Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ...ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ!

Ένα από τα πιο σιχαμένα τηλεοπτικά πρόσωπα είναι ο Ζαχαριάδης. Άτομο...

που έβγαινα προεκλογικά στα τηλεοπτικά πάνελ και πουλούσε αντιμνημόνια, για να έρθει μετά ο Τσίπρας να προσκυνήσει τους τοκογλύφους και 2 μνημόνια, και ο Ζαχαριάδης να αλλάξει τροπάριο: να το γυρίσει υπερασπιστής της εξοντωτικής για τον λαό πολιτικής του Τσίπρα! 
Μιλάμε για φαιδρό πολιτικό υποκείμενο, το οποίο για το μ.όνο που ενδιαφέρεται είναι για το δικό του το ΄πολιτικό τομάρι. Αφού δε διορίστηκε στη Βουλή και σστο γραφείο του άλλου ΄πολιτικά φαιδρού, Μπαλάφα, δεν τον κουνάει κανείς! 
Διαβάζουμε το σχετικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος για τον Ζαχαριάδη:

Ο κ. Κώστας Ζαχαριάδης μπορεί να αναγράφει στους λογαριασμούς του στα social media ότι είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο σε αντιπαράθεσή του στο Twitter αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του «παιδιού του κομματικού σωλήνα». Ακόμη, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Νεολαίας του κόμματος από το 2003 και υπεύθυνος για την έκδοση του περιοδικού «Ενέδρα», ενώ με τις γνώσεις του βιολόγου-περιβαλλοντολόγου αρθρογραφεί σε σχετικές ιστοσελίδες και περιοδικά.

Πάντως δεν φαίνεται να ήταν οι γνώσεις του για τα... φυτά ο λόγος που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας τον διόρισε στο γραφείο της δεύτερης ιδιότητάς του, στις 6 Απριλίου του 2015. Πάντως όταν κάποιος διαδικτυακός του «φίλος» τον ρώτησε από πού πληρώνεται, αντιμετώπισε τη σιωπή του κ. Ζαχαριάδη. Ο ίδιος ενημερώνει τους περίπου 6.000 ακολούθους του στο Twitter και τους, κάτι λιγότερο, στο Facebook, όχι μόνο για τις εμφανίσεις του κ. Μπαλάφα, όπως την παρουσία του στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας των ομοφυλοφίλων τον περασμένο Ιούνιο, στο οποίο τον συνόδευε, ή για την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην αντι-Σύνοδο των λαών Ευρώπης - Ανατολικής Αμερικής, στην οποία ο κ. Ζαχαριάδης απαθανατίστηκε να κρατά μία σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Επικροτεί τις ενέργειες της κυβέρνησης, ακόμη και το κλείσιμο της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στη Χαλκιδική που οδήγησε στην ανεργία 2.000 ανθρώπους, γράφοντας στις 19 Αυγούστου: «Ο ΥΠΑΠΕΝ Σκουρλέτης ανακαλεί τις άδειες της Ελληνικός Χρυσός / Σκουριές. Μπράβο του! Απορώ γιατί χρειάστηκαν 7 μήνες για να γίνει το αυτονόητο». Αφήνει υπονοούμενα για τη βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ζητώντας να πάρει «αυτό που παίρνει η Κανέλλη πριν βγει στην τηλεόραση» και επιτίθεται στον βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη γράφοντας στις 2 Αυγούστου: «Ο Βορίδης μιλάει για κούρεμα καταθέσεων στο MEGA. Οι φασίστες πάντα αυτοί ήταν, στη λαγνεία τους για την εξουσία σπέρνουν τρόμο και ΨΕΜΑΤΑ». Χαρακτηρίζει τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη «Ελληνα ξάδελφο του Ραχόι», υποστηρίζοντας ότι η Ν.Δ. θέλει να βγάλει τον κόσμο από τα σπίτια του για να τα πλειστηριάσει με τη βοήθεια των ΜΑΤ όπως ο Ισπανός πρωθυπουργός, χαρακτηρίζει «άθλιο» δημοσίευμα εφημερίδας κάνοντας λόγο για κιτρινισμό και βρωμιές, ενώ στο παρελθόν αποθέωνε ακόμη και τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη, ανεβάζοντας κοινή τους φωτογραφία στην οποία έγραφε: «Ο Βαρουφάκης δεν είναι μέλος του κόμματος και όμως παρακολουθεί τις Κεντρικές Επιτροπές. Σημαντική συμβολική κίνηση».

Τελευταίο του «χτύπημα» η αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος όταν χαρακτήρισε «συγκλονιστικές» τις εικόνες με τα νεκρά παιδιά στα παράλια της Τουρκίας και πως «πρέπει να μην είσαι άνθρωπος για να μη δακρύσεις», ο κ. Ζαχαριάδης βρήκε την αφορμή για να του γράψει: «Η ευαισθητοποίηση του πολιτικού κόσμου για το προσφυγικό 18 ημέρες πριν τις εκλογές με συγκινεί! Ανθρωπιά όχι αστεία».

1 σχόλιο: