Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΕΝΩ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΕΤΣΙ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

https://indobserver.gr/
Τα αίτια θανάτου των δύο νεαρών τουριστριών από τη Γαλλία σε πισίνα...

 ξενοδοχείου της Ρόδου προσπαθεί να διαλευκάνει η αστυνομία.
Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 19 ετών αντίστοιχα, περνούσαν τις διακοπές τους στο νησί, όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασαν τη ζωή τους καθώς πνίγηκαν στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, στην Ιαλυσό.
Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν τους λόγους για τους οποίους οι δύο νεαρές κοπέλες έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους. Δεν είναι συνηθισμένο γεγονός να πνίγονται δύο άτομα ταυτόχρονα μέσα σε μια πισίνα και η ιατροδικαστική εξέταση θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ενα από τα σενάρια που αναφέρονται στα τοπικά ΜΜΕ είναι το ενδεχόμενο η πρώτη κοπέλα να είχε φάει αρκετά πριν μπει στη πισίνα, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο αν ισχύει αυτό το σενάριο. Οπως και το τι έφταιξε και έχασε αμέσως μετά τη ζωή της και η αδελφή της, που προσπάθησε να τη σώσει.
Στον εισαγγελέα διευθυντής και ναυαγοσώστης

Μέχρι τα μεσάνυχτα, άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν στο ξενοδοχείου όπου έλεγχαν τα πάντα, στον τόπο της τραγωδίας. Παράλληλα, αναζητούν τυχόν ευθύνες των ανθρώπων του ξενοδοχείου. Ο διευθυντής του όπως και ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου θα περάσουν μάλιστα σήμερα την πόρτα του εισαγγελέα Ρόδου.

Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στη πισίνα

Σύμφωνα με τη rodiaki και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εισαγγελέας υπηρεσίας διέταξε να συλληφθούν οι δυο τους, με τον ναυαγοσώστη να μην είναι στο ξενοδοχείο την ώρα του πνιγμού, καθώς φέρεται να είχε λήξει η βάρδιά του και να είχε φύγει. Σήμερα θα δώσουν κατάθεση αμφότεροι και δεν αποκλείεται να τους ασκηθούν διώξεις, αν αποδειχθεί πως φέρουν ευθύνες για τον χαμό των δύο κοριτσιών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ολα έγιναν γύρω στις 18:30, όταν η μία από τις δύο κοπέλες μπήκε να κάνει μια βουτιά στη πισίνα. Σύντομα, η αδελφή της αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και έτρεξε να τη σώσει. Η αδελφή της είχε φτάσει στον πάτο της πισίνας, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της, ενώ και η ίδια δεν ένιωσε καλά.

Οταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο, η αδελφή της ήταν ήδη νεκρή, ενώ αυτή βρισκόταν στην επιφάνεια του νερού, έχοντας τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά στη διαδρομή απεβίωσε. Πρέπει να τονιστεί ότι στο ξενοδοχείο βρισκόταν και η τρίτη αδελφή τους, που δεν φαίνεται να ήταν παρούσα στο μοιραίο συμβάν.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου