Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΤΟΥ BBC ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΜΠΑΡΑΖ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!

Απίστευτη πρόκληση των Σκοπιανών σε ανθελληνικό ρεπορτάζ-ντροπή του… έγκυρου BBC. Σε απειλές πολέμου προχώρησαν ακραίοι εθνικιστές...

της ΠΓΔΜ και πανηγυρισμοί για τις Πρέσπες από την «μακεδονική” οργάνωση «Ουράνιο Τόξο”. Θέτουν και θέμα μειονότητας στην Ελλάδα και συνεχίζουν την προπαγάνδα αλυτρωτισμού και διχοτόμησης της χώρας.

Το BBC, το φερέφωνο της πολιτικής της δόλιας Αλβιώνος, παρότι γνωρίζει τι ανήκει σε ποιους και για ποιους λόγους, εξισώνει το δίκαιο με το άδικο, το σωστό με το λάθος, τον σκοπιανό αλυτρωτισμό με την υπεράσπιση της ελληνικής πατρίδας.

Το αίτιο αναφέρεται απροκάλυπτα στο ρεπορτάζ του βρετανικού καναλιού: Με την ενεργοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η Μακεδονία θα είναι έπειτα από αιώνες πάλι «ενωμένη».

«Η συμφωνία αποτελεί μία υποχώρηση από την πλευρά της ΠΓΔΜ. Η «Μακεδονία” πρέπει να αποδεχθεί έναν «γεωγραφικό προσδιορισμό» στο όνομά της, ενώ η Ελλάδα δέχεται ότι ο λαός βόρεια είναι οι Μακεδόνες που μιλούν τη μακεδονική γλώσσα, και όχι Σλάβοι χωρίς να αξιώνουν συγκεκριμένης ταυτότητα”, αναφέρει το δημοσίευμα του BBC.

«Τα «ψεύτικα ειδησεογραφικά δημιουργήματα” της «Μακεδονίας” κέρδισαν παγκόσμια φήμη μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016. Τώρα φαίνεται ότι έχουν γυρίσει προς τα μέσα.

«Η αφήγηση των media αποσκοπεί σε «μποϊκοτάζ »- οι ενορχηστρωτές προσπαθούν να αποστρατεύσουν τους ανθρώπους, για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα, χρειάζονται 50% προσέλευση και προσπαθούν να το εξαναγκάσουν κάτω από το όριο και να ακυρώσουν το δημοψήφισμα». Αλλά ο υπουργός πληροφόρησης Damjan Manchevski δεν ανησυχεί.

«Περισσότερο από το 70% των Μακεδόνων εξακολουθεί να λαμβάνει τις πληροφορίες τους από τις τηλεοπτικές ειδήσεις παρά από τα κοινωνικά μέσα», λέει,«, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC.

Ουσιαστικά, οι Αγγλοι δείχνουν πού οδεύει η κατάσταση μετά την επισημοποίηση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών: Θα θεσμοθετηθούν όλες οι αξιώσεις των Σκοπιανών, θα γκριζάρει η ελληνικότητα της Μακεδονίας και στο τέλος θα επέλθει και απόσχιση τμήματος της ελληνικής επικράτειας. Αυτό, φυσικά, είναι η αρχή του τέλους του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους και το πρώτο βήμα προς την άβυσσο μιας νέας περιόδου σκλαβιάς, αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία”.

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και έχει χαροποιήσει όλους όσοι διεκδικούν κομμάτια από τη χώρα μας. Η «ενωμένη Μακεδονία» που επιδιώκουν οι Αγγλοι είναι ένας αφελληνισμένος χώρος, όπου το κράτος μας θα ασκεί πολύ περιορισμένη έως μηδενική επιρροή και οι μεγάλες δυνάμεις θα είναι ελεύθερες να τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.

Αδιάφορο είναι τι θα αποφανθούν οι Σκοπιανοί για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο,τι και αν ψηφίσουν οι γείτονες, ο Ελληνισμός απορρίπτει αυτή την αθλιότητα.

Ξεκινούν αλυτρωτικό αγώνα!

Η οργάνωση «Ουράνιο Τόξο», που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Φλώρινας, κατά διαστήματα λαμβάνουν μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις, δηλώνουν «εθνικά Μακεδόνες», ανέφεραν πως «η εθνική Μακεδονική μειονότητα θα συνεχίσει τον αγώνα της μαζί με τις άλλες μειονότητες», διότι επιδιώκουν «αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας»!

Δήλωσαν δηλαδή σαφώς ότι ξεκινούν αλυτρωτικό αγώνα, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι «η Συμφωνία υπεγράφη στο χωριό Νίβιτσι/Ψαράδες όπου Μακεδόνες πολιτικοί πρόσφυγες δεν μπορούν να επιστρέψουν με αξιοπρέπεια».

Η δε τελευταία δήλωση Ζάεφ από τις ΗΠΑ τους λύνει τα χέρια. Όπως είπε «δεν υπάρχει άλλη “Μακεδονία” εκτός από την δική μας. Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αυτή είναι μόνο δική μας “Μακεδονία” και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη στον κόσμο…».

Άλλωστε, όπως προκύπτει από τις κατά καιρούς δηλώσεις των Σκοπιανών, το θέμα ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα υπήρξε πάντα η αιχμή του δόρατος.

Γι’ αυτό και κρατά αυτή τη στάση το κόμμα του Γκρούεφσκι, το VMRO, του οποίου ο σημερινός πρόεδρος, ο Μίτσκοσκι, τάχθηκε υπέρ ψήφου κατά συνείδηση και δηλώνει πως θα σεβαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Γιατί το κόμμα του επιτυγχάνει όλα όσα ζητούσε και σύντομα θα γίνει το επόμενο βήμα που θα ικανοποιεί το πάγιο αίτημά του για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα.

1 σχόλιο: