗΠΑ περί τις αρχές της δεκαετία του ’90 μετά την πτώση του Κομμουνισμού!
Σε πρόσφατο δε άρθρο μου στο δικό μου ιστολόγιο ειδήσεών, το http://greeknewsondemand.com/ με τίτλο «Ιδού η αλήθεια για το “ρωσικό σκάνδαλο” του Τράμπ: Ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των …Ρότσιλντ και της ΝΤΠ», γράφω με στοιχεία:
«Τόσο ο Τράμπ όσο και Πούτιν έχουν πλουτίσει και προοδεύσει λόγω της τεράστιας υποστηρίξεως που χαίρουν κι οι δύο, εδώ και δεκαετίες, από την …κόκκινη εβραϊκή μαφία της Ρωσίας που δρα παντού σε όλο τον κόσμο! Αυτό το τόσο σημαντικό στοιχείο σχετικά με τις ζωές, καριέρες, πλούτο και πολιτική Εξουσία αυτών των δυο πολιτικών ανδρών, μας το έχουν αποκρύψει εσκεμμένα τα ΜΜΕ. Και μόνο έτσι εξηγείται αυτό το “ρωσικό σκάνδαλο” του Τραμπ, το οποίο σκάνδαλο δεν είναι πρόσφατο, αλλά ανάγεται στην δεκαετία του ΄90, οπότε άρχισε ο Τραμπ να βοηθάει τους Ρώσο-Εβραίους, για να μεταφέρουν όλα τα κεφάλαιά τους στις ΗΠΑ με αντάλλαγμα ότι, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών θα επενδυόταν στις ήδη χρηματοοικονομικά κατεστραμμένες επιχειρήσεις του Ντόναλντ Τραμπ!
Πάντως, όλα αυτά περί νοθεύσεως των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ από πλευράς της Ρωσίας τα θεωρώ μπούρδες και πιστεύω να αποτελούν ένα μεγάλο προπέτασμα καπνού αποτρέποντας έτσι, την κοινή γνώμη μακριά από τα υπαρκτά γεγονότα που συντελούνται…όπισθεν των παρασκηνίων.
Τα ΜΜΕ, ωστόσο, θα μας πουν ότι το αφήγημα του Τραμπ και του Πούτιν το ελέγχουν ανώτερες δυνάμεις προερχόμενες από τις μεγάλες Στοές-Συναγωγές; 
Θέλουν να μάθει ο κόσμος ότι ο Τραμπ έχει γεμίσει την κυβέρνησή του με Εβραίους  χειρότερους από αυτούς που έφεραν στις κυβερνήσεις τους ο Μπους κι ο Ομπάμα; Και οι οποίοι έχουν αναλάβει κρίσιμα πόστα εντός της κυβέρνησης;
Σε άρθρο του μεγάλου αμερικανικού σάιτ ειδήσεων Politico.com με τίτλο «Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ», μαθαίνουμε πως και ο Τράμπ κι ο Πούτιν προόδευσαν με τη βοήθεια της πιο περιβόητης ραβινικής οργανώσεως στον κόσμο, την Χαμπάντ Λιβάβιτς, που συνδέεται βέβαια με την…Ρώσο-Εβραϊκή μαφία!

Την πάτησαν όλοι με τον Παπαδόπουλο

Επιστρέφοντας στον Τζορτζ Παπαδόπουλο θα σας παραπέμψω σε ένα άρθρο μου στο σάιτ μου, http://greeknewsondemand.com/ που ήδη από τις 11 Νοεμβρίου του 2016 είχε εκθέσει, το ποιος είναι πραγματικά ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην σύμβουλος του Τράμπ.
Τώρα κάνουν αυτήν την αναφορά όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, ενώ τα είχα αναδείξει όλα αυτά πριν ακριβώς έναν χρόνο και κανένα ελληνικό Μέσο δεν έδωσε την δέουσα σημασία! Και να τώρα οι συνέπειες: Παγκόσμιος διασυρμός της Ελλάδος από τα διεθνή ΜΜΕ λόγω του ότι ο κ. Καμμένος αποφάσισε να χώσει τη μύτη του στις υποθέσεις του αμερικανικού κράτους και δη των αμερικανικών εκλογών που είναι πράξη παράνομη!
Άρα, κοντολογίς ο Πάνος Καμμένος και ο Τζορτζ Παπαδόπουλος έχουν προκαλέσει ζητήματα για όλες τις πλευρές: Αμερική, Ρωσία και Ελλάδα!
Πάντως, ο Τραμπ και οι αξιωματούχοι της καμπάνιας του για την Προεδρεία των ΗΠΑ, άφησε τον Τζορτζ Παπαδόπουλο να περιφέρεται παντού, σαν να ήταν το επίσημο φερέφωνο του Τραμπ πάνω σε θέματα ενέργειας και όχι μόνο!
Ενώ λοιπόν, δεν ήξεραν ποιος πραγματικά ήταν και τι προσόντα είχε, κατάφερε στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ να τους κοροϊδέψει όλους!
Ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα, τον απρόσεκτο συγκυβερνήτη του Καμμένου!
Στο σημείο αυτό κλείνει το ριζοσπαστικό και ταυτόχρονα αποκαλυπτικό κείμενο που μας έστειλε ο κ. Ιωάννης Κουντούρης!

Τα συμπεράσματα δικά σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου