Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΦΡΕΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΞΥΔΗ


ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ!

Γλέντι και πανηγυρισμοί μέχρι πρωίας είχαμε στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Ξύδη μετά την σαρωτική επικράτησή του στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Χαλασμός κόσμου, χοροί, τραγούδια, κορναρίσματα από διερχόμενα αυτοκίνητα, ακόμη και μερικός αποκλεισμός του δρόμου παρατηρήθηκε, εξαιτίας του μεγάλου συνωστισμού που επικρατούσε στην οδό Εθνικής Αμύνης.
Πολλοί δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μεταξύ τους ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξέσπασαν σε κλάματα ανακούφισης! Η τραγική θητεία Νικολάου, δημιούργησε συναισθήματα  απελπισίας, ανάλογα με αυτά που κυριαρχούν σε περίοδο κατοχής ή επιβολής του ΔΝΤ, με συνέπεια η απαλλαγή του Χολαργού από τον Νικολάου να λειτουργεί ως …καθαρτήριο για πολλούς Χολαργιώτες.

Η στρατηγική του Ξύδη για το…ξεπουπούλιασμα του αντιπάλου του Νικολάου ήταν παροιμιώδης: Το γεγονός ότι συνεργάστηκε άμεσα με τους δύο ελπιδοφόρους νέους του Χολαργού, τον Ηλία Αποστολόπουλο και τον Δημήτρη Τούτουζα, δυο διαμάντια ήθους της περιοχής, τα οποία τα βρόντηξαν και έφυγαν από τον συνδυασμό του Νικολάου, αποτέλεσε το καλό χαρτί στα χέρια του Ξύδη.
Ακόμη και η συμμαχία με τον Δασκαλόπουλο τον οποίο προσπάθησε να λοιδορήσει έως τελευταίας στιγμής ο Νικολάου διά του Ροκόφυλλου, αποδείχθηκε έξυπνη κίνηση από την πλευρά του Ξύδη. Ο ναύαρχος ήξερε τι έκανε εντάσσοντας στον συνδυασμό του τον Χρήστο Δασκαλόπουλο.
Καταλυτικό ρόλο στην επικράτηση του Ξύδη έπαιξε και η βοήθεια που είχε από τον πρώην Αντιδήμαρχο και στενό –έως πρότινος- συνεργάτη του Νικολάου. Ο Αντώνης Πολύδωρας, ο οποίος προσβλήθηκε και υποτιμήθηκε από τον Νικολάου με απρεπείς χαρακτηρισμούς, χωρίς να συμμετέχει στα κοινά μια και αποχωρεί ευδοκίμως στο τέλος του χρόνου, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Ξύδη, συμβάλλοντας με τον δικό του δυναμικό τρόπο στην τελική επικράτηση του Δημάρχου Παπάγου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστικές του πανηγυρικού κλίματος που επικράτησε στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Ξύδη:
Όπως βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία,  αριστερά με την υψωμένη γροθιά νίκης,
είναι ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Χολαργού κ. Σταϊκόπουλος. Ο άνθρωπος, βλέποντας το χάλι και την κατάντια του Χολαργού και της Ν.Δ. υπό τον Νικολάου, βρέθηκε αμέσως στο πλευρό του Ξύδη με το που ο τελευταίος ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του. Δίπλα του είναι ο Αντώνης Πολύδωρας, που με την παρουσία του και μόνο έκανε τον Νικολάου να πάθει ταράκουλο! Πιο δίπλα, είναι ο Άγγελος Μπελιτσάκος, ο οποίος και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. Ένα επίσης δυνατό Χολαργιώτικο χαρτί που …έκαψε τον Νικολάου.
Στην δεύτερη φωτογραφία, δίπλα στον στρατηγό της νίκης Βασίλη Ξύδη, είναι οι:
Δημήτρης Τούτουζας, Αντώνης Πολύδωρας και Ηλίας Αποστολόπουλος. Ήταν δυνατόν να κερδίσει ο Νικολάου, από την ώρα που έχασε τα βασικά του στηρίγματα; Και πάλι καλά που πήρε 40%!
Άντε γειά…

5 σχόλια:

  1. Ξυδη γερα παρτους τα μυαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχη τι θα υπογραψει ακομα το λαμογιο ο Νικολαου, εχει πολλα "εργα" να μας φεσωσει ακομα και μεχρι τον Ιανουαριο δεν θα εχει αφησει τιποτα στο δημαρχειο. Καντε και μια επισημη καταγραφη/απολογισμο μπας και παει κανενας φυλακη με τοσες απατεωνιες που εχει κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κείμενο είναι πραγματικά αστείο. Λες και το γράφει ο ίδιος ο Ξύδης. Δημοσιογραφία και ενημέρωση της δεκάρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ...."ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΗΘΟΥΣ".....ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να φανε; Δεν εχει μεινει και τιποτα απο τη συμμορια του Λαμογιότατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή