Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ! ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ;

https://indobserver.gr/
Ιδού για μια ακόμη φορά το γνήσιο εθνόσημο στις εθνικές αποστολές...
 των ομάδων μας. Η ΕΠΟ όμως επιμένει στο πλαστό εθνόσημο, το οποίο παραπέμπει περισσότερο στη σημαία της Φινλανδίας, πάντως όχι στην ελληνική! Ενώ το βλέπουν ότι είναι αηδιαστικό, δεν το αλλάζουν!
Το παρακάτω ρεπορτάζ για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας αντισφαίρισης Α16 είναι από το antisferisi.gr. 
Ο Φίλιππος Αστρεινίδης, ο Βαγγέλης Κυπριώτης και ο Βασίλης Βολτυράκης εκπροσωπώντας τη χώρα μας στα European Summer Cups 2019 στην κατηγορία Boys U16, κατάφεραν να περάσουν στον τελικό της Ζώνης C. Η διοργάνωση γίνεται στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας και οι αγώνες αποτελούν την προκριματική φάση που οδηγεί στους τελικούς που θα γίνουν μεταξύ 5-7 Αυγούστου.
Στην Κωνστάντζα βρίσκονται οι αποστολές: Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Greece, Montenegro, Romania, Russia, Sweden,Turkey.
Η Ομάδα μας, αρχηγός της οποίας είναι ο Κος Διονύσιος Κυπριώτης, νίκησε με 2-1 την ομάδα της Τουρκίας και με 2-0 την ομάδα της Ρουμανίας (δεν έγινε ο αγώνας του διπλού) και αντιμετωπίζει στον τελικό την ομάδα της Βουλγαρίας.
Με τη συμμετοχή της στο τελικό, η Ελληνική αντιπροσωπεία έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει στην πόλη Le Touquet (FRA) μεταξύ 5-7 Αυγούστου.

1 σχόλιο: