Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΔΡΙΜΥΤΑΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!

Κρούσμα του Δυτικού Νείλου είχαμε στον δήμο Χολαργό-Παπάγου. Δριμύτατη ανακοίνωση σε βάρος της Δημοτικής Αρχής από την παράταξη "8Προτάσεις": 
Υπάρχουν ευθύνες για το κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στον Δήμο Παπάγου Χολαργού...

Με αφορμή το πρώτο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στο Δήμο Παπάγου Χολαργού και τις άμεσες ευθύνες που προκύπτουν για την δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου για την αδράνεια και τους λάθος χειρισμούς που έχει κάνει, η Δημοτική Παράταξη 8 Προτάσεις επισημαίνει τα εξής:
Κατ’ αρχήν όπως φαίνεται αν και η Δημοτική Αρχή γνωρίζει το περιστατικό από την περασμένη Πέμπτη προσπάθησε να το αποκρύψει, παρά το γεγονός ότι είναι σοβαρότατο θέμα δημόσιας υγείας το οποίο για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται άμεση ενημέρωση του κοινού.
Επρεπε λοιπόν από το πρώτο δευτερόλεπτο να έχει βγάλει έκτακτη ανακοίνωση όχι μόνο στο site του Δήμου αλλά και στα Κοινωνικά Δίκτυα.
Επρεπε να έχει ενημερώσει ότι ο Δήμος μας τίθεται σε καραντίνα για τη αιμοδοσία, όπως την ενημέρωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Επρεπε να έχει ενημερώσει τους κατοίκους για τις ενδείξεις της ασθένειας, όπως και για τους ιδιαίτερους κινδύνους για τις ευπαθείς ομάδες.
Επρεπε να έχει ενημερώσει για τις οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου, έτσι ώστε να σταματήσει η εξάπλωση του.
Επρεπε να έχει καλέσει εξειδικευμένο συνεργείο για ειδικό ψεκασμό στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το κρούσμα, αλλά και στους Παιδικούς Σταθμούς, τις Παιδικές Χαρές κλπ
Επρεπε να έχει ενημερωθεί και να υιοθετήσει εναλλακτικές πρακτικές και σκευάσματα όταν έμαθε ότι ο ιός εμφανίστηκε στην Αττική και να κάνει διαχωρισμό πρακτικών για υδάτινες επιφάνειες και εδάφη όπως συνιστά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Επρεπε να έχει ειδοποιήσει και να απομακρύνει τον κόσμο για τους όποιους ψεκασμούς έκανε, διότι οι ουσίες όπως επισημαίνει και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι επικίνδυνες.
Θυμίζουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό, η Δημοτική Παράταξη 8 Προτάσεις κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, τόσο για την έξαρση του πληθυσμού των κουνουπιών, όσο και για την παρουσία του ιού του Δυτικού Νείλου.
Η Δημοτική Παράταξη 8 Προτάσεις ενημερώνει τους συνδημότες μας ότι όλες οι απαραίτητες οδηγίες και προφυλάξεις βρίσκονται στην διεύθυνση:

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ .ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΛΕΙΟΥΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΜΟΣ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 5 ΠΑΓΚΑΚΙΑ,ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή