Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ: ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Στελέχη του ελληνικού στρατού ξηράς συνελήφθησαν από Τούρκους στον Εβρο
Στη διάρκεια στρατιωτικής περίπολου - Βρίσκονται στην Ανδριανούπολη - Διαδικασίες μεταξύ των δύο πλευρών για την επάνοδό τους στην Ελλάδα...

- Καθησυχαστική η ελληνική κυβέρνηση.
Στελέχη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, ένας αξιωματικός και ένας ΕΠΟΠ του Στρατού Ξηράς, συνελήφθησαν από τους Τούρκους στον Εβρο στη διάρκεια στρατιωτικής περίπολου. H ελληνική περίπολος βρισκόταν σε χερσαίο τμήμα πλησίον του ποταμού Εβρου και χάθηκε καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ άσχημες τις ημέρες αυτές στην περιοχή, έχει ρίξει πολύ χιόνι και είναι πολύ δύσκολο να διακριθεί η συνοριογραμμή.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τους τουρκικές για τις διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα. Κάνει μάλιστα λόγο για πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο είχε πολλά χρόνια να συμβεί. Τις διαπραγματεύσεις  έχει αναλάβει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών το οποίο παρακολουθεί με ψυχραιμία την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται καθησυχαστική. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει δίκη εξπρές από την τουρκική πλευρά και οι δύο άνδρες θα επανέλθουν σύντομα στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

«Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος.

Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές. Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα. Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες».
tovima.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

3 σχόλια:

  1. Νεωτερες πληροφοριες απο ξενα πρακτορεια ειδησεων αναφερουν οτι θα δικαστουν για κατασκοπεια κατα της τουρκιας οι ελληνες που τους επιασε η τουρκικη περιπολος...η συνεχεια δεν θα μπορει να περιγραφει μπορει να οδηγησει απο θερμο επεισοδιο μεχρι και κανονικη συρραξη, δηλαδη :
    Π Ο Λ Ε Μ Ο....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Τούρκοι Μογγόλοι όπως γράφουν πολλές ιστοσελίδες και το pronews κακοποίησαν άγρια τους Έλληνες Στρατιωτικούς και Ξεφτίλισαν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για άλλη μια φορά .
    Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει πουλήσει την χώρα σε Ξένα Σκοτεινά Συμφέροντα .
    Η Ελλάδα θα Ζήσει Νέα Μικρασιατική Καταστροφή εάν δεν ενισχύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις μας με νέα πολεμικά αεροπλάνα και πολεμικά πλοία .
    Δυστυχώς οι Νεοέλληνες είναι μόνο για φραπέ και Τούρκικα σίριαλ .
    Οι Στρατηγοί είναι μόνο για κοκορομαχίες .
    Κρίμα τα γαλόνια τους . Γελάει όλος ο κόσμος μαζί τους .
    Είμαστε άξιοι της τύχης μας .
    Λίγοι έχουν το Θάρρος να μιλήσουν Ελεύθερα και να πουν ότι η χώρα Διαλύεται από τους Αλήτες κομμουνιστές .
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ .
















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι Έλληνες Στρατιωτικοί συνελήφθησαν με οργανωμένη ενέδρα των Τούρκων σε Ελληνικό έδαφος και μέσα στο φυλάκιο .
    Το αυτοκίνητο με το GPS και τα όπλα τι έγινε ;
    Ξεφτίλισαν τις ΄Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας και τις Ταπείνωσαν .
    Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ θα εκτελεστούν για Εσχάτη Προδοσία .
    Κατέστρεψαν την χώρα οι Δωσίλογοι .
    Και ο Λαός αμέριμνος ....... αδιάφορος ......... χωρίς ίχνος Πατριωτισμού θα ματώσει όσο ποτέ άλλοτε ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή