Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος για το zougla.gr (τίτλος: διαφοροποιημένος από εμας)

Στην αστυνομία παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δράστης της δολοφονίας του 21 ετών άνδρα στον Πειραιά, η οποία σημειώθηκε τις...

πρώτες πρωινές ώρες του νέου χρόνου. 

Ο δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr, είναι γνωστός στην πιάτσα του Πειραιά και «δραστηριοποιείται» στη διακίνηση κάνναβης και κοκαΐνης, με αρκετές συλλήψεις στο... ενεργητικό του. 

Το πρωί της Τετάρτης το zougla.gr δημοσίευσε τη φωτογραφία του άνδρα που «έδειξαν» ως δράστη αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας κατά την κατάθεσή τους στους αστυνομικούς. Οι γνωρίζοντες πράγματα και καταστάσεις κάνουν λόγο για ένα άτομο το οποίο είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για θέματα ναρκωτικών, απόπειρα ανθρωποκτονίας, απείθεια, αντίσταση στις αρχές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, παρότι ο εν λόγω νεαρός είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν αρκετές φορές, εντούτοις δεν είχε προφυλακιστεί.


(Ο άνδρας που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είναι ο δράστης της δολοφονίας)

Όσον αφορά στη δολοφονία, αυτή, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, έγινε για ασήμαντη αφορμή. Ειδικότερα, όλα συνέβησαν όταν το θύμα, ενώ εισερχόταν στο κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη με την παρέα του, φαίνεται να σκούντησε έναν άλλο θαμώνα, ο οποίος στράφηκε εναντίον του αρχικά λεκτικά. 

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε άγρια συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δράστης πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα στο στήθος. 

(Το θύμα)

Ασθενοφόρο έφθασε άμεσα στο νυχτερινό κέντρο και διακόμισε τον νεαρό στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν. Ο δράστης εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση που ακολούθησε και διέφυγε πριν φτάσουν στο σημείο άνδρες της αστυνομίας. 

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ στη διάθεσή τους υπάρχει και οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας της περιοχής. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών περιμένουν να ακούσουν και τη δική του εκδοχή για τον θανάσιμο τραυματισμό του θύματος και κυρίως τους λόγους για τους οποίους ο «πιστολέρο» εξαφανίστηκε μετά τη δολοφονία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου