Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ...ΚΛΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ...

«Κλείδωσε« το πρόγραμμα του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διήμερη επίσκεψή του στη χώρα μας.

Ο κ. Ερντογάν αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος...

Βενιζέλος στις 10.30 το πρωί και αμέσως μετά θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και ακολούθως θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή του από τον Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο., Στη συνέχεια οι δύο Πρόεδροι θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Στη μία το μεσημέρι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες ανάμεσα στις δύο αντιπροσωπείες. Με το πέρας των συνομιλιών, οι δύο ηγέτες θα προχωρήσουν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Στις 19.30 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα παραθέσει επίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο. Στο ενδιάμεσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ερντογάν θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολης.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ο Τούρκος πρόεδρος θα επισκεφτεί την Κομοτηνή. Πληροφορίες θέλουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, να συνοδεύει τον Ταγίπ Ερντογάν στο ταξίδι του στη Θράκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.
reader.gr, (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου