Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ"! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ FUNDS; ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ!

Ακούστε το πολιτικό κάθαρμα τον Κατρούγκαλο να υποστηρίζει τους πλειστηριασμούς διότι αυτό είναι καλό για τις Τράπεζες! Αυτός είναι...
ο...αριστερός Κατρούγκαλος ο οποίος σφαγιάζει τον λαό με άγρια φορολογία και με κατεδάφιση του αφορολόγητου ώστε να βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια των πολιτών και να τα αρπάζουν οι Τράπεζες, γιατί, λέει αυτό είναι καλό για τις Τράπεζες και την ισορροπία της οικονομίας!  

5 σχόλια:

  1. Δεν εκπλήσσομαι διόλου. Αυτοί ήταν, είναι και θα είναι οι κομμουνιστές και αυτά τα "φιλολαϊκά αισθήματα" κομίζουν και πρεσβεύουν, από καταβολής της κομμουνιστικής επαναστάσεως.
    Συνεπώς, μην κατηγορείται τον βολεμένο νεόπλουτο λιμοκοντόρο...
    γνήσιος κομμουνιστής είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΣ ΚΥΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΕΓΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΤΗΚΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα στην Πατρίδα μας η ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ξεπουλά Την Χώρα σε Ξένα Συμφέροντα . Τέτοια Καταστροφή δεν πρόκειται να ξαναδεί η Πατρίδα μας . Η αριστερά βρωμάει από δεκάδες μίλια μακριά σαν τους αρουραίους των υπονόμων και είναι γεμάτη Σκάνδαλα και Προδοσίες . Ριψάσπιδες , Λιποτάχτες και Σαρακηνοί Λαθρομετανάστες συγκροτούν το ΚΚΕ των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ και είναι έτοιμοι να λεηλατήσουν την Ελλάδα ξανά μαζί με τους Τούρκους του Ερντογάν Πασά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή