Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ: "Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΜΟΣ! ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ"! ΡΕ..."ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ", ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΡΕ...ΟΥΦΟ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Δανειζόμαστε τα όσα λέει παρακάτω το site του "Παρλαπίπα", ωστόσο δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τις ηλιθιότητες που εκστομίζει αυτός...

ο Μπιμπίλας, που μάλλον χρειάζεται πιπίλα από την αρχή γιατί είναι...μωρό(ς), με τέτοιες ανοησίες που λέει! Ότι δηλ. είναι βιασμός η βάπτιση! Ρε ούφο, η θρησκεία μας, όπως και η παιδεία μας, τα ήθη και οι παραδόσεις μας μεταδίδονται στις νέες γενιές για να διατηρηθεί το γένος, η φυλή μας, οι αξίες που έχουμε από τους προγόνους μας. Αν εσύ ρε  θέλεις να αλλάξεις από χριστιανός και να γίνεις...τζιχαντιστής είναι δικαίωμά σου, δεν στο απαγορεύει καμία θρησκεί μας. 

Διαβάζουμε τώρα από τον "παρλαπίπα" και δείτε πιο κάτω το βίντεο:
Μία συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μιλώντας για το τέλος της ζωής του, αλλά και το μυστήριο της βάπτισης. 
«Θέλω να χαθώ μέσα στη θάλασσα, να μην υπάρχει κηδεία και να χαθώ σε ένα μεγάλο ταξίδι. 
Θα ήθελα τα νεκροταφεία να γίνουν δάση μέσα στις πόλεις και όλοι να έχουμε τη στάχτη των δικών μας στα σπίτια μας ή να την βάζουμε εκεί που θα θέλει ο κάθε άνθρωπος. 

Δεν είναι μακάβριο, το ίδιο μακάβριο είναι να τρώνε τα σκουλήκια τους ανθρώπους. 
Μια πικρή μου στιγμή στο θέατρο ήταν όταν άκουσα με τα αφτιά μου να λέει στον παραγωγό «κόψτε του τις σκηνές». Είμαι άθρησκος, δεν πιστεύω καθόλου στον Θεό. Αν και είμαι πάρα πολύ ρομαντικός άνθρωπος, δεν πιστεύω στα μεταθανάτια. 
Η βάπτιση είναι ένας βιασμός. Παίρνεις το μικρό παιδί και του λες «Εγώ σε βαφτίζω και εγώ αποφασίζω ότι θα είσαι Χριστιανός». Τι λες; Εγώ μπορεί μεγαλώνοντας να θέλω να γίνω κάτι άλλο, γιατί εσύ με βάφτισες Χριστιανό; 
Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να πιστεύει στη θρησκεία του ή στην αθρησκεία του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου