Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ: 18ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ! Η ΣΥΓΚΛΌΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΤΙ ΕΙΠΕ..



Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην κοινότητα Γλάστρα ...

Κλειτορίας, στην Αχαΐα, από το τραγικό τέλος που έβαλε στη ζωή της η 18χρονη Ζ.Μ.

Το νεαρό κορίτσι, αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, υποκύπτοντας στα τραύματά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγωδία στην Αχαΐα: Πέθανε 18χρονη που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Πλέον, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου της, περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ώστε να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της.

(ΦΩΤΟ ΑΠΟ KALAVRYTANEWS)


ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ:


Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης η 18χρονη βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια, μαζί με δύο συγγενικά της πρόσωπα.

Κάποια στιγμή, τα συγγενικά πρόσωπα της 18χρονης άκουσαν πυροβολισμό μέσα από το δωμάτιο που βρισκόταν η κοπέλα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, είδαν αιμόφυρτη την 18χρονη και αμέσως μετά ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Στη συνέχεια η 18χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της, καθώς η νεαρή κοπέλα εξέπνευσε κατά τη μετάφορά της.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, διέμενε στη Γλάστρα Κλειτορίας μαζί με τον πατέρα της, τα δυο μικρότερα αγόρια αδέλφια της και τους παππούδες, ενώ η μητέρα της ζει στο Αίγιο, καθώς οι γονείς της έχουν χωρίσει.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο που βρισκόταν η 18χρονη, ενώ θα εξεταστεί και το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο.


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ


Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η ανήλικη κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, διατηρούσε τις αισθήσεις της και ζητούσε καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής συγνώμη από τους δικούς της για την πράξη της. Τα τραύματα που έφερε όμως, ήταν σοβαρά και εξέπνευσε πριν την είσοδο της στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιατρού του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας που τη συνόδευε στο ασθενοφόρο μέχρι το Νοσοκομείο της Τρίπολης:

«Αν μπορέσει κανείς να καταλάβει την αγωνία που βιώνει ένας ιατρός διακομίζοντας περιστατικά όπως το σημερινό στην Κλειτορία με την αυτοχειρία 18χρονης... Επί 50 χιλιόμετρα να προσπαθείς να κρατήσεις στην ζωή ένα νέο άνθρωπο... Εσύ και ο ασθενής που ψυχορραγεί. Και ο χρόνος σταματάει.. Και τα χιλιόμετρα είναι αμέτρητα.. Και πάντα λες “έκανα σωστά; Άργησα μήπως;” Ακούγεται τραγικό, δύσκολο, είναι όμως πιο πολύ από αυτό... Γιατί αυτό που σε νοιάζει εκείνες τις ώρες είναι ο ασθενής όσο και αν τα χιλιόμετρα ολοένα αυξάνουν».


Πηγή: patrastimes/tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου