Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Υπό επιτήρηση Τρόϊκας ο Δήμος Χολαργού! Δείτε πώς τον κατάντησε ο Νικολάου!!!

ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ  ΠΑΠΑΓΟ-ΧΟΛΑΡΓΟ! 


Εδώ και δέκα μέρες οι ορκωτοί λογιστές έχουν κατασκηνώσει στον Δήμο Χολαργού, κάνοντας φύλλο και φτερό όλα τα κιτάπια του Δήμου, ενός Δήμου που εδώ και 4 χρόνια δεν έχει καταρτίσει ούτε ισολογισμό ούτε απολογισμό.

Τα οικονομικά του Χολαργού έχουν γίνει κυριολεκτικά μπάχαλο από τον Νικολάου! Είναι ανήμπορος να διοικήσει τον Δήμο του γι’ αυτό τον λόγο έχει επιστρατευθεί η τρόϊκα των ορκωτών λογιστών (η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας μέσα στα γραφεία του Δήμου), οι οποίοι βάζουν τον Δήμο Χολαργού κυριολεκτικά υπό επιτήρηση ανάλογη με  αυτή στην οποία έχει μπει η χώρα από το ΔΝΤ.

Αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ και προσβολή να διοικεί την πόλη ο συγκεκριμένος δήμαρχος ο οποίος έχει κάνει κουρέλι τα οικονομικά του δήμου του και έχει το θράσος να βγαίνει και να διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των δημοτών, επιδιώκοντας μάλιστα να διοικήσει τον διευρυμένο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ένας τέτοιος δήμαρχος αν ζούσε σε άλλη χώρα (Σουηδία, Φινλανδία κ.α.) θα τον είχαν στείλει σπίτι του. Και όμως εδώ…στην Μπανανία όχι μόνον ζει και βασιλεύει αλλά υπάρχει κίνδυνος να καταστεί Ηγεμόνας  το βράδυ μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.
Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιον ότι θα καταστρέψει και τον Παπάγο!
Το θράσος του Νικολάου, ο οποίος έχει την φωλιά του λερωμένη αναφορικά με τα οικονομικά του δήμου, είναι ότι προσπαθεί να ρίξει την στάμπα του κακοδιαχειριστή στον Ξύδη, λέγοντας ότι χρωστάει και αυτός!!!
Θέλει να δημιουργήσει κλίμα παράλληλης  πόλωσης και συνενοχής, να θολώσει τα νερά και να υποκλέψει κατ΄αυτό τον τρόπο την ψήφο των δημοτών!
Πρόκειται για πολιτική απάτη μια και οι ορκωτοί λογιστές με την πολυήμερη παραμονή τους στο Δημαρχείο Χολαργού δείχνουν ποιος είναι ο κακοδιαχειριστής δήμαρχος.


5 σχόλια:

  1. ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!!!

    ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος θέλει να ενημερώθεί για τα οικονομικά σκάνδαλα του Ξύδη , να ζητήσει από το Υπουργείο Οικονομικών το διαχειριστικό έλεγχο του δήμου Παπάγου , με αριθμό πρωτ. 9564/2-11-2001 που διενήργησε ο επιθεωρητής Φ.Κουλαρμάνης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε αφηστε ησυχο τον βραχιολιδη!ζει το δραμα του με την τριτη αποτυχια του δεμερτζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο,ΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή