Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"! ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΑποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
Μέσω επίσημου σχολίου από το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Περισσός τοποθετήθηκε σχετικά με την αντιπαράθεση για την ονομασία της ΠΓΔΜ...

 «Η αναζωπύρωση της ονοματολογίας για το Σκοπιανό και οι μικροκομματικές επιδιώξεις που εκδηλώνονται απ' όλες τις πλευρές, δεν πρέπει να κρύψουν ότι βασική κοινή επιδίωξη, τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όσο και των άλλων κομμάτων, είναι η όποια επίλυση του ζητήματος να συνδεθεί με την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, που ήταν κι είναι οι βασικοί παράγοντες αποσταθεροποίησης, πολέμων κι αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή», αναφέρεται αρχικά.
Με το κόμμα να συμπληρώνει: «Το ΚΚΕ, σ' αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, παλιότερα του ΣΥΝ, που φιγουράριζε στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, είναι το μόνο κόμμα που εδώ και χρόνια έχει ξεκάθαρη θέση: Σε μια διαπραγμάτευση για εξεύρεση κοινώς αποδεκτής λύσης, στην οποία περιλαμβάνεται με οποιονδήποτε τρόπο το όνομα Μακεδονία και όποια παράγωγά του, αυτό θα πρέπει ρητά να γίνει αποδεκτό μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός».
Το σχόλιο του ΚΚΕ καταλήγει ως εξής: «Να μπει τέλος στην αλυτρωτική προπαγάνδα, να υπάρξει αμοιβαία αναγνώριση του απαραβίαστου των συνόρων, της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας των δύο χωρών».
Ὅταν τό ΚΚΕ ὑπέγραφε μέ τούς Βουλγάρους Σύμφωνον γιά Διεθνῆ Μακεδονία καί κατάργησιν συνόρων !


Βεβαίως ἔχουν προηγηθῆ δύο ἀκόμη σύμφωνα : 
12 Ἰουλίου τοῦ 1943 στό Πετρίτσι Σερρῶν
 Βαλκανική Ένωσις Σοβιετικών Δημοκρατιών

Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο Ν

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας, ύστερα από την διάλυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, έχοντας υπ’ όψη την ως τώρα πολιτική γραμμή της Κομμουνιστικής Διεθνούς και τις τελευταίες οδηγίες της, και με την επιθυμία να εργασθούν  από κοινού για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δράση της, με τελικό σκοπό την εγκαθίδρυση στην Βαλκανική Ένωση Σοβιετικής Δημοκρατίας...
και να λύσουν μια για πάντα τις διαφορές ανάμεσα στους λαούς της Βαλκανικής, αποφασίζουν με τους αντιπροσώπους των που υπογράφουν το σύμφωνο αυτό, του συντρόφου Γιάννη Ιωαννίδη, εκ μέρους του ΚΚΕ και του συντρόφου Δούσαν Δασκάλωφ, εκ μέρους του ΚΚΒ, τα εξής:

1)      Τελικός σκοπός και των δύο κομμάτων καθορίζεται η εγκαθίδρυση στην Βαλκανική Ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών, που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Μακεδονία και την Σερβία.

2)      Τα ΚΚ Ελλάδος και Βουλγαρίας είναι ελεύθερα να κανονίσουν την τακτική της δράσης τους, για να φτάσουν στον τελικό σκοπό, όπως αυτά νομίζουν καλύτερα.

3)      Για την ασφάλεια των συνόρων, και τα δύο κόμματα θα εργασθούν ώστε τα σύνορα της Βουλγαρίας και της Σερβίας να πιάνουν από τον Δούναβη με τέλος βορείως του Φιούμε στην Ανδριατική.

4)      Στη Βουλγαρία θα δοθεί διέξοδος εδαφική στο Αιγαίο.

5)      Η Ιστανπούλ και τα στενά των Δαρδανελίων θα αποτελέσουν ανεξάρτητη και αυτόνομη δημοκρατία, υπό τον έλεγχο της Ε.Σ.Σ.Δ.

6)      Η Μακεδονία, η Ελληνική, Βουλγαρική και Σερβική, δηλαδή η χώρα που συμπεριλαμβάνεται μέσα στον ποταμό Νέστο και το όρος Ροδόπη, τα όρη Ρίλα, Οσνικώφ, Σαρ από Βορρά, τις Αλβανικές Άλπεις και την Πίνδο από Δυσμάς, το όρος Όλυμπος και το Αιγαίο από Νότον, με την νήσο Θάσο, θα αποτελέσουν Ανεξάρτητη Αυτόνομη Σοβιετική Δημοκρατία μέσα στην Ε.Σ.Δ. της Βαλκανικής.

Επίσημες γλώσσες θα είναι η ελληνική και βουλγαρική

Το σύμφωνο αυτό διατυπώθηκε στα ελληνικά και στα βουλγαρικά

                               Πετρίτσι 12 Ιούλη  1943

        Για το ΚΚΕ                                                                             Για το ΚΚΒ

   (υπ) Γιάννης Ιωαννίδης                                                      (υπ) Δούσαν Δασκάλωφ

Καί τό Σύμφωνον στίς Καρυδιές Ἐδέσσης :
Στην Μακεδονία είχε ιδρυθεί και δρούσε το ΣΝΟΦ, το «σλαβομακεδονικό» αδελφάκι του ΕΑΜ, στο οποίο κυριαρχούσαν οι Τιτοϊκοί. Παρ’ όλη την εξάρτηση του ΣΝΟΦ από την Γιουγκοσλαβία, υπήρχαν στις γραμμές του και αρκετοί βουλγαρόφρονες, οι οποίοι δρούσαν προς το συμφέρον της βουλγαρικής μεγαλοϊδεατικής πολιτικής. Γενικά, η κατάσταση στο ΣΝΟΦ ήταν πολύ μπερδεμένη, εξαιτίας των αντικρουόμενων συμφερόντων Τίτο και Βουλγάρων, που μπέρδευε και τους «Έλληνες» κομμουνιστές, εκ των οποίων, άλλοι υπηρετούσαν τον Τίτο κι άλλοι την βουλγαρική πολιτική. Όπως είδαμε παραπάνω, το ΚΚΕ είχε υπογράψει, το 1943, σύμφωνο με το ΚΚ Βουλγαρίας, στο Πετρίτσι, σύμφωνα με το οποίο δεσμευόταν για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και για παραχώρηση στην Βουλγαρία, εδαφικής διεξόδου στο Αιγαίο. Το προδοτικό αυτό σύμφωνο που υπέγραψε το ΚΚΕ, δεν ήταν το τελευταίο. Ακολούθησε, τον Ιανουάριο του 1944, στις Καρυδιές Εδέσσης, η υπογραφή ενός νέου συμφώνου μεταξύ του ΚΚΕ, το οποίο εκπροσωπούσε ο Ανδρέας Τζήμας (αποφυλακισθείς ως «Βούλγαρος» τον Ιούνιο του 1941, από την Ακροναυπλία, κατόπιν ενεργειών της βουλγαρικής πρεσβείας) και του ΣΝΟΦ, το οποίο εκπροσωπούσε ο περιβόητος αρχικομιτατζής εγκληματίας πολέμου, ο Βούλγαρος Λοχαγός Κάλτσεφ. (πληροφορίες ἀπό ἐδῶ)

Το νέο κατάπτυστο αυτό σύμφωνο, έχει ως εξής:


Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο Ν

Αι επαρχίαι Κιλκίς, Παιωνίας, Αλμωπίας, Γιαννιτσών, Εδέσσης, Αριδαίας, Φλωρίνης και Καστοριάς εκχωρούνται από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ως ζώνη δράσεως του ΣΝΟΦ.

1.      Το ΣΝΟΦ έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τη ζώνη δράσης του και σε άλλες νοτιώτερες επαρχίες, ύστερα από την εξασφάλιση πλήρους κυριαρχίας στις παραπάνω επαρχίες.

2.      Ο Βουλγαρικός στρατός κατοχής της Μακεδονίας, παίρνει την υποχρέωση να καταλάβει τα αστικά κέντρα της Μακεδονίας, ύστερα από την αποχώρηση των Γερμανών και την παράδοση τούτων στις αρχές του ΕΑΜ.

3.      ΕΑΜ και ΣΝΟΦ, αποφασίζουν από κοινού την δημιουργία αυτονόμου Μακεδονικού Κράτους Σοβιετικής Οργάνωσης, το οποίον θα ζητήσει να μπει κάτω από την προστασία της Ρωσσίας.

4.      Για την ενίσχυση ΕΑΜ-ΣΝΟΦ, αναλαμβάνεται η υποχρέωση της πλαισίωσης της Διεθνούς Μεραρχίας που θα ιδρυθεί στο Καϊμακτσακλάν από Βουλγάρους αξιωματικούς και ο εφοδιασμός της με πυρομαχικά.

5.      Να φροντίσουν οι Βούλγαροι για την κατασυκοφάντηση κάθε δυναμικού εθνικιστικού στοιχείου στις αρχές κατοχής, ώστε να μην αναπτυχθεί εθνικιστική κίνηση. Καθιερώνεται ως σημαία της Σοβιετικής Δημοκρατίας Μακεδονίας, η Βουλγαρική, με αντίθετη φορά των χρωμάτων και με αστέρια στο κέντρο».



            Για το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ                                        Για το ΣΝΟΦ

              Ανδρέας  Τζήμας                                          Αντών  Κάλτσεφ


Αὐτοί εἶναι ἥρωες καί τιμῶνται ἀπό τό ἑλλαδικό κράτος. Τιμῶνται καί ἀπό τήν ἐξουσίαν γενικῶς. Γίνονται καί μουσεῖα πρός τιμήν τους γιά νά μήν ξεχνῶνται τά ...κατορθώματά τους !
Δυστυχῶς,αὐτό εἶναι τό κράτος Γρεκία (Greece) πού δημιουργήθηκε μετά τήν Ἐπανάστασιν τοῦ 1821. Ποιοί ἐξουσιάζουν; Ἔ, δέν θέλει καί πολύ σκέψιν...

Ἑλλάς Αἰώνιον

3 σχόλια:

  1. Είναι συγκλονιστικά τα όσα διαβάζουμε σε αυτό το άρθρο που δείχνει ξεκάθαρα τον Βρώμικο και Ανθελληνικό ρόλο του ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΚΚΕ .
    Όλοι πρέπει να καταδικάσουν αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ του ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ και να καταλάβουν ότι η ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΚΕ / ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδος .
    ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΥΑΙΝΕΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ .
    Τα Εγκλήματα και οι Προδοσίες του ΚΚΕ είναι αμέτρητα και έχουν γραφεί χιλιάδες άρθρα . Έχουν σφάξει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σε μια πρωτοφανή σε αγριότητα Γενοκτονία εις βάρος του Ελληνικού Γένους . Η ιστορία του ΚΚΕ είναι γεμάτη Μίσος Αίμα και Διχόνοια . Όσοι στηρίζουν ακόμη αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ μισούν θανάσιμα την Πατρίδα μας . Στην πρώην κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση ΕΣΦΑΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ 300.000 Έλληνες του Πόντου με την καθοδήγηση του ΧΑΣΑΠΗ Στάλιν . ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ οι ΑΛΗΤΕΣ .
    Ρουφιάνοι του ΣΙΩΝΙΣΤΗ Σόρος εισπράττουν κάθε χρόνο πολλά εκατ. Ευρώ σε επιδοτήσεις για να διαλύσουν την Ελλάδα .
    Τέτοια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ δεν πρόκειται να ξαναβγάλει ο τόπος .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι οι κομμουνιστές. Αυτό είναι το ΚΚ"Ε".
    Γάγγραινα στα σωθικά της Πατρίδος, ρέει στο αίμα τους(που ΔΕΝ είναι ελληνικό)η προδοσία και μπολιασμένοι με ΜΙΣΟΣ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΑΙΩΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!
    Κάθε "συνειδητοποιημένος" κομμουνιστής είναι υποκριτής στο διηνεκές.
    Ταρτούφοι της "ιστορίας..."
    ΟΛΕΤΗΡΕΣ από τις..."πάνες τους"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ έφτιαξαν αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ αποκαλούν κκε με μοναδικό σκοπό να διαλύσουν την Ελλάδα .
    Έχουν ρημάξει την χώρα μας και ο κάθε τυχάρπαστος και απροσάρμοστος κομμουνιστής μας κάνει και τον αδικημένο . Έχουν τόσο θράσος οι ξεφτιλισμένοι κομμουνιστές που μας κάνουν τους εργατοπατέρες . Απέλυσαν εκατοντάδες από τις επιχειρήσεις τους χωρίς αποζημιώσεις και τους έφαγαν και τα ένσημα οι πρόστυχοι .
    Όλο Συνωμοσίες και Προδοσίες είναι αυτό το ελεεινό κατασκεύασμα .
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή