Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ(;)! ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;

Η κυβέρνηση της εθνικής ταπείνωσης και της ξεφτίλας, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να κατεβάσει για μια ακόμη φορά τα παντελόνια της στους Τούρκους. Οι Τούρκοι ζητούν εδώ και τώρα ανταλλαγή των δύο...

Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς τους οποίους κατηγορεί ως πραξικοπηματίες το καθεστώς Ερντογάν. Και η κυβέρνηση Τσίπρα αναμένεται να υποκύψει στον συγνό εκβιασμό! Οι Τούρκοι κομάντος μπήκαν σε ελληνικό έδαφος και απήγαγαν τους Έλληνες στρατιωτικούς μετά από συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο έχει εκπονηθεί από την ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και θέλει να συλλάβει Έλληνες στρατιωτικούς προκειμένου να προβεί σε εκβιασμό ανταλλαγής με τους Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο από την Ελλάδα. Και ενώ κάτι τέτοιο δεν το πέτυχαν στα ΊΜια, το κατάφεραν στον Έβρο. 
Ταυτόχρονα γενιώνται ερωτηματικά για τον χρόνο που συνέβη το νέο...ατύχημα. Ακριβώς μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Φώτη Κουβέλη ως νέου αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμύνης, μετά την αποχω΄ρηση του Βίτσα. Λέγεται λοιπόν ότι ο Τσίπρας έχει προχωρήσει σε μυστική συμφωνία να παραδώσει τους Τούρκους αξιωματικούς στον Σουλτάνο με αυτό τον τρόπο και παράλληλα να αδειάσει-εκθέσει τον Καμμένο για το επεισόδιο στον Έβρο. 

1 σχόλιο:

  1. Η όλη "ιστορία" είναι στημένη.
    Το αισθητήριο του λαού δεν κάνει λάθος. Και όλοι οι Έλληνες από την ώρα που γνωστοποιήθηκε το γεγονός, λένε το ίδιο.
    Όλα τα περιμένω από τον ραδιούργο, όπως είναι αυτός ο σκύλος που μας έχει "κατσικωθεί" και τον..."καμαρώνουμε", αντί να τον έχουμε πάρει με τις κλοτσιές!
    Κλοτσιές και σε αυτόν και σε όλους τους κατσαπλιάδες συντρόφους του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή