Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

"Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΟΣΗΜΑ"! ΑΥΤΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΙΡ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανάσης Γούναρης: «Ο παράφρων ηγέτης της χώρας απολύει δασκάλα με αυτοάνοσο νόσημα»

Την ίδια στιγμή που ο παράφρων ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς της...

χώρας, χαρίζει την ελληνική σημαία στο δύστυχο Αμίρ, ο τουρκόφιλος Υπουργός Παιδείας αφήνει τα σχολεία της Αθήνας που έχουν σηκώσει το βάρος του μεταναστευτικού χωρίς τάξεις Υποδοχής, ενώ παράλληλα απολύει δασκάλες με προβλήματα υγείας (αυτοάνοσο μη ιάσιμο), έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο ξεδιαντροπιάς, ακόμα και τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.



Ντροπή και αηδία.


Θανάσης Γούναρης
Πρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας – Στέλεχος του Μετώπου Νίκης
Εκλεγμένο μέλος Σωματείου Δασκάλων Νηπιαγωγών Αθήνας

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥ.Η ΔΕ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ.
    ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΑΜΙΡΓΥΦΤΟΥΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
    ...Οι προθέσεις των ισλαμιστών της Τουρκίας είναι ξεκάθαρες από την δήλωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ερντογάν το 1997: «Η δημοκρατία είναι μόνο το τραίνο, στο οποίο επιβιβαζόμαστε για να φθάσουμε στον στόχο μας. Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας, οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας». Από το 2001 και έπειτα στο όνομα του Ισλάμ έχουν γίνει περισσότερες από 17.000 τρομοκρατικές επιθέσεις!!!!....
    ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝ 40 ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή