Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ!

 
 Μεγάλη η ζήτηση για τα προγράμματα διατροφής του ΔΟΠΑΠ

Εδώ και δύο μήνες ο ΔΟΠΑΠ παρέχει στους εγγεγραμμένους στα...

προγράμματα  και τα γυμναστήρια προγράμματα διατροφής από τον διατροφολόγο κύριο Μιχάλη Γκαντόλια. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται όλο και περισσότερο. 
«Στο διάστημα που εργάζομαι στο ΔΟΠΑΠ έχουν έρθει  50 άτομα και η πλειοψηφία τους ζητάει διαιτολογικά προγράμματα,  ενώ ένα μικρό ποσοστό  ζητούν συμβουλές διατροφής  ώστε να τις εφαρμόσουν στην καθημερινότητά τους.  Τα ραντεβού που κλείνω κάθε εβδομάδα είναι συνήθως 8 με 10 αθλούμενοι. Τα προγράμματα που βγάζω είναι 5 με 6 και το καθένα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε αθλούμενου ξεχωριστά. Αυτά που ζητάει κυρίως ο κόσμος είναι πως θα χάσει τα περιττά κιλά (ιδίως το περικοιλιακό λίπος), όπως επίσης πως θα αντιμετωπίσει κάποια δυσλειτουργία ή έλλειψη ( π.χ. μιας βιταμίνης) του οργανισμού και θα αποκτήσει μια ισορροπημένη διατροφή για  σωστή διαχείριση βάρους και καλή υγεία» μας λέει ο κύριος Γκαντόλιας.
Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2106549033 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από τις 08:30 έως τις 13:00, καθώς και στο 2106543879 κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου