Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ! Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

Η συνάντηση Μιχαλολιάκου με τον πρέσβη του Πακιστάν έγινε, αλλά στη Βουλή. Η πάνω φωτό, όπως αποδεικνύεται είναι προϊόν φωτομοντάζ. Βεβαίως το δημοσίευμα, όπως άλλωστε αναφέρουμε με μόνιμη ανάρτηση...

στην αριστερή στήλη της εφημερίδας μας για όλα τα ξένα δημοσιεύματα, δεν το υιοθετούμε. Οφείλουμε ωστόσο να κάνουμε τη διευκρίνηση αυτή για το συγκεκριμένο θέμα που αφορά στη συνάντηση του επικεφαλής της ΧΑ με τον Πακιστανό πρέσβη. Η πακιστανική πρεσβεία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία αναφέρει για την επίμεαχη συνάντηση:

The ambassador met with Michaloliakos to try and alleviate any misunderstandings and to highlight the great services and importance of the Pakistani community in Greece, as well as to reiterate that the treatment repeatedly meted out to them by local racists was unacceptable.


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ http://istoriakatoxis.blogspot.gr

Εδώ είναι ολόκληρο το ρεπορτάζ της αγγλόφωνης πακιστανικής ιστοσελίδας για το θέμα:

Διαβάζοντας το παραπάνω δημοσίευμα προκύπτει ότι το κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι "ρατσιστικές" επιθέσεις σε βάρος πακιστανών λαθρομεταναστών που παρασιτούν στο ελλαδιστάν.

Δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε, δεν γνωρίζουμε αν ο κ.Μιχαλολιάκος απολογήθηκε στον Πακιστανό πρέσβη ή αν έκανε δηλώσεις αντιρατσιστικής νομιμοφροσύνης απλά θα εκφράσουμε την εύλογη απορία μας για την περίεργη σιωπή της Χρυσής Αυγής πάνω στο θέμα.

Φυσικά είναι αυτονόητο ότι οποιασδήποτε μορφής "απολογία" (Σ.Σ. ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ) προς τον Πακιστανό πρέσβη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ, και ισοδυναμεί με αυτοεξευτελιστική δήλωση μετάνοιας.

Αν πρέπει κάποιος να απολογηθεί, αυτός είναι το ίδιο το Πακιστάν που εξάγει λαθρομετανάστες, και όχι ο αρχηγός του τρίτου μεγαλύτερου ελληνικού κόμματος που αποδεδειγμένα δεν είχε ουδεμία σχέση με την επίθεση στους Πακιστανούς στον Ασπρόπυργο.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το Πακιστάν ακολουθεί διαχρονικά μια φιλοτουρκική πολιτική και ήταν ίσως η πρώτη χώρα που αναγνώρισε το ψευδοκράτος της κατεχόμενης βόρειας Κύπρου.

Οι τελευταίοι που δικαιούνται δια να ομιλούν λοιπόν είναι οι πακιστανοί.

Δυστυχώς όμως, όχι απλά μιλούν αλλά απαιτούν κιόλας.

Οι τελευταίοι που έχουν οποιαδήποτε υποχρέωση να τους απολογηθούν είναι οι Έλληνες.

22 σχόλια:

  1. Εύγε για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    Όπως προκύπτει από την πακιστανική ιστοσελίδα,
    1) η συνάντηση έγινε στη Βουλή κι όχι στην πρεσβεία,
    2) δεν ήταν μυστική συνάντηση, γιατί έγινε σε δημόσιο χώρο,
    3) δεν αναφέρει πουθενά ότι ο Μιχαλολιάκος ζήτησε συγγνώμην,
    4) εκεί προβάλλεται η γνήσια φωτογραφία κι όχι η μονταρισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρουσσώ έλεγε:
    ''Πολιτική είναι η τέχνη να λες ψέματα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπέρασμα.
    Όταν ακούτε κάτι εναντίον του κόμματος της Χρυσής Αυγής, μην το δέχεστε ως αληθινό, εάν πρώτα δεν το διασταυρώσετε με άλλες πηγές πληροφοριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Συνάντηση είναι γεγονός.Όπως και η συνάντηση στην πακιστανική πρεσβεία με παρουσία του Παναγιώταρου του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη... Υπάρχουν βίντεο.Θα είναι ορθό η σελίδα να το αναρτήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θέλεις να πεις;
      Ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν πρέπει να έχει καλές σχέσεις με τις πρεσβείες άλλων χωρών; Για κάνε το ''λιανά'' γιατί δεν πρέπει να έχει σχέσεις;

      Το κόμμα αυτό πηγαίνει στις πρεσβείες, στις οποίες προσκαλείται. Τι το μεμπτό υπάρχει σ' αυτό;

      Να και μια επίσκεψη στην πρεσβεία του Πακιστάν, όταν προσεκλήθη. Πες μας τι έγκλημα έκανε ο βουλευτής που δέχτηκε την πρόσκληση και πήγε εκεί;
      Ιδού σου παραθέτω το βίντεο:

      https://www.youtube.com/watch?v=ajZY70-v67s

      Περιμένω οπωσδήποτε απάντηση, μη γίνεις Λούης !

      Διαγραφή
    2. 12:12 μ.μ.
      Η συνάντηση είναι γεγονός. Είδες να το αρνείται κανείς; Μπορεί να αρνηθεί κάποιος την αλήθεια ενός γεγονότος;
      Τα ψέματα τα εγκρίνεις;
      Τα ψέματα είναι ... γεγονός;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. @12.12 Η Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται στην παρακάτω ιστοσελίδα, επισκέφτηκε την Ρωσική πρεσβεία.
      https://greekhellenicaction1.blogspot.gr/2016/12/blog-post_37.html
      Μπορείς να μας διευκρινίσεις τι κακό προκαλούν στην Ελλάδα οι επισκέψεις της Χρυσής Αυγής στις ξένες πρεσβείες; Κατονόμασε ένα κακό που προκλήθηκε από τις εν λόγω επισκέψεις.

      Διαγραφή
  5. Εκεί στην Χρυσαυγή ασχολείστε με μαλακίες και όχι με τα σημαντικά θέματα που αφορούν την χώρα και τον ελληνισμό και να μπείτε μπροστά να ξεσηκώσετε τον έλληνα για την απελευθέρωση του από τα δεσμά του ΔΝΤ και της ΕΕ!!! ΌΛΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και ουσία μηδέν:: ένα με το σύστημα είστε, τι μιλάτε για συναντήσεις με πρεσβείες και μαλακίες στο ανάγνωσμα... !! συναντήσεις με τον λαό στο πεζοδρόμιο για γενικό ξεσηκωμό κάνετε;; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !! οπότε ρουφάτε τ αυγό σας και μόκο ρε συστημικοί-πρακτοράτζες-παρακρατικοί του κώλου!!!!αι σιχτίρ παλιολαμόγια όλοι σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Χρυσή Αυγή, απ' ό,τι διαβάζω, κάνει συνεχώς εκδηλώσεις εναντίον εκείνων που καταδυναστεύουν και εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό. Αν δεν το ξέρεις, ρώτα εκείνους που κάνουν αντισυγκεντρώσεις σε κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Μήπως περιμένεις οι εκδηλώσεις αυτές να παρουσιάζονται από την τηλεόραση;

      Εάν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι
      συστημικοί,
      πρακτοράτζες,
      παρακρατικοί,
      θα προσφέρεις μεγάλη υπηρεσία στην Πατρίδα. Θα περιμένουμε να το αποδείξεις.

      Μέχρι τώρα μόνο αυτά ξέρουμε περί συστημικών και μη:

      Στα χρόνια της μεταπολίτευσης κυβέρνησαν τα εξής κόμματα:
      1) Ν.Δ.
      2) ΠΑΣΟΚ
      3) ΚΚΕ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
      4) ΛΑ.Ο.Σ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
      5) ΔΗΜΑΡ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
      6) ΣΥΡΙΖΑ (Συγκυβερνάει με ΑΝ.ΕΛ.)
      7) ΑΝ.ΕΛ.(Συγκυβερνάει με ΣΥΡΙΖΑ)

      Ποιο είπες ότι είναι συστημικό κόμμα; Μπορείς να το επαναλάβεις;

      Διαγραφή
    2. Ο λόγος πάλι περί συστημικών ή μη συστημικών.

      Αυτά που λένε κάποιοι για τους αγώνες υπέρ των εργαζομένων πόσο αληθινά είναι;

      zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=449774&cid=122

      Αυτά που λένε κάποιοι ενάντια του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας, πόσο αληθινά είναι;

      freedomvoicegr.blogspot.gr/2015/02/coca-cola.html

      Διαγραφή
    3. Αυτά είναι αληθινά ή ψευδή;

      1) Για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
      http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

      2) Περί πατρίδος
      http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/14.11.1935.jpg

      3) Για τον πόλεμο του 1941 της Ελλάδος εναντίον των ναζί
      http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

      4) Για την μικρασιατική καταστροφή
      http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/rizospastis12.07.1935.jpg

      5) Για την φιλία Στάλιν και Χίτλερ
      https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

      Διαγραφή
  6. συστημικοί-πρακτοράτζες-παρακρατικοί !!!! τα στοιχεία υπάρχουν σε φακελοδισκοcd στο κτίριο της Κατεχάκη-Κανελλοπούλου και αλλού....!!μπορεί να κυβέρνησαν και να κυβερνούν άλλα κόμματα ανθελληνικά αλλά στο παρασκήνιο είστε κι εσείς, βουτηγμένοι στα σκατά ολόσωμα, χωρίς ανάσα-αναπνοή, πνιγμένοι και δεν έχετε πάρει χαμπάρι!! καλά ξυπνητούρια.... αλλά η πατρίδα και ο ελληνισμός θα έχουν χαθεί!!!είστε η άλλη όψη του νομίσματος............................................................ συστημικοπατριδοκαπηλοπρακτοροπαπατζηΚαρατζαφεροκωλοτούμπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ, ευτυχώς, μιλάω μόνο με ντοκουμέντα.
      Εσύ μιλάς χωρίς στοιχεία και ντοκουμέντα κι έχεις την απαίτηση να δεχθούμε αυτά που λες;

      Αν συζητούσα και εγώ με αερολογίες, θα σου έλεγα πως στοιχεία ότι δεν είναι συστημικοί-πρακτοράτζες-παρακρατικοί
      υπάρχουν σε φακελοδισκοcd στο φεγγάρι και αλλού.

      Ύστερα απορούμε,
      γιατί η χώρα μας βρίσκεται σ' αυτό το χάλι !!!

      Διαγραφή
    2. δηλαδή εσύ ρε φίλε θέλεις να σου παρουσιάσω τους απορρήτους φακέλους της Κατεχάκη σε σχόλιο μου στο μπλοκ του παρατηρητή, για να πεισθείς;;; έχει λογική αυτό;;είσαι σοβαρός;; ψάξε και βρες στο φινάλε!! μόνο το παρελθόν και οι επαγγελματικές δραστηριότητες του αρχηγού σου, φθάνουν!! εκτός κι αν δεν τις γνωρίζεις ούτε αυτές οπότε αγαπητέ δεν υπάρχει λόγος να είμαστε σε ανταλλαγή σχολίων!! άντε καλη σου νύχτα και καλά ξυπνητούρια και όταν ξυπνήσεις για τα καλά πάρε φόρα και κτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο!!όσο για τα μπλοκ που τα παρουσιάζεις ως στοιχεία εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Ύστερα απορούμε,
      γιατί η χώρα μας βρίσκεται σ' αυτό το χάλι !!!

      Διαγραφή
    3. Αφού δεν μπορείς να αντιτάξεις στοιχεία και επιχειρήματα, δεν έχει καμιά αξία η συζήτησή μας.

      Η διαλογική, όπως έλεγε και ο Σωκράτης, πρέπει να έχει λόγο και αντίλογο, για να προκύπτει η αλήθεια. Εσύ δεν μπορείς να προσφέρεις τίποτε σ' αυτό που λέμε ''αλήθεια''. Έγινε μαζί σου μια άσκοπη συζήτηση.

      Αρχηγό μπορεί να έχεις εσύ. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εγώ πιστεύω και εμπιστεύομαι τον Θεό. Όσες φορές εμπιστεύτηκα ανθρώπους, απατήθηκα οικτρά. Δες πώς απατούν οι πολιτικοί με ψεύτικες υποσχέσεις και εξαθλιώνουν με τα επώδυνα μέτρα την πλειονότητα των πολιτών.

      Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, χωρίς να βασίζεσαι σε στοιχεία. Άκου ''ο αρχηγός σου''! Έτσι εξηγείται το σημερινό χάλι.

      Διαγραφή
    4. Γιατί ανοίγεις συζήτηση μαζί του; Αυτός λέει αντιφατικά πράγματα. Από τη μια μεριά λέει ότι ο φάκελος είναι απόρρητος, κι από την άλλη λέει ότι γνωρίζει το απόρρητο (ΑΠΟΡΡΗΤΟ) περιεχόμενο του φακέλου, που αναφέρεται σε πολιτικό πρόσωπο. Αν είναι δυνατόν.

      Διαγραφή
    5. Ρε βλάκα αποκλείεις το ενδεχόμενο να γνωρίζει το απόρρητο λόγω θέσεως ο παραπάνω σχολιαστής;που βλέπεις την αντίφαση;μα τόσο βλάκες πια;ο Μιχαλολιάκος με ένα ποινικό μητρώο, από τα 20 χρόνια του ,νααααααααααααααα ,επαγγελματικές δραστηριότητες τουλάχιστον "νταβατζίδικες", ενεργό μέλος παρακρατικής δράσης από νεαρής ηλικίας και θιασώτης . ζηλωτής, θαυμαστής, λάτρης, οπαδός, υμνητής, υπερασπιστής, υπέρμαχος, υποστηρικτής, φαν (fan), φανατικός Γερμανοφασίστας σύμφωνα με τα δικά του περιοδικά!! μα τόσο ηλίθιοι που τρώτε το πατριδικάπηλο παραμύθι αμάσητο;δεν βλέπετε και δεν μάθατε τίποτα από "κωλοτούμπες" τύπου Καρατζαφέρη;;;;γιατί ξέρω ότι οι περισσότεροι προέρχεστε από αυτόν τον φορέα απογοητευμένοι, αλλά βάλτε λίγο το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και ξυπνήστε επιτέλους και όχι από την σκύλλα στη χάρυβδη!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.........

      Διαγραφή
    6. Το πόσο βλάκας είσαι εσύ το έχεις καταλάβει;;;
      Αλλά είσαι ο γνωστός κολλημένος γραφικός με τον Καρατζαφέρη...τι να απαντήσω σε ένα σαν και σένα!
      Πέσμου μόνο, είσαι μ@λ@κ@ς;;;
      Απάντησε μου με ένα ναι ή με ένα είμαι.

      Διαγραφή
    7. Α, εσύ δεν καταλαβαίνεις κιόλας. Ήδη σου απάντησε με στοιχεία (φακελοδισκοcd) που βρίσκονται στο φεγγάρι και αλλού.

      Διαγραφή
  7. Παραδιδει ΜΑΘΗΜΑΤΑ ο Γ.Καρατζαφερηs!!!
    Ο προεδροs του ΛΑ.Ο.Σ ειναι πραγματι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!
    Δεν πα να λενε ορισμενοι οτι ειναι ευτραφηs και σε προχωρημενη ηλικια;;;
    antilogos-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_7884.html
    Νικολοπουλοs:Για σκεφτειτε ναμαστε τωρα στην εποχη του Καρατζαφερη δεν θαπαιζε ωραια...που να το φανταστει ο Καρατζαφερηs οτι τσακωνονται για τον κουμπαρο του...μετα του κηδεμονοs να ερθει μετα του κηδεμονοs του!!!
    ΤΟ...ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ κανει ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ Ποιοs πολιτικοs Αρχηγοs πηρε απο τον Ερυθρο Σταυρο(του Μαρτινη)10 ακινητα στο 1/4 τηs αξιαs με την μεθοδο των...<< Εκποιησεων >>;;;
    Η αμυθητη περιουσια κληροδοτημα των Ελληνων Πατριωτων στιs τσεπεs << Επιτηδειων >>...Πολιτικων...!!!
    Η πιατσα βοα για το ονομα γνωστου πολιτικου που σημερα δεν βρισκεται εντοs βουληs ειναι"οψιμοs"η"νεοκοποs"αντιμνημονιακοs"οτι εχει αποκτησει τουλαχιστον δεκα ακινητα απο τετοιεs εκποιησειs που πηρε στο 1/4 τηs πραγματικηs αξιαs...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "...Χατζαρα επεσεs στην Παγιδα..."
    "...Δυστυχωs θα παs Πακετο με την Σουφλη στο Χρονοντουλαπο τηs κομμουνιστικηs προπαγανδαs που σχεδιαστηκε για να αναπτυχθει απο τουs Πρωην ΠΑΣΟΚΟΥΣ και τιs πρωην Πασοκεs εκ των εσω στον Πατριωτικο Κορμο..."
    Χατζαρα επεσεs στην Παγιδα τηs Σουφλη και Εκτεθηκεs και Εχασεs!
    Αυτη τη στιγμη γινονται δεκαδεs συζητησειs και βγαινουν δεκαδεs Συμπερασματα για τον Δηθεν Αντικουμμουνισμο σαs!
    Δυστυχωs θα παs Πακετο με την Σουφλη στο Χρονοντουλαπο τηs Κομμουνιστικηs Προπαγανδαs που Σχεδιαστηκε για να αναπτυχθει απο τουs πρωην Πασοκουs και τιs πρωην Πασοκεs εκ των εσω στοβ Πατριωτικο Κορμο!
    Ασε το τι λενε μερικοι που ειναι λιγο Σεξουλιαρηδεs και σκεπτονται λιγο πιο πονηρα και λιγο πιο Οργιαστικα για τιs Αιδοιο-Σχεσειs σαs μεσα στο Σοσιαλιστικο Παραπετασμα!Σχεσειs τηs κυλοταs δηλαδη μην φανταστειs τιποτα αλλο!
    Το Πουστριλικι ανηκει στο ΣΥΡΙΖΑ εσειs εχετε μεινει στο πιο φυσιολογικο Αγορακια και Κοριτσακια και τωρα Αλληλο-Εξυπηρετηστε!
    Και κατι τελευταιο Χατζαρα...
    Οταν θα ερθουν τα δυσκολα στην Πατριδα κατω απο το αυλακι δεν θα περασειs ευκολα μετα απο αυτο το Αδικο που το ειδαν Αυτοι που επρεπε να το δουν απο Ρωσια μεχρι Αμερικη!
    Αν εχειs ΑΡΧΙΔΙΑ ανεβασε τωρα το σχολιο να το δουν Αυτοι που Πρεπει να το Δουν!
    ΚΕΡΑΥΝΟΣ
    Πηγη Σχολιου
    "ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11"-
    http:deltio11.blogspot.gr/2017/10/blog-post_72.html
    Σημειωση:Το σχολιο τοποθετηθηκε απο φιλο του"ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"
    Σημερα περι την 03:00 Στο υβριστικο Απαξιωτικο Αρθρο του Σπυρου Χατζαρα με τον τιτλο:"Εξω απο εδω"Και δεν γνωριζουμε εαν το ανεβασε η Αν θα το ανεβασει ο Χατζαραs στο"ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11"Ενω εχει ανεβασει εδω και ωρεs Υβριστικο και Συκοφαντικο σχολιο τηs ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ εναντιον του Σπυριδωνοs Σπυροπουλου!
    anti-kentauron.blogspot.gr/2017/10/11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ . ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ . ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή