Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ αυτά είναι ρουσφέτια: ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!


Η εικονιζόμενη, η οποία κάθεται στο παγκάκι, με το σακουλάκι γεμάτο φιστίκια δίπλα της και το shaker με τον φραπέ στα  αριστερά της, ήταν μέχρι χθες υπάλληλος του Δήμου Χολαργού!!! Πληρωνόταν για να κάθεται στα παγκάκια της πλατείας Κύπρου και να τρώει ξηρούς καρπούς!!!
Απίστευτο αλλά αληθινό! Ο Δήμος την προσέλαβε με δίμηνη σύμβαση για να φυλάει τις κούνιες της πλατείας Κύπρου... από τους επίδοξους καταστροφείς των!!! (Έχει στιβαρά χέρια φαίνεται).

Το ερώτημα που υποβάλλουμε είναι ένα: Ο Δήμος Χολαργού και ο Δήμαρχός του, βρήκαν θέση απασχόλησης για την εικονιζόμενη υπάλληλο, να κάθεται στο παγκάκι. Για τον  ταλαίπωρο υπάλληλο Χρήστο Γκαδάκη που με το βαρύ ιστορικό υγείας του, με τα εγκεφαλικά  και τις εγχειρήσεις της καρδιάς, ο οποίος παρακαλούσε να του δώσουν ηπιότερη εργασία, δεν του βρήκαν καμμία θέση!
Τον εξανάγκασαν σε παραίτηση μετά από 30 χρόνια συνεχούς εργασίας στους δρόμους, ως οδοκαθαριστής! Αυτή είναι η χώρα της αξιοκρατίας...  Η χώρα του ρουσφετιού.
Η χώρα που έχει θέση για τους δίμηνους ή ορισμένου χρόνου συμβασιούχους (ψηφοφόρους), αλλά που τους μόνιμους υπαλλήλους είτε τους πετάει στον δρόμο είτε τους κόβει μισθούς και επιδόματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου