Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ...ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ME ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ: "ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.."! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ!


Δεν υπάρχουν ηγέτες Έλληνες-πατριώτες, αντιθέτως έχουμε μπουχτίσει από προδότες και πολιτικά καθάρματα. Έτσι, μαζί με τους προηγούμενους έρχεται ο Τσίπρας ο οποίος δίνει το δικαίωμα, ουσιαστικά δίνει την πάσα στον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζάεφ να ισχυρίζεται ότι ...

η ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου ανήκει και στη χώρα του, τη "Μακεδονία", όπως την αποκάλεσε, αλλά πιθανόν να ανήκει και στην Ελλάδα! Και δεν υπάρχει ένας να τον βάλει στη θέση του. Αντιθέτως, όπως είπαμε ο ίδιος ο Τσίπρας του έδωσε πάσα να πει όσα είπε. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει ότι εάν η κυβέρνηση των Σκοπίων παραιτηθεί από το δικαίωμα να είναι ο μόνος κληρονόμος του Μ. Αλεξάνδρου, τότε υπάρχει πιθανότητα να λυθεί το θέμα! Και αυτή τη δήλωση άρπαξε ο κ. Ζάεφ για να πει: 
«Εγώ εκ μέρους της κυβέρνησης παραιτούμαι από το να θεωρώ την “Μακεδονία” τον μοναδικό κληρονόμο του Μ. Αλεξάνδρου, που έφθασε στην Ινδία , στην Περσία…».

«Η ιστορία ανήκει επίσης σε μας, πιθανόν ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας ανήκει επίσης στην Ελλάδα, μέρος της στη Βουλγαρία και σε πολλές άλλες χώρες. Αγωνίζομαι για την ευημερία των πολιτών μου και είμαι πεπεισμένος ότι θα βρούμε λύση». 
Οι ώρες είναι κρίσιμες, η Μακεδονία μας και η ιστορία της ξεπουλιούνται στα Σκόπια με τον χυδαιότερο και πιο προδοτικό τρόπο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου