Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ. ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ», ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΝΙΝΤΖΑ, ΚΟΥΣΟΥΡΑΤΟΥΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΚΑΙ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Αφού δεν τους βγήκε το θέμα που πήγαν να δημιουργήσουν με την...

δήθεν… μυστική συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Αθήνα, με φόντο δύο σημαίες του Πακιστάν (προϊόν φωτομοντάζ της πλάκας!), οι γνωστοί κύκλοι «ανακάλυψαν» την παρουσία μου σε «γιορτή» που έγινε στην πρεσβεία του Πακιστάν κι έκαναν λες και ανακάλυψαν το… αυγό του Κολόμβου. Μάλιστα, παρουσιάζουν κι ένα βίντεο, με την γνωστή μέθοδο της… κοπτοραπτικής (όχι ολόκληρο, αλλά με κάποια σκοπίμως επιλεγμένα σημεία του – τα οποία ούτως ή άλλως δεν έχουν κάτι μεμπτό…), για να δείξουν πως δήθεν η Χρυσή Αυγή… άλλαξε θέσεις στο θέμα της λαθρομετανάστευσης!!!

Εις ότι με αφορά, η παρουσία μου στην πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα έγινε κατόπιν προσκλήσεως, όχι για κάποια «γιορτή», αλλά για μια εκδήλωση για την γεωπολιτική. Φυσικά, η εκδήλωση δεν ήταν… κρυφή, μιας και παρέστησαν σ’ αυτήν πρεσβευτές διαφόρων χωρών, ειδικοί αναλυτές επί της γεωπολιτικής και βέβαια δημοσιογράφοι με κάμερες. Να τονίσω, πως παρόμοια πρόσκληση για να στείλουν εκπροσώπους τους έλαβαν ΟΛΑ τα κόμματα της βουλής, αλλά προφανώς την σνομπάρισαν, γιατί δεν είχε «κοκό» (ξέρουν αυτοί τι εννοώ…). Ας ήταν από την αμερικανική, την γερμανική, ή την ισραηλινή πρεσβεία, και θα βλέπατε πως θα σκοτώνονταν ποιος θα πρωτοπάει, έστω κι αν απαιτείτο να φτάσει μέχρις εκεί… μπουσουλώντας!

Στην εκδήλωση, παρουσίασα τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα θέματα της γεωπολιτικής, αλλά κι αυτές που αφορούν θέματα λαθρομετανάστευσης, χωρίς… εκπτώσεις. Φυσικά και δεν… απολογήθηκα για τίποτα, διότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό για να απολογείται. Αδιάψευστος δε μάρτυς μου, είναι το βίντεο. Ολόκληρο όμως το βίντεο, κι όχι το κομμένο και ραμμένο που κυκλοφορούν οι λαθρόβιοι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ) 1: Ενώ γράφω αυτές τις γραμμές, πληροφορούμαι ότι και το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για την συνάντηση του Αρχηγού με τον πρεσβευτή και την παρουσία μου στην εκδήλωση, αλλά για άλλους λόγους απ’ αυτούς που χρησιμοποιούν οι «εθνικοπατριώτες». Χέρι-χέρι, λοιπόν, κομμουνιστές και «εθνικοπατριώτες», κατά της Χρυσής Αυγής. Είναι το σύστημα, «ηλίθιε»!

(ΥΓ) 2: Όσον αφορά τους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, δεν τους στέλνει στην Ελλάδα η κυβέρνηση της Χώρας τους, αλλά τους χειραγωγεί προς μετανάστευση –τάζοντάς τους ψεύτικουςεπιγείους παραδείσους- η Νέα Τάξη Πραγμάτων, την οποία υπηρετούν με συνέπεια οι ποικιλόχρωμοι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ) 3: Ο εν λόγω κύριος με τον οποίο συνεντευξιάζομαι, είναι εξ’ αυτών που ήρθαν νομίμως στην Ελλάδα, με την διακρατική συμφωνία Ελλάδος-Πακιστάν, που είχε γίνει επί 21ης Απριλίου. Εντάξει «πατριώτες»;

πηγή: ethnikismos.net (τίτλος: δικός μας)

13 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι αποστομώνει πλήρως αριστερούς και δεξιούς ο σώφρων και ταυτόχρονα πατριωτικός λόγος του βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το βίντεο-άκουσον άκουσον- το παρουσιάζουν κάποιοι ως επιβαρυντικό στοιχείο για τη Χρυσή Αυγή !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κόμμα το κατηγόρησαν, επειδή έδινε συσσίτια σε Έλληνες. Αυτά τα συσσίτια τα αποκαλούσαν ''συσσίτια μίσους''.
    Τι να πει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή με πολιτικά επιχειρήματα και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα.
    Π.χ. η δήθεν επίθεση σε Πακιστανούς ή η δήθεν συγγνώμη που ζήτησε ο Μιχαλολιάκος από τον Πρέσβη του Πακιστάν.
    Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλες είναι οι αμαρτίες που κουβαλάει αυτό το κόμμα και διώχνουν τον κόσμο . Γι αυτό δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 7% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5:14 μ.μ.
      Αυτό το κόμμα που δεν έκανε κανένα κακό στην Ελλάδα, διώχνει τον κόσμο !!!!!
      Τα άλλα κόμματα που εξαθλιώνουν την Ελλάδα, μαζεύουν τον κόσμο !!!!!
      O tempora, o mores !!!!!

      Διαγραφή
  6. Εσύ ψήφισε τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Δεν σε πίεσε κανείς να ψηφίσεις αυτό το κόμμα. Άλλωστε εκείνα τα κόμματα με την πολιτική που άσκησαν μετά την πτώση της χούντας δημιούργησαν το μεγαλείο της σημερινής Ελλάδος, της ανάπτυξης και της ευημερίας.
    Εγώ θα σε συμβούλευα με εκατό χέρια να ψηφίζεις τα κόμματα του συνταγματικού τόξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι κακό έκανε η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα;
    Τι καλό έκαναν τα άλλα κόμματα στην Ελλάδα;
    Έχει την καλοσύνη κάποιος να μας διαφωτίσει επ' αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεντευξη Γ.Κ"Κουσουρια εχουμε ολοι μαs"ειπε:"Ο ευρωβουλευτηs και πρρρρρ ΛΑΟΣ τοποθετηθηκε"υπερ τηs συμβιωσηs"ανθρωπων του ιδιου φυλλου αιφνιδιαζονταs φιλουs και αντιπαλουs!!!
    Στιs προηγουμενεs εκλογεs ειχαμε και γκει υποψηφιο ασχετα αν δεν βγηκε να το πει επωνυμα!
    Ομοφυλοφιλουs εργαζομενουs εχουμε και στο καναλι μαs κανουν μαλιστα πολυ καλη δουλεια!!!
    το γκρηγκορι μπαλλιανατο το παρ'ολιγο υποψηφιο μπουλεφτη με τον σανοπωλη-γαλατα ελεγε...
    ο κ.βαηs τρυπιδατοs μαντολατοs του λα.γ.ο.σ ειναι κουσουρατοs!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ξεκάθαρο πια, πρόκειται περί μεγάλου μαλάκα και χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας, για να περιορίσει τουλάχιστον, τις ημερήσιες μαλακίες σε 4-5.
      Ρε χούφτερμαν 10:31μμ, την μαλακία πολλοί την αγάπησαν,
      τον μαλάκα ουδείς...
      Άσε που αποκαλύφτηκες ρε λουλού του καναπέ.

      Διαγραφή
  9. *Αγρια κοντρα...
    Η απαντηση του Γρ.Βαλλιανατου:Ειναι σαφεs οτι ο κυριοs Γεωργιαδηs δεν εχει καταλαβει ουτε σε πια ηπειρο ζει ουτε σε πια χωρα ζει ουτε πιο ειναι το νομικο καθεστωs αυτηs τηs χωραs!!!
    Δεν θα ερθω στο επιπεδο του να φανταστω τι θα μπορουσε να ειναι εκεινοs στην αρχαιοτητα!Θα τον συμβουλευα ομωs πριν κανει τετοιεs δηλωσειs"(οι οποιεs απευθυνονται και σε εμενα προσωπικα)"Να συμβουλευεται τον συναδελφο του Βαιτση Αποστολατο!
    Να ρωτησει αν εκεινοs θα ηταν βουλευτηs στην αρχαιοτητα...γιατι φανταζομαι οτι στο κομμα του τα συζητανε αυτα πριν γινουν εκλογεs!
    *<< GAYWORLD:Εξαλλοs ο Γ.Βαλλιανατοs με τον Καρατζαφερη!
    Ο Γρηγορηs Βαλλιανατοs εκανε την ακολουθη δηλωση σχετικα με την τοποθετηση του πρ του ΛΑΟΣ κ.Γεωργιου Καρατζαφερη σε συνεντευξη του στο Down Town:"Ειναι κριμα που ο Γ.Καρατζαφερηs δεν βρισκει χρονο να ενημερωνεται για θεματα σεξουαλικοτηταs απο τον Αντιπροεδρο τηs βουληs των Ελληνων και γιατρο βουλευτη του κομματοs του Βαιτση Αποστολατο που ποτε δεν αρνηθηκε πωs ειναι ομοφυλο >>!
    .....τυχεροs ο κουσουρατοs πριν την ψηφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ κερδισε 1.500.000 εκ ευρω!για τουσσσσσσσσ τυχερουs λενε με τον Κ@λο του μπαρμπουνια πιανει...και οχι μονο......
    Master Quiz:Η καλυτερη κωνοβολευτικη ομαδα του περιστε..ρο..κουραδο..πρωκτο..τσιρλο..χεσμε..νου...
    ο Μπολεκ-βγαινιω
    ο Τζουτζουκοs-νανσυ
    ο Λουλουκοs-αχτενιστη
    ο Λολεκ-βαζελινη
    οι Νταλτον βαλτον βγαλτον!
    οι μεγαλοκοπελεs του πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων και προωθητη μανεκεν...αλον σαφα λα πετε λα πιπιλασιον λε τσου τσου τσου πουουου τσου τσου τσου ντιν νταν ντιν νταν Ερρικοs Ντυναν Eρρικοs Ντυναν ντιν νταν ντιν νταν οσονουπω οι ΟΡΧΕΙΣ τον πρωκτον χτυπαν ντιν νταν ντιν νταν χλατσα χλουτσου χλατσα χλουτσου η καυμενη η θεια παναγιωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα καυμενα λαγουδοπεριστεροχεσμενα οι λαγουδοΚΛΕΦΤΕs δεν τουs εφτασε το χεσιμο του πτηνου στην μπρωεδρασ τα χεζουν και στα μπλογκs ατιμη κοινωνια...
    Κωμωδια ΛΑ.Ο.Σ-YouTube
    al tsantiri News-ΛΑΟΣ,Εφη Σαρρη-YouTube
    Ο Rocy και τα ποιοτικα στοιχεια...
    EXTRA 3:Η Μαριανα Ντουβλη τα λεει εξω απ΄τα δοντια!
    Ερωτηση ποιο κομμα σαs ειχε κανει προταση για να κατεβειτε στιs εκλογεs;
    Η Ντουβλη μου ειχε κανει του Καρατζαφερη...
    Δημοσιογραφοs ο κ.Καρατζαφερηs σαs ειχε κανει προταση!...
    Συνεντευξη στο Μεγκα-Καμπουρακηs-Οικονομεαs με την Εφη Σαρρη!
    "Η Βουλη μαs θελει κεφι
    βαλτε ενα σταυρο στην Εφη!"
    Παν Αλεξανδρατοs...ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ-YouTube
    (τι ειναι ο μουλοs;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή