Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

«Έχετε αρκετό χρόνο για να πάρετε ένα αυτοκίνητο για τα πατήσετε τα...

πλήθη ή να αγοράσετε ένα μαχαίρι για να μαχαιρώσετε ή να γεμίσετε το τουφέκι σας με σφαίρες», αναφέρει το αλβανόγλωσσο πρακτορείο ειδήσεων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), ζητώντας από τους Αλβανούς τζιχαντιστές να αιματοκυλίσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Και εάν αυτά δεν είναι αποδεκτά από τη ψυχή σας, αναμειχθείτε με το πλήθος και φωνάξτε «Ο Αλλάχ είναι Μεγάλος», αναφέρει το μήνυμα.

Αν και η τρομοκρατική οργάνωση του λεγόμενου Ισλαμικού κράτους (ISIS), χάνει καθημερινά μια σημαντική επικράτεια στη Συρία και το Ιράκ, τις δραστηριότητες του στην Ευρώπη δεν τις βάζει στην άκρη, αναφέρει η αλβανική ιστοσελίδα lapsi.al και αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο. Τα τελευταία χρόνια, πολλές αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις σε διάφορα μέρη της γηραιάς ηπείρου έχουν αναληφθεί από αυτήν την οργάνωση, προσθέτει η ίδια πηγή.

Ωστόσο, το Ισλαμικό Κράτος εξακολουθεί να μην χορταίνει από τη βία. Και το εν λόγω κάλεσμα στην αλβανική γλώσσα για αιματηρές γιορτές στο τέλος της χρονιάς το αποδεικνύει, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου